poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 α.ολα τα λαπτοπ τα καινουρια εχουν κατι σαν κρυφο partition που εχει μεσα το Recovery. β.τα πιο παλια δινουν cd η dvd μεσα με το Recovery. γ.σε πολλα λαπτοπ που δινουν recovery partition αν μπεις μεσα στα windows θα δεις οτι εχουν προγραμμα για να φτιαξεις τα recovery media.αν δεν εχεις σβησει εσυ το partition αλλα περασες δικα σου windows τοτε ειτε κανεις το Recovery ξεκινοντας το λαπτοπ και πανωντας καποιο πληκτρο(αλλαζει απο λαπτοπ σε λαπτοπ) ειτε περνας το προγραμμα απο το site της μαμας εταιρειας του λαπτοπ που θα σε αφησει να φτιαξεις τα recovery media. σε ολα τα καταστηματα πουλανε σκληρους δισκους για λαπτοπ.τα περισσοτερα καινουρια λαπτοπ φορανε 2,5 αρι δισκο sata.παιρνεις εναν τετοιο και εισαι οκ.αν και ο 750 που εχεις ειναι μια χαρα.αξιζει να τον αλλαξεις μονο αν πας σε ssd.απλα εκει καλο ειναι να εχεις φτιαξει τα recovery media γιατι θα χαθει το partition οταν αλλαξεις τον δισκο.εκτος αν κανεις ghost τον εναν δισκο στον αλλον με acronis/norton ghost.παραπανω Info gia to recovery κοιτα στο manual η δες για το προγραμμα που θα εχει μεσα το λαπτοπ.και ναι αλλαζει ευκολα στα περισσοτερα λαπτοπ.λυνεις μια βιδα και βγαινει ο δισκος στο 99 τις 100 των περιπτωσεων
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εχω τα windows 8.1 και μνημη 750GB δικο μου ειναι το λαπτοπ και αμα θελω το σπαω αυριο λοιπον αφου θελω να το ανοιξω θα το ανοιξω δεν ειμαι και κανενα μωρο να μην προσεξω απο κει και περα ειναι δικο μου θεμα ξερω τις κυρωσεις που θα υπαρχουν τελικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία... Και το χειροτερο ειναι οτι θα κανει πατατια και θα βγει σε 6 μήνες να παραπονεθει ότι δεν του αναγνώρισαν την εγγυηση... Αδερφε αν σου ζεσταίνεται κλπ παρε ενα τηλεφωνο στο support της Dell και πες το να το στείλεις και θα στο καθαρίσουν χωρις χρέωση... Αν θες να μάθεις πάρε ένα παλιό και κάντο βίδες, σε αυτό μονο ζημιά θα κάνεις στον εαυτό σου και το μηχανακι...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αστον να το ανοιξει αφου το θελει.εγω λεω ενα ρητο.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του 1
stathis97 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν την πατήσουν κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλο.(Υπαρχουν και εξαιρεσεις.. ) 3 μηνων λαπτοπ και θες να το ανοιξεις;το βρισκω λιγακι χαζο... και απο οτι σε βλεπω δεν εχεις και τις σχετικες γνωσεις που χρειαζονται... Δεν κοβω να εισαι και πανω απο 16..αν και δεν εχει ιδιαίτερη σημασια, προσεχε λιγο πως μιλας σε ατομα που προσπαθουν να σε βοηθησουν χωρις κανενα κερδος,κατι ξερουν παραπανω... 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις και αμα δεν χαλασεις δεν μαθαινεις.
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Όπως προειπώθηκε. υπάρχει service manual. Για το τί και το πού και το πώς σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει το google. Καλή τύχη.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 απλα και εκει προσοχη διοτι καποια manual ειναι με ασπρομαυρες εικονες οποτε δενειναι ολα τοσο ευδιακριτα.σε acer το ειχα πετυχει νομιζω.
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τα service manual της Dell ειναι μιά χαρά. Επίσης και σε ασπρόμαυρο manual μια χαρά μπορεί να διακρίνει όποιος έχει γνώση και σχετική εμπειρία. Όποιος δεν έχει, κακό του κεφαλιού του. Κι εγώ θέλω να πετάξω αεροπλάνο, αλλά επειδή δεν έχω τις σχετικές γνώσεις αφήνω να το κάνει ο πιλότος για να μή ψάχνομαι... και πάει λέγοντας.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 . Επίσης και σε ασπρόμαυρο manual μια χαρά μπορεί να διακρίνει όποιος έχει γνώση και σχετική εμπειρία. Όποιος δεν έχει, κακό του κεφαλιού του. bold/underlined.
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις και αμα δεν χαλασεις δεν μαθαινεις. Συμφωνώ απολύτως αλλά στην προκειμένη έχουμε να κάνουμε με laptop το οποίο είναι καινούργιο και εντός εγγύησης.Είναι κρίμα να χάσει την εγγύηση του και πιθανότατα όχι μόνο να μην το φτιάξει αλλά να προκαλέσει και ζημιά.Να πάρει ένα desktop να κάνει ότι γουστάρει "safe and nice".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα