Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω την βοηθεια σας πανω σ αυτο το θεμα θελω να μου πειτε σκεφτομαι να ανοιξω το λαπτοπ μου το σαββατο και θελω να μου πειτε τα βηματα πως βγαινει το καθενα βημα προς βημα τι να προσεξω και οτι αλλο μπορει να μου χρησιμευσει

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για ποιο λογο να το ανοιξεις???

1)Θα προσεξεις πολυ να μην πεσει επανω στη μητρικη καποια τριχα απο την μπλουζα σου.2)Αν ξεβιδοσεις ολες τις βιδες και δεις οτι δεν ανοιγει μην το ζωρισεις ψαξε και για αλλες βιδες.3)Οταν θα βγαλεις την μητρικη η τον σκληρο σου η την RAM καλο θα ειναι να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΝΆΙΛΟΝ σακουλακια διαφορων μεγεθων για να τα βαλεις μεσα.Ακομα μην αγγιξεις την μητρικη αν δεν εχεις γυοθει και οταν θα την βγαλεις βαλτην επανω σε ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.Τελος να μην ανοιξεις τα σακουλακια πριν βγαλεις την μητρικη η την RAM η τον σκληρο.Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Δημοσ.

πιο πολυ θέλω να το ανοίξω για να το καθαρησω οπου μπορω λιγο μεσα  και γενικα να μαθω δεν εχω κανα ανοιξη λαπτοπ..

Δημοσ.

αν δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και μιας και δεν εχεις τις γνωσεις,γνωμη μου ειναι να μην ανοιξεις τον φορητο σου(ειδιαιτερα δε αν εισαι σε εγγυηση)

οταν εχεις θερμοκρασιακο η αλλο θεμα ναι,ανοιξε τον.

Δημοσ.

Φιλέ αν μιλάς για το ίδιο λαπτοπ απο το άλλο τοπικ μην το κανεις καταρχάς γιατί θα χασεις την εγγύηση και δεύτερον δεν εχεις τις γνώσεις για κάτι τέτοιο και το πιο πιθανό είναι να κανεις ζημιά και να κλαις το λάπτοπ σου.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να πάρεις στα σοβαρά τα σχόλια που έχουν λεχθεί μέχρι τώρα , εάν επιμένεις να προχωρήσεις στο άνοιγμα της συσκευής  ψάξε στο YοuTube   για κάποιο  βίντεο που θα σε βοηθήσει .         

Δημοσ.

Παιδια θελω την βοηθεια σας πανω σ αυτο το θεμα θελω να μου πειτε σκεφτομαι να ανοιξω το λαπτοπ μου το σαββατο και θελω να μου πειτε τα βηματα πως βγαινει το καθενα βημα προς βημα τι να προσεξω και οτι αλλο μπορει να μου χρησιμευσει

αμα το ανοιξεις να εισαι πολυ προσεκτικος,εγω εχει 2 μηνες που το ανοιξα κ τ καθαρισα κ ολα καλα ετυχε να βρω videaki, για το laptop ψαξε στο youtube τ μοντελο σου κ μπορει να βρεις.!

Δημοσ.

Καλά... μην τρελαίνεστε... δεν είναι και τίποτα να το αποσυναρμολογήσει. 

Το θέμα όμως είναι να υπάρχει λόγος.

Το ποιο πιθανό κακό που μπορεί να συμβεί, αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι αντίστοιχο, είναι κατά το ξεκούμπωμα κάποιον πλαστικών να σπάσουν κάποια tabs ή κάποια πλαστικά κουμπώματα τα οποία θέλουν συγκεκριμένο τρόπο να ξεκουμπώσουν. Συνήθως εκεί είναι που κάνουμε ζημιά. Όχι ότι δε θα λειτουργεί, αλλά το πιο πιθανό είναι μετά να τρίζει, να μην έχει καλή εφαρμογή και γενικά να είναι πολύ πιο "χαλαρό".

Και πάντα εννοείται ότι θα έχεις βρει από πριν οδηγίες για το πως θα το κάνεις στο συγκεκριμένο laptop.

Δημοσ.

κοιταξτε παλια το λαπτοπ μου ακουγα μεσα να δουλευει πολυ το ανεμηστηρακι μεσα σε λιγες ωρες που δουλευα πανω στο λαπτοπ μου

τωρα οσες ωρες δουλευω  λειτουργει το ανεμηστηρακι αλλα δεν κανει τον πολυ θορυβο που εκανε και παλια και λεω αν υπαρχει καποια σκονη μεσα και θελει καθαρισμα το λαπτοπ το εχω 3,5 μηνες ..

Δημοσ.

Συνήθως το ανεμιστήρακι του επεξεργαστή είναι που θέλει καθάρισμα, και συνήθως είναι εύκολα προσβάσιμο χωρίς να λύσεις όλο το φορητό.

Δημοσ.

Ρε φίλε στο γράψαμε τόσα άτομα μην ανοίξεις το λαπτοπ θα χάσεις την εγγύηση, για εμένα κακώς σε συμβουλεύουν εδώ πως να το ανοίξεις. Αν υπάρχει θέμα με το λαπτοπ πάρε την dell έρχονται στον χώρο σου, αν σου φαίνονται ανεβασμένες οι θερμοκρασίες πάρε μια βάση να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Ρε φίλε στο γράψαμε τόσα άτομα μην ανοίξεις το λαπτοπ θα χάσεις την εγγύηση, για εμένα κακώς σε συμβουλεύουν εδώ πως να το ανοίξεις. Αν υπάρχει θέμα με το λαπτοπ πάρε την dell έρχονται στον χώρο σου, αν σου φαίνονται ανεβασμένες οι θερμοκρασίες πάρε μια βάση να κάνεις την δουλειά σου.

δικο μου ειναι το λαπτοπ και αμα θελω το σπαω αυριο λοιπον αφου θελω να το ανοιξω θα το ανοιξω δεν ειμαι και κανενα μωρο να μην προσεξω απο κει και περα ειναι δικο μου θεμα ξερω τις κυρωσεις που θα υπαρχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...