Taperakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..Ανοιγω αυτο θεμα με αφορμη το ρουτερ μου που εχει πανω dd-wrt firmware.Στον τομεα του ιντερνετ και της συνδεσης ολα καλα,Μονο μια μικρη απορια...Το tx power τι ακριβως ειναι και με βαση ποια χαρακτηριστικα διαλεγουμε το dbm?? Το default ηταν στο 20 και το πηγα στο 24 λογο οτι εχω αλλαξει τις κεραιες με τρεις των 8dbi.....Παραθετω λινκ απο ρουτερ και κεραιες... Site: 1043 ND Site: ΑΝΤ
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..Ανοιγω αυτο θεμα με αφορμη το ρουτερ μου που εχει πανω dd-wrt firmware.Στον τομεα του ιντερνετ και της συνδεσης ολα καλα,Μονο μια μικρη απορια...Το tx power τι ακριβως ειναι και με βαση ποια χαρακτηριστικα διαλεγουμε το dbm?? Το default ηταν στο 20 και το πηγα στο 24 λογο οτι εχω αλλαξει τις κεραιες με τρεις των 8dbi.....Παραθετω λινκ απο ρουτερ και κεραιες... Site: 1043 ND Site: ΑΝΤ το Tx rate ειναι ποσα mw θα βγαζει το ρουτερ.συνηθως ειτε το γραφουν με mw ειτε το γραφουν με dmb.τα 100mw που ειναι και το νομιμο για τα 2,4 ghz ειναι 20dmb.εφοσον εσυ το πηγες στο 24 απλα εχεις ανεβασει το ποσο δυνατα εκπεμπει ο ρουτερ. 24 dbm ειναι 250mw.δηλαδη εκπεμπεις 2,5 φορες πιο δυνατα απο οτι πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα