Προς το περιεχόμενο

Router ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Εχω καταλαβει οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο και μπενει καπιος αλλος στην γραμμη κοβεται το ιντερνετ 100%

Δημοσ.

ε ναι.ισχυεει και μια απλη λογικη.οταν ενα προβλημα εμφανιζεται ακομα και στην τηλεφωνια τοτε για το ιντερνετ ειναι ακομα χειροτερα.συνηθως τα προβληματα που εμφανιζονται στο ιντερνετ μπορει να μην μεταφερονται στην τηλεφωνια.αλλα οταν το προβλημα που εχεις οπως συνακροασεις,γειωση κτλ το βλεπεις στην τηλεφωνια τοτε το ιντερνετ στο σκιζει.

Δημοσ.

Εχω καταλαβει οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο και μπενει καπιος αλλος στην γραμμη κοβεται το ιντερνετ 100%

Στο πατρικό μου είχαν το ίδιο πρόβλημα με άλλους στη γραμμή. Είχε πάει κάποιο συνεργείο της ΔΕΗ και είχε σκάψει και χτύπησε καλώδια του ΟΤΕ. 10 μέρες άνοιγε λάκους ο ΟΤΕ για να βρει το χαλασμένο καλώδιο και ο δρόμος έμοιαζε βομβαρδισμένος. Τελικά το βρήκαν και το επισκεύασαν αλλά 10 μέρες 1 ολόκληρη πολυκατοικία δεν είχε τηλέφωνα, internet.... Ου μπλέξεις...

Δημοσ.

Στο πατρικό μου είχαν το ίδιο πρόβλημα με άλλους στη γραμμή. Είχε πάει κάποιο συνεργείο της ΔΕΗ και είχε σκάψει και χτύπησε καλώδια του ΟΤΕ. 10 μέρες άνοιγε λάκους ο ΟΤΕ για να βρει το χαλασμένο καλώδιο και ο δρόμος έμοιαζε βομβαρδισμένος. Τελικά το βρήκαν και το επισκεύασαν αλλά 10 μέρες 1 ολόκληρη πολυκατοικία δεν είχε τηλέφωνα, internet.... Ου μπλέξεις...

γενικοτερα με τα καλωδια γινεται ενα μπαχαλο.ο καθενας σκαβει οπου θελει και κοβει οτι καλωδιο θελει.μετα κανεις δεν ξερει τιποτα και παει λεγοντας.απειρες καλωδιακες του οτε καθε μερα.το καθε καλωδιο εχει κοπει και ενωθει δεν ξερω ποσες φορες.μετα γιατι και οι γραμμες παιζουν χαλια.ειδικα σε πολεις που γινονται συνεχεια εργα.σε απομακρυσμενες περιοχες πιο εξω απο το κεντρο ειναι πολυ καλυτερα.λιγοτερα ατομα λιγοτερα σκαψιματα,λιγοτερο crosstalk κτλ.αν ηταν 10 μερες καλα εισαι.που να δεις και χειροτερα.και δυστυχως δεν φταιει παντα ο οτε σε αυτες τις περιπτωσεις.συνηθως καποιος αλλος κοβει τα καλωδια.εδω οπτικες κοβουν στου οτε τα καλωδια θα κολλησουν.αυτα που δεν κοβει συνηθως κανεις ειναι της δεη για ευνοητους λογους οπως και δεν κοβουν/χτυπανε ευκολα σωληνες φυσικου αεριου(προσεχουν κοινως για να μην γινει κανα παραναλωμα του πυρος ή με της δεη βρεθει κανενας 10 στενα πιο κατω)..καλωδια οτε,σωληνες ευδαπ,οπτικες ινες τα σκιζουν .και το χειροτερο που εχω πετυχει ειναι καλωδιο που κοπηκε και το επισκευασαν αλλα μετα την επισκευη ειχε αλλα θεματα:(

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...