chris cs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 εχω τον ssd της υπογραφης μου κ την τελευταια βδομαδα μου βγαζει μνμ για update firmware, οταν παταω ομως να κανει update μου βγαζει μνμ failed update. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται τπτ ρυθμισεις να κανω γιατι απο την αρχη που τον εβαλα δεν εκανα καμια ρυθμιση.
chris cs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το Rapid mode είναι απενεργοποιημένο; νομιζω ναι ειναι
Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έχω τον ίδιο SSD.Παραδόξως είχα και την ίδια έκδοση firmware ΕΧΤ0ΒΒ0Q και ενώ γνώριζα την ύπαρξη νεότερης,απλά το αμέλησα. Έκανα αναβάθμιση προ ολίγου, σε ΕΧΤ0ΒΒ6Q,χωρίς παρατράγουδα...
chris cs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει?
Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για δές αυτό: i guess you have AMD chipsetcreate a text file in notepad name it ahci-ide.reg click on this fileWindows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahci]"Start"=dword:00000000[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\pciide]"Start"=dword:00000000set bios to IDE (deactivate AHCI), it turn TRIM AHCI off, startup computer update Firmware, turn on AHCI again."Start"=dword:00000000 (turn ON)"Start"=dword:00000003 (turn OFF)Samsung dont suport AMD drivers! i have read in Installation Guide for Magician Software Η πλάκα είναι οτι σε μερικές μέρες θα αναβαθμίσω σε σχεδόν ίδιο configuration (fx8320/asus m5a99x evo r2). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2014 από Tenshi
chris cs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για δές αυτό: Η πλάκα είναι οτι σε μερικές μέρες θα αναβαθμίσω σε σχεδόν ίδιο configuration (fx8320/asus m5a99x evo r2). αρα το μονο που μπορω να κανω για το update ειναι τα παραπανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα