TSITSI58 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνοντας κινητο για φιλο ο οποιος το budget του ειναι ταβανι τα 350 ευρω θα ηθελα να ρωτησω αρχικα την γνωμη σας για επιλογη αναμεσα στο Note 2 και στο Lg optimus g.Φυσικα εαν καποιος θεωρει καποιο αλλα ως καλυτερο θα ηθελα την αποψη του.Η χρηση ειναι για λιγο απ ολα και ραδιοφωνο και οπως μου ειπε θα ηθελε ενα smartphone που να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις για τα επομενα περιπου 2-3 χρονια μιας και δεν αγοραζει οπως πιστευω η περισοτεροι κινητο καθε χρονο.
jozef Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php 200€ το 16GB από Amazon και κρατάει και τα ρέστα! Ολόφρεσκο κινητό, με εγγυημένες αναβαθμίσεις λογισμικού και με FM Radio όπως θέλει ο φίλος. Θα τον καλύψει σίγουρα για 2-3 χρόνια, να μη σου πω και παραπάνω...
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνοντας κινητο για φιλο ο οποιος το budget του ειναι ταβανι τα 350 ευρω θα ηθελα να ρωτησω αρχικα την γνωμη σας για επιλογη αναμεσα στο Note 2 και στο Lg optimus g.Φυσικα εαν καποιος θεωρει καποιο αλλα ως καλυτερο θα ηθελα την αποψη του.Η χρηση ειναι για λιγο απ ολα και ραδιοφωνο και οπως μου ειπε θα ηθελε ενα smartphone που να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις για τα επομενα περιπου 2-3 χρονια μιας και δεν αγοραζει οπως πιστευω η περισοτεροι κινητο καθε χρονο. Αναμεσα σε αυτα τα 2 σιγουρα το Note 2.Καλο και το G αλλα εχει ξεχαστει απο την LG ως συνηθως
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν δε σε ενοχλει το μεγεθος παρε το Note 2.Απο τα πιο επιτυχημενα κινητα τις sammy.
TSITSI58 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2?
stamatinho Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 <p>τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2?</p> Πρεπει να τα δεις και εσυ απο κοντα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
TSITSI58 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 δυστυχως στην επαρχια δυσκοα τα βρισκεις για συγκριση side by side οποτε βασιζομαι περισοτερο στις δικες σας γνωμες η γιατι ειστε ηδη χρηστες η γιατι τα εχετε δει εσεις πλαι πλαι.
humanoid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2? Για κοίτα και αυτό. 299 ευρώ, 4πύρηνο, 5άρα οθόνη, 8άρα κάμερα και με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Δε χάνεις τίποτα να του ρίξεις μια ματιά και από κοντά
stamatinho Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) τι θα λεγατε εαν εβαζα στο παιχνιδι και το xperia z? αξιζει η καλυτερα το note 2?Για κοίτα και αυτό. 299 ευρώ, 4πύρηνο, 5άρα οθόνη, 8άρα κάμερα και με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Δε χάνεις τίποτα να του ρίξεις μια ματιά και από κοντά Aν εχει σκοπο να δωσει 350 ας παρει καλυτερα το note 2 η εστω το z.Οσον αφορα αυτο που προτεινεις 255 εχει,οποτε να δειχνεις καλυτερα σκρουτζ λινκ γιατι ειναι κριμα να δωσει 300 ευρω χωρις λογο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2014 από stamatinho
Hyphen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για μενα παρε το xperia Z ειναι full hd ,καλυτερη καμερα, ppi, πιο καινουργιο. Το νοτε εχει μεγαλυρη οθονη αλλα οχι full hd και μεγαλυτερη μπαταρια... Η διαφορα των οθονων ειναι 0.5 ιντσα οποτε εγω θα διαλεγα το Z.
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εγω απο την αλλη λεω να βρεις εναν τροπο να τα δεις απο κοντα πριν αγορασεις full hd με hd πρεπει να εισαι ο superman για να δεις διαφορα,το σιγουρο ειναι οτι θα καταλαβεις τα ξεπλυμενα χρωματα του xperia και με γυμνο ματι Επισης εχει τρομερη αυτονομια το note,πενακι το οποιο σε αλλους φαινετε χρησιμο σε αλλους λιγοτερο. Τωρα για πιο καινουριο ας μη το συζηταμε με 4-5 μηνες διαφορα. Eπισης πρεπει να δεις απο κοντα amoled με lcd και να κρινεις.
Hyphen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εγω απο την αλλη λεω να βρεις εναν τροπο να τα δεις απο κοντα πριν αγορασεις full hd με hd πρεπει να εισαι ο superman για να δεις διαφορα,το σιγουρο ειναι οτι θα καταλαβεις τα ξεπλυμενα χρωματα του xperia και με γυμνο ματι Επισης εχει τρομερη αυτονομια το note,πενακι το οποιο σε αλλους φαινετε χρησιμο σε αλλους λιγοτερο. Τωρα για πιο καινουριο ας μη το συζηταμε με 4-5 μηνες διαφορα. Eπισης πρεπει να δεις απο κοντα amoled με lcd και να κρινεις. Εγω που εχω σ4 οταν πιανω το σ3 του αδερφου μου μου φαινεται καπως μην το λες αν εχει συνηθισει το ματι σου υπαρχει διαφορα. Aσε που το νοτε εχεις και λιγοτερα ppi απο το σ3 επειδη ειναι τοσο μεγαλη η οθονη του.Στο νοτε 2 που εχω δει σε μαγαζια φαινεται καπως...σαν να εχει φτωχη οθονη. Ολα αυτα σε σχεση με το σ4 που κοιταει το ματι μου τοσο καιρο.
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Οπως το παρει κανεις.Εγω απο την αλλη εχω κανει αμετρητες συγκρισεις με ενα s4 ενος συναδελφου και πραγματικα δεν αλλαζα το note με τιποτα. Εχε υποψη σου οτι πρεπει να εχουν ιδια φωτεινοτητα οθονης τα κινητα για να τα συγκρινεις,οχι το ενα 100% και το αλλο auto η 30%. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
morby Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Για κοίτα και αυτό. 299 ευρώ, 4πύρηνο, 5άρα οθόνη, 8άρα κάμερα και με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Δε χάνεις τίποτα να του ρίξεις μια ματιά και από κοντά Πολύ τίμιο το Huawei ! Καλή επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα