Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνοντας κινητο για φιλο ο οποιος το budget του ειναι ταβανι τα 350 ευρω θα ηθελα να ρωτησω αρχικα την γνωμη σας για επιλογη αναμεσα στο Note 2 και στο Lg optimus g.Φυσικα εαν καποιος θεωρει καποιο αλλα ως καλυτερο θα ηθελα την αποψη του.Η χρηση ειναι για λιγο απ ολα και ραδιοφωνο και οπως μου ειπε θα ηθελε ενα smartphone που να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις για τα επομενα περιπου 2-3 χρονια μιας και δεν αγοραζει οπως πιστευω η περισοτεροι κινητο καθε χρονο.

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php

200€ το 16GB από Amazon και κρατάει και τα ρέστα!

Ολόφρεσκο κινητό, με εγγυημένες αναβαθμίσεις λογισμικού και με FM Radio όπως θέλει ο φίλος. Θα τον καλύψει σίγουρα για 2-3 χρόνια, να μη σου πω και παραπάνω...

Δημοσ.

Ψαχνοντας κινητο για φιλο ο οποιος το budget του ειναι ταβανι τα 350 ευρω θα ηθελα να ρωτησω αρχικα την γνωμη σας για επιλογη αναμεσα στο Note 2 και στο Lg optimus g.Φυσικα εαν καποιος θεωρει καποιο αλλα ως καλυτερο θα ηθελα την αποψη του.Η χρηση ειναι για λιγο απ ολα και ραδιοφωνο και οπως μου ειπε θα ηθελε ενα smartphone που να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις για τα επομενα περιπου 2-3 χρονια μιας και δεν αγοραζει οπως πιστευω η περισοτεροι κινητο καθε χρονο.

Αναμεσα σε αυτα τα 2 σιγουρα το Note 2.Καλο και το G αλλα εχει ξεχαστει απο την LG ως συνηθως

Δημοσ.

<p>τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2?</p>

Πρεπει να τα δεις και εσυ απο κοντα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

δυστυχως στην επαρχια δυσκοα τα βρισκεις για συγκριση side by side οποτε βασιζομαι περισοτερο στις δικες σας γνωμες η γιατι ειστε ηδη χρηστες η γιατι τα εχετε δει εσεις πλαι πλαι.

Δημοσ.

τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2?

Για κοίτα και αυτό. 299 ευρώ, 4πύρηνο, 5άρα οθόνη, 8άρα κάμερα και με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Δε χάνεις τίποτα να του ρίξεις μια ματιά και από κοντά ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2?

Για κοίτα και αυτό. 299 ευρώ, 4πύρηνο, 5άρα οθόνη, 8άρα κάμερα και με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Δε χάνεις τίποτα να του ρίξεις μια ματιά και από κοντά ;)

Aν εχει σκοπο να δωσει 350 ας παρει καλυτερα το note 2 η εστω το z.Οσον αφορα αυτο που προτεινεις 255 εχει,οποτε να δειχνεις καλυτερα σκρουτζ λινκ γιατι ειναι κριμα να δωσει 300 ευρω χωρις λογο.

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

Για μενα παρε το xperia Z ειναι full hd ,καλυτερη καμερα, ppi, πιο καινουργιο.

Το νοτε εχει μεγαλυρη οθονη αλλα οχι full hd και μεγαλυτερη μπαταρια...

Η διαφορα των οθονων ειναι 0.5 ιντσα οποτε εγω θα διαλεγα το Z.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη λεω να βρεις εναν τροπο να τα δεις απο κοντα πριν αγορασεις

full hd με hd πρεπει να εισαι ο superman για να δεις διαφορα,το σιγουρο ειναι οτι θα καταλαβεις τα ξεπλυμενα χρωματα του xperia και με γυμνο ματι

Επισης εχει τρομερη αυτονομια το note,πενακι το οποιο σε αλλους φαινετε χρησιμο σε αλλους λιγοτερο.

Τωρα για πιο καινουριο ας μη το συζηταμε με 4-5 μηνες διαφορα.

Eπισης πρεπει να δεις απο κοντα amoled με lcd και να κρινεις.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη λεω να βρεις εναν τροπο να τα δεις απο κοντα πριν αγορασεις

full hd με hd πρεπει να εισαι ο superman για να δεις διαφορα,το σιγουρο ειναι οτι θα καταλαβεις τα ξεπλυμενα χρωματα του xperia και με γυμνο ματι

Επισης εχει τρομερη αυτονομια το note,πενακι το οποιο σε αλλους φαινετε χρησιμο σε αλλους λιγοτερο.

Τωρα για πιο καινουριο ας μη το συζηταμε με 4-5 μηνες διαφορα.

Eπισης πρεπει να δεις απο κοντα amoled με lcd και να κρινεις.

Εγω που εχω σ4 οταν πιανω το σ3 του αδερφου μου μου φαινεται καπως μην το λες αν εχει συνηθισει το ματι σου υπαρχει διαφορα.

Aσε που το νοτε εχεις και λιγοτερα ppi απο το σ3 επειδη ειναι τοσο μεγαλη η οθονη του.Στο νοτε 2 που εχω δει σε μαγαζια φαινεται καπως...σαν να εχει φτωχη οθονη.

Ολα αυτα σε σχεση με το σ4 που κοιταει το ματι μου τοσο καιρο.

Δημοσ.

Οπως το παρει κανεις.Εγω απο την αλλη εχω κανει αμετρητες συγκρισεις με ενα s4 ενος συναδελφου και πραγματικα δεν αλλαζα το note με τιποτα.

Εχε υποψη σου οτι πρεπει να εχουν ιδια φωτεινοτητα οθονης τα κινητα για να τα συγκρινεις,οχι το ενα 100% και το αλλο auto η 30%.

Δημοσ.

Πολύ τίμιο το Huawei ! Καλή επιλογή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...