DrStein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Θελω να αγορασω ενα usb tv tuner για digital/digea. Εχω διαβασει αρκετα αλλα επειδη εχω δοκιμασει και αρκετα ειμαι σχεδον ετοιμος να αγορασω νεo monitor tv για να λυσω το προβλημα. Θα ηθελα ομως να παρω ενα καλυτερο monitor και ξεχωριστο tv tuner. Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας για δοκιμασμενο usb tv tuner που να παιζει αψογα. Επισης επειδη εχω μεινει πισω θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν stand alone tv tuners που δεν χρειαζεται το pc να ειναι ανοιχτο για να παιξει.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Επισης επειδη εχω μεινει πισω θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν stand alone tv tuners που δεν χρειαζεται το pc να ειναι ανοιχτο για να παιξει. Ναι, λέγονται αποκωδικοποιητές digea Το μόνο που παραπάνω που κάνουν τα tv tuner είναι ότι μπορείς να συνδέσεις vhs ή άλλη πυγή και να τραβήξεις βίντεο στον Η/Υ αν δεν το χρειάζεσαι κάτι τέτοιο είσαι πολύ καλύτερα με digea,αφού έχει κάποια που είναι και αρκετά καλά media player.
DrStein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ποιον αποκωδικοποιητη digea μπορω να συνδεσω με usb στο laptop μου και να παιζει καλα? Δεν με ενδιαφερει να τραβηξω βιντεο στον η/υ, απλα να παιζει καλα τα καναλια.
DrStein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν αγορασω το Dell U2312HM και εναν mpeg4 αποκωδικοποιητη με hd εξοδο γινεται να παιξει σωστα? Απο οτι μου ειπαν σε αλλον νημα η dell δεν εχει hdmi αλλα με ενα καλωδιο hdmi to dvi θα παιξει. Αρα σε καποιο αλλο μονιτορ που εχει hdmi λογικα παιζει? Τι καλωδια και συνδεσμολογια θα χρειαστω? Με το θεμα του ηχου θα χρειαστω εξτρα ηχεια συνδεδεμενα στην οθονη ή στον αποκωδικοποιητη? Οταν εχω ανοιχτο το pc που θα ειναι συνδεδεμενο το monitor θα μπορει να παιζει tv?
KilliK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 για usb tv tuner, παρε εναν απο τους Avermedia. εγω πηρα το συγκεκριμενο μοντελο και ειμαι κατευχαριστημενος: http://www.amazon.co.uk/AVerTV-Volar-Pocket-Sized-Digital/dp/B003ACL1ZI/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1389022167&sr=8-5&keywords=AVERMEDIA+AVERTV αν θες να δεις τις διαφορες στα μοντελα της Avermedia, μπες εδω: http://avertv.avermedia.com/product/ProductList.aspx?IID=3 μαρκαρε τα τετραγωνακια που θες και πατα compare.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Με το θεμα του ηχου θα χρειαστω εξτρα ηχεια συνδεδεμενα στην οθονη ή στον αποκωδικοποιητη? Οταν εχω ανοιχτο το pc που θα ειναι συνδεδεμενο το monitor θα μπορει να παιζει tv? Αν πάρεις οθόνη χωρίς ηχεία δεν αξίζει,θα πρέπει να τον συνδέσεις σε ενισχυτή/home cinema/hi-fi/κάτι. Δεν θα μπορούν να παίζουν και τα δυο,εκτός και αν έχει Picture-in-picture η Tv ,αλλά και tuner να έχεις θα παίζεις την tv σε παραθυράκι και θα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα δουλειά;;;;;
DrStein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν χρησημοποιησω ηχειακια για pc με ενσωματωμενο ενισχυτη? γινεται να συνδεθουν στον αποκωδικοποιητη? Αν ναι σε ποια εξοδο? μεχρι τωρα χρησημοποιουσα ενα απλο usb stick tv tuner και οση ωρα δουλευα στο pc μπορουσε να παιζει ταυτοχρονα απο πισω η tv.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν χρησημοποιησω ηχειακια για pc με ενσωματωμενο ενισχυτη? γινεται να συνδεθουν στον αποκωδικοποιητη? Αν ναι σε ποια εξοδο? Αν ήταν για scart θα έπερνες ένα καλώδιο που βγάζει από την άλλη ξέχωρα το δεξί/αριστερό ήχο και έναν μετατροπέα για να τα κάνεις στερεοφωνικό καρφάκι και θα έπαιζε άνετα,τώρα με dvi/hdmi δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο,λογικά θα πρέπει να βγάζει εξτρά έξοδο για τον ήχο. μεχρι τωρα χρησημοποιουσα ενα απλο usb stick tv tuner και οση ωρα δουλευα στο pc μπορουσε να παιζει ταυτοχρονα απο πισω η tv.Ε,βάλε ένα κανάλι να παίζει μέσα από τον browser σου.... (αφού είναι να μην το βλέπεις κιόλα.... ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα