Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,

Έχω μια ερώτηση που ίσως είναι πολύ απλή για κάποιους αλλά εμένα με έχει παιδέψει.

Λοιπόν, είχα μηχάνημα EGREAT και του είχα συνδέσει ένα δίσκο 1Τ με format αρχείων EXT3. Τώρα μετά από πολύ καιρό θέλω να μεταφέρω τα αρχεία που είχα αποθηκευμένα μέσα στον δίσκο αυτό. Χρησιμοποιώ win7. Εγκατέστησα το DiskInternals Linux Reader, αλλά μου μεταφέρει(αρκετά αργά) μέχρι 3-4 GB . Πιθανόν να είναι trial.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο λογισμικό για το συγκεκριμένο σκοπό.

Στη συνέχεια θέλω να φορμάρω και το δίσκο σε μορφή αρχείων NTFS ή FAT για να το βλέπουν τα win.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Κατέβασε μια διανομή linux π.χ. το ubuntu και ξεκίνα την από cd/usb χωρίς να κάνεις εγκατάσταση μέσα από εκεί θα κάνει αντιγραφή με όσο επιτρέπει η σύνδεση.

Δημοσ.

Έχει απεριόριστη δυνατότητα μεταφοράς,δηλαδή αν θέλω να μεταφέρω από τον δίσκο EXT3 σε δίσκο ntfs 40gb δεν έχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να σου απαντήσω γιατί αυτό ήταν το 2007 και έχω καιρό που σταμάτησα να το δουλεύω το egreat. Νομίζω έχοντάς το σε EXT3 μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το interface και τις λειτουργίες(τορεντ client,κα) που έχει πάνω το egreat.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...