Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Ψάχνω για οθόνη PC και κατέληξα σε αυτήν εδώ. 
(http://www.benq.com/product/monitor/XL2420TX/)

Αυτό που θέλω είναι: Να είναι γρήγορη, καλά χρώματα, 3D, και γενικώς καλό monitor.

Έχω διαβάσει στο διαδύκτιο πολλές γνώμες και αναλύσεις και συνοπτικά λένε πως είναι ένα τρομερό monitor. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. (η τιμή είναι ακριβή, το γνωρίζω). 
- Γνώμη σχετικά με το gaming κομμάτι, ταινία κομμάτι, χρώματα...

Επίσης έχω δύο απορίες αν γνωρίζετε:
1. Έχει για 3D, το Nvidia 3D Vision 2. Για να το αξιοποιήσω αυτό πρέπει να έχω Nvidia κάρτα γραφικών? Ή δεν παίζει κάποιο ρόλο? Έχω την ATI Radeon HD 5850. 

2. Έχω κάποια ιδέα με την διαφορά της από την Benq XL2420T, (η άλλη είναι Benq XL2420TX), όπως οτι η X έχει ενσωματωμένο μέσα της το 3D ir emitter, και μπορεί να χρησιμοποιήσει την HDMI θύρα της για εκτός PC συσκευές, για 3D, όπως PS3 κ.α. Ενώ με την απλή έκδοση πρέπει να αγοράσεις εσύ εξωτερικό emitter το οποίο θα παίζει μόνο PC 3D (ελπίζω παιχνίδια ΚΑΙ ταινίες) και όχι από την θύρα HDMI.
(http://www.tomshardware.co.uk/forum/363950-33-emitter)

Και τέλος κάποιοι αναφέρανε και διαφορά στα χρώματα. H Χ να παρουσιάζει καλύτερα χρώματα.

Αυτά. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω και εγώ μόνιτορ αυτόν τον καιρό, απλά να σε ρωτήσω γιατί απέκλεισες το XL2411T;

Δεν έχει Display Port και δεν έχει 3d γυαλιά στην συσκευασία, αλλά για gaming αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Επίσης με την 5850 δύσκολα θα εκμεταλλευτείς τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (144Hz) εκτός αν κάνεις πολλές παραχωρήσεις σε φίλτρα ή/και ανάλυση...

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Ψάχνω για οθόνη PC και κατέληξα σε αυτήν εδώ. 

(http://www.benq.com/product/monitor/XL2420TX/)

Αυτό που θέλω είναι: Να είναι γρήγορη, καλά χρώματα, 3D, και γενικώς καλό monitor.

Έχω διαβάσει στο διαδύκτιο πολλές γνώμες και αναλύσεις και συνοπτικά λένε πως είναι ένα τρομερό monitor. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. (η τιμή είναι ακριβή, το γνωρίζω). 

- Γνώμη σχετικά με το gaming κομμάτι, ταινία κομμάτι, χρώματα...

Επίσης έχω δύο απορίες αν γνωρίζετε:

1. Έχει για 3D, το Nvidia 3D Vision 2. Για να το αξιοποιήσω αυτό πρέπει να έχω Nvidia κάρτα γραφικών? Ή δεν παίζει κάποιο ρόλο? Έχω την ATI Radeon HD 5850. 

2. Έχω κάποια ιδέα με την διαφορά της από την Benq XL2420T, (η άλλη είναι Benq XL2420TX), όπως οτι η X έχει ενσωματωμένο μέσα της το 3D ir emitter, και μπορεί να χρησιμοποιήσει την HDMI θύρα της για εκτός PC συσκευές, για 3D, όπως PS3 κ.α. Ενώ με την απλή έκδοση πρέπει να αγοράσεις εσύ εξωτερικό emitter το οποίο θα παίζει μόνο PC 3D (ελπίζω παιχνίδια ΚΑΙ ταινίες) και όχι από την θύρα HDMI.

(http://www.tomshardware.co.uk/forum/363950-33-emitter)

Και τέλος κάποιοι αναφέρανε και διαφορά στα χρώματα. H Χ να παρουσιάζει καλύτερα χρώματα.

Αυτά. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Αν δεν εχεις καλη καρτα γραφικων και γενικα καλο Pc δεν πας σε ακριβη οθονη,οπως αναφερθηκε παραπανω. Οσο για την συγκεκριμενη οθονη,ειναι αρκετα καλη για παιχνιδια κυριως fps,λογω των παραπανω Hz.

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω και εγώ μόνιτορ αυτόν τον καιρό, απλά να σε ρωτήσω γιατί απέκλεισες το XL2411T;

Δεν έχει Display Port και δεν έχει 3d γυαλιά στην συσκευασία, αλλά για gaming αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Επίσης με την 5850 δύσκολα θα εκμεταλλευτείς τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (144Hz) εκτός αν κάνεις πολλές παραχωρήσεις σε φίλτρα ή/και ανάλυση...

Το απέκλεισα όχι για τόσο λειτουργικούς ρόλους, αλλά επειδή είναι και παλαιότερο μοντέλο (ψάχνω κάτι πιο καινούργιο) , και επίσης και για αισθητικούς λόγους (εμφάνιση κτλ).

Όσο για τα γυαλιά και τα λοιπά που δεν έχει, είναι ότι δεν είμαι αυστηρός gamer, για να εστιάσω μόνο σε αυτό το κομάτι. Θέλω και τα έξτρα μπιχλιμπίδια, για ταινίες και άλλα. - όμως έχω το κόλλημα ότι θέλω να είναι καλό αυτό που έχω, δλδ ναι δεν παίζω παιχνίδια σαν παλαβός αλλά όταν παίζω θέλω να έχω κάτι καλό από οθόνες γραφικά κτλ. Αυτά

Αν δεν εχεις καλη καρτα γραφικων και γενικα καλο Pc δεν πας σε ακριβη οθονη,οπως αναφερθηκε παραπανω. Οσο για την συγκεκριμενη οθονη,ειναι αρκετα καλη για παιχνιδια κυριως fps,λογω των παραπανω Hz.

Πάω για καλή οθόνη, γιατί το πσ θα αναβαθμιστεί σαφώς με τον καιρό. Δεν μπορώ να μην κοιτάω μπροστά. Το πσ μου αρχίζει και παλιώνει... έτυχε να καεί η οθόνη μου. Δεν μπορώ να πάρω οθόνη με τα δεδομένα του υπάρχοντος πσ. Δεν θα εκμεταλλευτώ τώρα? να μπορώ όμως αύριο. Γιατί οθόνη δεν αλλάζω και κάθε χρόνο.

Δημοσ.

http://www.benq.com/module.php?i=product&action=compare&pl_id=3

Δεν είναι παλαιότερο μοντέλο, απλά δεν έχει όλα τα features όπως τα 2420Τ/2420ΤΧ.

Αν σκοπεύεις να δεις ταινίες με 3D και τα ρέστα, οκ. Αν όχι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, τουλάχιστον που να δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή. Πάντως για να δεις 120fps σίγουρα θα χρειαστείς πολύ καλή κάρτα γραφικών, οπότε δες το συνολικά και ως κόστος για την υποδομή για όποιο 120Hz μόνιτορ κι αν επιλέξεις.

Α και φυσικά για nVidia 3D vision θα πρέπει να επιλέξεις κάρτα γραφικών nVidia.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...