Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, 

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Δημοσ.

Δεν γίνεται με ικανοποιητικό τρόπο... Εξαρτάται από την φωτογραφία... Η διαδικασία λέγεται watermarking και για να το αφαιρέσεις ένας τρόπος είναι να "παίξεις" με το photoshop.  

Μην γράφεις στα κεφαλαία. γράφουμε με κεφαλαία μόνο όταν φωνάζουμε ή να τονίσουμε κάτι.

Δημοσ.

Πολύ δυσκολα με photoshop και το αποτέλεσμα δεν ειναι εγγύημένο γιατί το λογότυπο εχει καει/ενσωματωθεί επάνω στην εικόνα. Άλλοι τρόποι ειναι να πληρώσεις το φωτογράφο ή να πάτε μια ωραία παρέα και να τον δείρετε (να σας τις δώσει χωρίς λογότυπο). 

• Like 1
Δημοσ.

Αν τις πλήρωσες τις φωτό, πάνε στο φωτογράφο και ζήτα του να σου τις δώσει χωρίς το watermark. Έχεις κάθε δικαίωμα.

Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος είναι κοπιαστική και αναποτελεσματική όπως είπε και ο technology fan.

Δημοσ.

Το λογότυπο που βρίσκεται;

Είναι σε κάποια γωνία/μεριά ή είναι διαφανές πάνω ακριβώς στις φάτσες;

Το 1ο διορθώνεται εύκολα με κόψιμο της φωτογραφίας. Το 2ο είναι μεγάλο μανίκι και θέλει δουλειά. Το αποτέλεσμα όμως δεν θα σε ικανοποιήσει.

Δημοσ.

Αν τις θές για να τις βλέπεις πολύ πρόχειρα σε κινητό πχ, το κανεις με Photoshop ή gimp.

Αλλά για αρκετές φωτογραφίες, θα φάς πολλη ώρα και δεύτερον από κάποιο σημείο και μετά, ακόμα και γνώσεις ν έχεις, θα υπάρχουν παραμορφώσεις στην εικόνα.

το watermark ειναι γραμμένο πάνω, δεν ειναι διαφορετική στρώση να στο πω έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...