NeOSL Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα το έγραψα σε άλλο ποστ, ελπίζω να σε βοηθήσει. Αν μπορείς, για τις επόμενες 5-6 μέρες, να μπαίνεις με F8 και την επιλογή "να μην γίνεται επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" . Ώστε να προλάβεις να δεις τον κωδικό σφάλματος της μπλε οθόνης.
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Απο θερμοκρασιες ενταξει δε μπορω να πω οτι ειμαι τελεια αλλα κυμαινομαι απο 32 μεχρι 51 σε full load θα ελεξω τον δισκο ... μπορεις να μου στειλεις καποιο link για την εφαρμογη που μου λες (hdsentinel) ?? http://www.hdsentinel.com/download.php
billvwrulez Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 http://www.hdsentinel.com/download.php Ποιο απολα να κατεβασω ??
billvwrulez Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το ετρεξα δε μου εβγαλε κατι ... (η διαδικασια ειναι συντομη ετσι δεν ειναι ?? )
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ανέβασε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα
billvwrulez Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ανέβασε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα Αυτο εννοεις ??
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ναι , ειναι τελεια η κατάσταση του δεν υπάρχει θέμα εκει
billvwrulez Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πριν λιγο μου ξανα εκανε επανεκκινηση ... τι φταιει ρε γαμωτο ... Να φταιει καρτα γραφικων ??? καινουρια ειναι ... Μου το κανει παντως και με το που ανοιγω τον υπολογιστη .... ( με το που μπαινει στα windows, επανεκκινηση..) αρα δε τιθεται θεμα θερμοκρασιας γιατι ποτε να προλαβει να ζεσταθει ... Θα τον πεταξω απο τον 3ο ... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από billvwrulez
billvwrulez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα το έγραψα σε άλλο ποστ, ελπίζω να σε βοηθήσει. Αν μπορείς, για τις επόμενες 5-6 μέρες, να μπαίνεις με F8 και την επιλογή "να μην γίνεται επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" . Ώστε να προλάβεις να δεις τον κωδικό σφάλματος της μπλε οθόνης. Αυτο πως γινεται ???
NeOSL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Με 2 τρόπους . πρώτος τρόπος... μεταξύ του post screen και της εικόνας φόρτωσης των windows, υπάρχει ένα χρονικό διάστημα ώστε να πατήσεις το πλήκτρο "F8" στο πληκτρολόγιο σου και να εμφανιστεί ένα μενού . Απλά ελληνικά .. αμέσως μετά το post και πριν το φόρτωμα των windows σπάμαρε το F8 . όταν σου εμφανιστεί το μενού επίλεξε το "Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" ή κάπως έτσι . δεύτερος τρόπος... ακολούθησε τα βήματα από την φωτό που έφτιαξα . μην δίνεις σημασία στο "windows 8.1" ή στην εμφάνιση των παραθύρων, τα ίδια ισχύουν και για τα windows Vista και Windows 7 .
dimpa16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εκτος απο ολα τα παραπανω,εχεις τσεκαρει το power και το reset button ? Αν κολλαει,τοτε θα εχεις επανεκινησεις. Βγαλ`τα απο την μητρικη σου,ξεκινα το συστημα βραχυκικλωνοντας στιγμιαια τα πινακια του power button και δες αν σου ξανακανει επανεκινησεις.
billvwrulez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έβγαλα την επανεκκίνηση από τα Windows για να δούμε τώρα ..
salonika91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εγω σου προτινω να stressαρεις τον επεξεργαστη και καποιο προγραμμα για ωρες.Αν και λιγο δυσκολα να εχει κατι ο εξεργαστης. Το memtest αν δεν το ετρεξες για ωρες να το τρεξεις. Το τροφοδοτικο σου και βγαζει 18Α στην 12αρα...(βεβαια εχει 2 12αρες δεν ξερω τι παιζει με αυτο)=216w.Στο anandtech ειδα οτι σε βαρυ παιχνιδι τραβαει 250w(ολο το συστημα) και παιζει να μην την παλευει με την 7790 και γι'αυτο να σβηνει.Βεβαια μου κανει εντυπωση που δεν σβηνει σε παιχνιδια. Εγω θα πω να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο...Ανταλλαξε με καποιον φιλο σου και δεν αν συνεχιζει
billvwrulez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εγω σου προτινω να stressαρεις τον επεξεργαστη και καποιο προγραμμα για ωρες.Αν και λιγο δυσκολα να εχει κατι ο εξεργαστης. Το memtest αν δεν το ετρεξες για ωρες να το τρεξεις. Το τροφοδοτικο σου και βγαζει 18Α στην 12αρα...(βεβαια εχει 2 12αρες δεν ξερω τι παιζει με αυτο)=216w.Στο anandtech ειδα οτι σε βαρυ παιχνιδι τραβαει 250w(ολο το συστημα) και παιζει να μην την παλευει με την 7790 και γι'αυτο να σβηνει.Βεβαια μου κανει εντυπωση που δεν σβηνει σε παιχνιδια. Εγω θα πω να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο...Ανταλλαξε με καποιον φιλο σου και δεν αν συνεχιζει To memtest το αφησα 11 ωρες !! Δεν εβγαλε κατι ... Ο υπολογιστης δεν μου εχει κανει επανεκκινηση ποτε μεχρι τωρα σε παιχνιδι ... Ολες οι επανεκκινησεις γινοντε οταν ειμαι στα Windows .... και συνηθως οταν δε κανω κατι ... Αν ηταν το τροφοδοτικο λογικα δε θα εκανε επανεκκινηση σε full load ... (δε ξερω κι ολας ... τι ναπω .. ) Τροφοδοτικο περισσοτερα watt που να βρω πρεπει να αγορασω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα