Προς το περιεχόμενο

[Mouse/Gaming] Logitech G500S Laser Gaming Mouse 57.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ξαναμπει και πιο παλια σε αυτη την τιμη και βεβαια και απο amazon μπορει να το βρει καποιος με μεταφορικα πανω κατω στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή (και η καλύτερη που πρέπει να έχει παίξει σε Ελλάδα).

Στο amazon.co.uk έχει 50 λίρες (χωρίς μεταφορικά) που το κάνει σαφώς ακριβότερο.

Δημοσ.

Έχει 2 μέρες που ανέβηκε κατά 10 λίρες η τιμή στο αμαζον αλλά έλεος και αμάν πια με αυτό το ποντίκι... Εδώ και 1,5 μήνα κάθε τρεις και λίγο ανοίγει νέο θέμα, ειδικά κάθε φορά που το βάζει το eshop σε αυτή την τιμή...

Sent from my XT890 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια για τα δεδομενα τησ Ελλαδας εχει αρκετα καλη εκπτωση σε αυτη την τιμη.

Οσον αφορα το g500s,οπως ανεφερα και εγω και ο giorginho εχει ξαναμπει απο το eshop σε προσφορα και πιο παλια,και απο amazon ολο τον καιρο ηταν πιο φθηνα. Ακομα και αν καποιος οντως ηθελε να αγορασει ενα τετοιο ποντικι θα πηγαινε στο g400s που ειναι πανω κατω στα ιδια χρηματα http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html  ;) . Και βεβαια υπαρχουν παρα πολλα ποντικια στα χρηματα αυτα,για τα δεδομενα της Ελλαδας που λες :P

Δημοσ.

Παντως (για να πω και κατι ισως πιο χρησιμο) επειδή το "δοκιμασα" το G500s στο δικο μου χερι δεν καθοταν και τέλεια... το  G700s συγκεκριμενα ειχε την αισθηση ότι εφαρμοζει πολύ καλυτερα (οντας λιγο μεγαλυτερο δηλαδή).

Δημοσ.

Παντως (για να πω και κατι ισως πιο χρησιμο) επειδή το "δοκιμασα" το G500s στο δικο μου χερι δεν καθοταν και τέλεια... το  G700s συγκεκριμενα ειχε την αισθηση ότι εφαρμοζει πολύ καλυτερα (οντας λιγο μεγαλυτερο δηλαδή).

Ναι αλλα ειναι και αισθητα πιο ακριβο :P. Εμενα πχ με βολευει παρα πολυ το G600 που εχω τωρα,αν και λιγο μεγαλυτερο και αυτο :P

Δημοσ.

Οσον αφορα το g500s,οπως ανεφερα και εγω και ο giorginho εχει ξαναμπει απο το eshop σε προσφορα και πιο παλια,και απο amazon ολο τον καιρο ηταν πιο φθηνα. Ακομα και αν καποιος οντως ηθελε να αγορασει ενα τετοιο ποντικι θα πηγαινε στο g400s που ειναι πανω κατω στα ιδια χρηματα http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html  ;) . Και βεβαια υπαρχουν παρα πολλα ποντικια στα χρηματα αυτα,για τα δεδομενα της Ελλαδας που λες :P

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν κόλλημα για να καταλάβεις εγώ εχω κόλλημα με το g400 δηλαδή θα το αγόραζαν πάλι σε προσφορά για καβατζα.Καποιος μπορεί να έψαχνε το συγκεκριμένο.Εγω απλά το είδα και το έβαλα σίγουρα υπάρχουν πολλα αξιόλογα ποντίκια στα λεφτα αυτά.

Δημοσ.

Παιδιά δεν αξίζει για μένα το συγκεκριμένο (γνώμη μου).Το παρέλαβα από άμαζον τότε με την προσφορά και το έστειλα για refund. Πέρα του ότι είναι laser (κάτι το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από τα optical) είναι και πολύ βαρύ.Δυσκολευόμουν να κάνω κινήσεις με ακρίβεια ακόμη και όταν το έβαζα ακριβώς στα ίδια DPI με το παλιό μου ποντίκι.

Για μένα το ποντίκι πρέπει να είναι ελαφρύ γιατί άμα είναι βαρύ πρέπει να βάζεις περισσότερη δύναμη οπότε χάνεται η ακρίβεια.

ΥΓ: Όσοι ξέρουν από gaming ποντίκια και στο youtube και σε ξένα forums που διάβασα προτείνουν όλοι optical.

Δημοσ.

Το θέμα του βάρους είναι σχετικό και θέμα γούστου, εμένα μου αρέσουν τα βαριά ποντίκια , μιας και μου δίνουν περισσότερη ακρίβεια στη κίνηση

Το laser vs optical πάλι είναι σχετικό, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως όλοι οι κατασκευές τα κορυφαία τους μοντέλα τα κυκλογορουν σε laser

Δημοσ.

Το θέμα του βάρους είναι σχετικό και θέμα γούστου, εμένα μου αρέσουν τα βαριά ποντίκια , μιας και μου δίνουν περισσότερη ακρίβεια στη κίνηση

Το laser vs optical πάλι είναι σχετικό, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως όλοι οι κατασκευές τα κορυφαία τους μοντέλα τα κυκλογορουν σε laser

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο σχετικό και θα σου εξηγήσω το γιατί το πιστεύω.Το ποντίκι της προσφοράς το χρησιμοποιούσα για μια εβδομάδα καθημερινά.Γενικά παίζω μόνο battlefield οπότε σε αυτήν την μιά εβδομάδα μειώθηκαν αρκετά τα στατιστικά μου στο παιχνίδι.Πέρα από αυτό έκανα κάτι accuracy tests στα οποία τα πήγαινα πολύ χειρότερα από ότι με το παλΙό μου.Η φάση είναι κιόλας ότι έχω πολύ μεγάλα χέρια και μάλιστα μου φαινόταν βολικό όντας palm grip.Δεν θα έπρεπε μέσα σε αυτήν την βδομάδα να το συνηθίσω; αντίθετα ένιωθα ότι το ποντίκι δεν ακολουθούσε τις κινήσεις μου. πχ. σταμάταγε πιο μετά από τον στόχο και ήθελε διόρθωση ή σταμάταγε λίγο. 

ΥΓ: Πιστεύω ότι απλά το συγκεκριμένο δεν έχει πολύ καλό αισθητήρα.Μην ψαρώνεται με το όνομα laser μπορεί στο μυαλό να σχετίζεται με ακρίβεια αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο μοντέλο για να σου δώσω πιο εμπεριστατωμένη απάντηση, όμως στα περιφερειακά το θέμα του γούστου παίζει γιγάντιο ρόλο και το ότι κάτι δεν ταιριάζει σε σένα δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...