Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα το έγραψα σε άλλο ποστ, ελπίζω να σε βοηθήσει.

Αν μπορείς, για τις επόμενες 5-6 μέρες, να μπαίνεις με F8 και την επιλογή "να μην γίνεται επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" .

Ώστε να προλάβεις να δεις τον κωδικό σφάλματος της μπλε οθόνης.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες ενταξει δε μπορω να πω οτι ειμαι τελεια αλλα κυμαινομαι απο 32 μεχρι 51 σε full load θα ελεξω τον δισκο ... μπορεις να μου στειλεις καποιο link για την εφαρμογη που μου λες (hdsentinel)  ??

http://www.hdsentinel.com/download.php

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγο μου ξανα εκανε επανεκκινηση ... τι φταιει ρε  γαμωτο ... Να φταιει καρτα γραφικων ??? καινουρια ειναι ...

Μου το κανει παντως και με το που ανοιγω τον υπολογιστη .... ( με το που μπαινει στα windows, επανεκκινηση..)

αρα δε τιθεται θεμα θερμοκρασιας γιατι ποτε να προλαβει να ζεσταθει ...

Θα τον πεταξω απο τον 3ο ... :mad:

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.

Πρόσφατα το έγραψα σε άλλο ποστ, ελπίζω να σε βοηθήσει.

Αν μπορείς, για τις επόμενες 5-6 μέρες, να μπαίνεις με F8 και την επιλογή "να μην γίνεται επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" .

Ώστε να προλάβεις να δεις τον κωδικό σφάλματος της μπλε οθόνης.

Αυτο πως γινεται ???

Δημοσ.

Με 2 τρόπους .

πρώτος τρόπος...

μεταξύ του post screen και της εικόνας φόρτωσης των windows, υπάρχει ένα χρονικό διάστημα ώστε να πατήσεις το πλήκτρο "F8" στο πληκτρολόγιο σου και να εμφανιστεί ένα μενού . Απλά ελληνικά .. αμέσως μετά το post και πριν το φόρτωμα των windows σπάμαρε το F8 .

όταν σου εμφανιστεί το μενού επίλεξε το "Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" ή κάπως έτσι .

δεύτερος τρόπος...

ακολούθησε τα βήματα από την φωτό που έφτιαξα . 2zs04uh.png

μην δίνεις σημασία στο "windows 8.1" ή στην εμφάνιση των παραθύρων, τα ίδια ισχύουν και για τα windows Vista και Windows 7 .

Δημοσ.

Εκτος απο ολα τα παραπανω,εχεις τσεκαρει το power και το reset button ?

Αν κολλαει,τοτε θα εχεις επανεκινησεις.

Βγαλ`τα απο την μητρικη σου,ξεκινα το συστημα βραχυκικλωνοντας στιγμιαια τα πινακια του power button και δες αν σου ξανακανει επανεκινησεις.

Δημοσ.

Εγω σου προτινω να stressαρεις τον επεξεργαστη και καποιο προγραμμα για ωρες.Αν και λιγο δυσκολα να εχει κατι ο εξεργαστης.

Το memtest αν δεν το ετρεξες για ωρες να το τρεξεις.

Το τροφοδοτικο σου και βγαζει 18Α  στην 12αρα...(βεβαια εχει 2 12αρες δεν ξερω τι παιζει με αυτο)=216w.Στο anandtech ειδα οτι σε βαρυ παιχνιδι τραβαει 250w(ολο το συστημα)  και παιζει να μην την παλευει με την 7790 και γι'αυτο να σβηνει.Βεβαια μου κανει εντυπωση που δεν σβηνει σε παιχνιδια.

Εγω θα πω να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο...Ανταλλαξε με καποιον φιλο σου και δεν αν συνεχιζει

Δημοσ.

Εγω σου προτινω να stressαρεις τον επεξεργαστη και καποιο προγραμμα για ωρες.Αν και λιγο δυσκολα να εχει κατι ο εξεργαστης.

Το memtest αν δεν το ετρεξες για ωρες να το τρεξεις.

Το τροφοδοτικο σου και βγαζει 18Α  στην 12αρα...(βεβαια εχει 2 12αρες δεν ξερω τι παιζει με αυτο)=216w.Στο anandtech ειδα οτι σε βαρυ παιχνιδι τραβαει 250w(ολο το συστημα)  και παιζει να μην την παλευει με την 7790 και γι'αυτο να σβηνει.Βεβαια μου κανει εντυπωση που δεν σβηνει σε παιχνιδια.

Εγω θα πω να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο...Ανταλλαξε με καποιον φιλο σου και δεν αν συνεχιζει

To memtest το αφησα 11 ωρες !!  :-) Δεν εβγαλε κατι ... Ο υπολογιστης δεν μου εχει κανει επανεκκινηση ποτε μεχρι τωρα σε παιχνιδι ... Ολες οι επανεκκινησεις γινοντε οταν ειμαι στα Windows .... και συνηθως οταν δε κανω κατι ... Αν ηταν το τροφοδοτικο λογικα δε θα εκανε επανεκκινηση σε full load ... (δε ξερω κι ολας ... τι ναπω .. ) Τροφοδοτικο περισσοτερα watt που να βρω πρεπει να αγορασω ...  :unsure: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...