billvwrulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον μετα απο 5 μερες μου το ξανα εκανε ... Δε μου εκανε επανεκκινηση (Αφου το ρυθμισα "να μην γίνεται επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" ) Αλλα παγωσε η οθονη ( και παλι στα windows μεχρι τωρα σε game δε μου το εχει κανει ) Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα και κατι αλλο .... ( να γραψει καποιο σφαλμα ) αφου μου κολλησε .. και στην συνεχεια πατησα reset ... Να σημειωσω οτι εχω παρατηρηση καποιες φορες καποιες στιγμιαιες γραμμες μονο στα windows οταν εχω καποια παραθυρα ανοιχτα ... στα games ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο .. Καμια περεταιρω βοηθεια ???
bill81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να κοιτάξεις να κάνεις και ένα firmware update στο bios της μητρικής σου μιας και έχεις αλλάξει επεξεργαστή. στις version 1.10 και 1.20 λέει Update CPU code, το οποίο σημαίνει αναβαθμίστηκε για να υποστηρίζει καλύτερα νέους επεξεργαστες που μπορεί να μην τους έβλεπε καθόλου ή να είχε πρόβλημα με αυτούς. Δεν αναφέρει παραπάνω πληροφορίες. Το τελευταίο είναι το 1.20 από ότι βλέπω και μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://www.asrock.com/mb/AMD/M3A785GM-LE128M/?cat=Download&os=BIOS και οδηγίες για να κάνεις το upgrade http://www.asrock.com/support/BIOSUI.asp?cat=BIOS αν έχεις το 1.20 ήδη αγνόησε τα παραπάνω. Μπορεί βέβαια να μην είναι αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είναι κακό να το κάνεις έτσι και αλλιώς. Επισης όταν άλλαξες τον επεξεργαστή και έβαλες καινούργια ψύχτρα καθάρισες καλά τον επεξεργαστή και εφάρμοσες θερμοαπαγωγική πάστα;
billvwrulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το 1.20 εχω ... φυσικα και το καθαρισα καλα και μετα εβαλα την παστα ... τι να πω μου κανει εντυπωση οτι στα παιχνιδια ποτε δε μου εχει κανει επανεκκινηση ... δε ξερω τι να πω ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα