Aggelos Kioses Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το AIDA64 εχω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστο! Τοτε λογικα εκει θα παιζουν! ERROR εως τωρα δεν εχω φαει! Χτες οταν τον εβαλα στα 3.8ghz με μνημες στα 1066 εφαγα error σε 4 λεπτα στον 4ο πυρηνα κι ετσι τωρα τον εχω κλοκαρει στα 3.6 και ως τωρα παει καλα με τις ιδιες θερμοκρασιες που αναφερω παραπανω! Παντως ευχαριστω για την ολη βοηθεια! Αν βρουμε κατι πιο αξιοπιστο που να μας λεει καθαρα στα ποσα volt δουλευουν οι ram καθαρα θα ημουν ευτυχης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα, το πιθανότερο είναι να παίζουν με όσα εφαρμόζεις εσύ, με ελάχιστη απόκλιση. Για τα 3.8GHz τώρα, αν θες να τον ανεβάσεις εκεί, λογικά θα χρειαστεί να παίξεις κι άλλο με τις τάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos Kioses Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μεχρι τωρα το προγραμμα δε μου εχει βγαλει κανενα σφαλμα.οι θερμοκρασια της cpu παραμενει σε πολυ καλα και σταθερα επιπεδα δλδ στους 57 βαθμους. Θεωρω πως στα 3.6 ειναι μια πολυ καλη συχνοτητα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Το μονο που σκεφτομαι να κανω μονο ειναι να αγορασω την νεα ψυχτρα της cooler την v8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δε θα στο πρότεινα, εκτός κι αν τη βρεις σε τιμή χώμα, ή ακόμα καλύτερα, τσάμπα. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές, αλλά και πάλι θεωρώ ότι δε χρειάζεται προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos Kioses Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλα σημερα με εχεις βοηθησει αρκετα και σε ευχαριστω! Και ποια θα προτεινες να παρω μια πιο καλη απο αυτη που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos Kioses Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εχω την COOLERMASTER BLIZZARD T2 MINI COOLER http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806876 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα. Αν αποφασίσεις ν' ανέβεις όσο πιο πολύ γίνεται, λογικά θα χρειαστείς κάτι καλύτερο, οπότε και μας λες. Προς το παρόν είσαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα