filippossks Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδει και καλη χρονια θα ηθελα να σας ρωτισω για ενα προβλημα που εχω με την συνδεση μου στο internet. Ειμαι συνδρομητης ΟΤΕ εδω και τρεισιμηση χρονια, στην αρχη ειχαμε ενα router huawei του ΟΤΕ αλλα πριν απο κανα δυο μηνες αφησε τη τελευτεα του πνοη. Ρωτησαμε στον ΟΤΕ γι αυτο και μας ειπαν οτι θα μας δωσουν αλλο, μας εδωσαν λοιπον ενα zte. Τωρα τη θελω να σας ρωτισω εγω, με το παλιο router δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα που ηταν σηνδεδεμενο και με τον υπολογιστη και με το laptot μεσω wifi ενω με αυτο τωρα πρεπει να το κλεινω καθε βραδυ γτ αν δεν το κανω την επομενη μερα θα πεσει το internet πανω απο 5 φορες, παιζω lol και με το που μπαινει λιγο η αδερφη μου απο κινητο στο wifi το ping ανεβει πανω απο 150 σε σημειο που κολαω και δεν μπορω να πεκσω. Στο speedtest τα Mbps μου βγαινου απο 5 εως και 12 το σηνηθησμενο ειναι 8-9, εχω την συνδεση εως 24Mbps. Θελω να σας ρωτισω φταιει το router η φταιει κατι απο τον ΟΤΕ? Αν φταιει το router θελω να μου προτινεται καπιο οικονομικο ωστε να παρω που να μπορω να παιζω χαλαρα το lol μου και να μπενει και η αδερφη μου απο κινητο ταυτοχρονα α και να μην πεφτει το internet.Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω ακουσει εναν να λεει οτι το zte παιζει μια χαρα σε οποιον παροχο το δινουν.να φταιει ο οτε δυσκολα.αν εχεις αλλο ρουτερ κανε δοκιμη ή αν μπορεις να βρεις απο κανα φιλο για να το δοκιμασεις.απο εκει και περα ενα καλο ρουτερ πχ ειναι το Netgear dgn2200 εκτος αν θες να δωσεις παραπανω λεφτα για draytek.σε πιο φτηνα κανα dlink
filippossks Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Router αλλο δεν εχω και δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να βρω κατι αξιοπηστο. Λοιπον δεν θελω να χαλασω και πολλα λεφτα, κατι καλο με 30 ευρω μπορω να βρω η καμια προσφορα ξερω γω. Αν παρω καλο router θα μου ανεβουν και τα Mbps?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Router αλλο δεν εχω και δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να βρω κατι αξιοπηστο. Λοιπον δεν θελω να χαλασω και πολλα λεφτα, κατι καλο με 30 ευρω μπορω να βρω η καμια προσφορα ξερω γω. Αν παρω καλο router θα μου ανεβουν και τα Mbps? κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα ανεβει η ταχυτητα η οχι.ειναι σχετικο παντα αυτο.μπορει ναι μπορει το ιδιο μπορει λιγοτερο.εχει να κανειμε το chipset. http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html?keyphrase=d+link+2750 αλλιως μετα 2740. αν θες πιο φτηνο μετα σε tp link.
filippossks Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να μου προτηνεις καπιο tplink βασικα καπιο με 30 αντε 40 max γτ δεν κανω και πολλα πραγματα μονο τον υπολογιστη μου και το κινητο της αδερφης μου ειναι συνδεδεμενα. Η μηπως δεν αξιζει με τοσα λεφτα καλυτερα να κρατισω αυτο ας πουμε? Το οτι πεφτει το internet ξερεις αν φταιει το router? Το 2570 τη θα μου προσφερει παραπανω απο ενα των 30? Η θηρα usb απο πισω που χρησιμευει? Μενω περιστερι αν βοηθαει, και γιαυτο ψαχνω πιο πολυ σε πλαισιο mediamarkt που ειναι διπλα ωστε να το παρω αυριο κιολας καλυτερα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να μου προτηνεις καπιο tplink βασικα καπιο με 30 αντε 40 max γτ δεν κανω και πολλα πραγματα μονο τον υπολογιστη μου και το κινητο της αδερφης μου ειναι συνδεδεμενα. Η μηπως δεν αξιζει με τοσα λεφτα καλυτερα να κρατισω αυτο ας πουμε? Το οτι πεφτει το internet ξερεις αν φταιει το router? Το 2570 τη θα μου προσφερει παραπανω απο ενα των 30? Η θηρα usb απο πισω που χρησιμευει? Μενω περιστερι αν βοηθαει, και γιαυτο ψαχνω πιο πολυ σε πλαισιο mediamarkt που ειναι διπλα ωστε να το παρω αυριο κιολας καλυτερα. το οτι πεφτει το ιντερνετ μπορει να ειναι θεμα ιντερνετ.μπορει θεμα εσωτερικης καλωδιωσης,μπορει θεμα καλωδιο του οτε μπορει να λειπει καπου φιλτρο πχ σε συναγερμο μπορει μπορει μπορει .η Usb θυρα συνηθως ειναι για σκληρο δισκο και σε αλλες περιπτωσεις για 3g router η και για εκτυπωτη για να γινει δικτυακος.το περιστερι δεν ειναι και η καλυτερη περιοχη απο διαφορες αποψεις αλλα οκ. γενικα τα dlink ειναι καλυτερα απο τα tp link. Πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412 γενικοτερα σε tp link βαλε ταβανι τα 30 40 ευρω και δες να ειναι annex a που θες να παρεις.αν βρεις κατι σε dlink στα ιδια λεφτα το θεωρω καλυτερο.
filippossks Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ωραι φιλε μου σε ευχαριστω πολυ θα παω αυριο να δω τι θα παρω και αν χρειστω τιποτα θα σε ξαναρωτισω.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 οκ οτι χρειαστεις πες μας.οτι και να παρεις κοιτα και για firmware update μολις το παρεις για να ειναι Uptodate.
filippossks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Παιδια τελικα δεν εφταιγε το router, εχωντας αγορασει αυτο εδω http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D-300Mbps-Annex-A.htm συνεχιζει και πεφτει ακομα το ιντερνετ και οταν μηλαμε στο σταθερο μπενουν και αλοι στην γραμμη μας! Πηρα και εγω τηλεφωνο σημερα στον οτε γιατι δεν παλευοταν αλλο, και μου ηπαν οτι υπαρχει προβλημα στην περιοχη μου και πρασπαθουν να το λυσουν. Και του λεω οτι εγω δεν μπορω να πληρωνω 100ευρω το διμηνο για να μου πεφτει το ινετνετ και να μην μπορω να μιλησω στο τηλεφωνο. Και αυτο που απαντησε ειναι δεν μπορω να κανω κατι το μονο που μπορω να κανω ειναι να μου αφησεις το κινητο σου και να σε ενημερωσω με γραπτο μηνημα οταν λυθει το προβλημα. Τελος παντον του ειπα και κατι αλλα μετα και το εκλεισα! Εσεις τη μου προτινετε να κανω, να αλαξω εταιρια?να παραμηνω να δω μηπως λυθει το προβλημα? Βοηθηστεμαι σε οτι μπορειτε.
gasin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Παιδια τελικα δεν εφταιγε το router, εχωντας αγορασει αυτο εδω http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D-300Mbps-Annex-A.htm συνεχιζει και πεφτει ακομα το ιντερνετ και οταν μηλαμε στο σταθερο μπενουν και αλοι στην γραμμη μας! Πηρα και εγω τηλεφωνο σημερα στον οτε γιατι δεν παλευοταν αλλο, και μου ηπαν οτι υπαρχει προβλημα στην περιοχη μου και πρασπαθουν να το λυσουν. Και του λεω οτι εγω δεν μπορω να πληρωνω 100ευρω το διμηνο για να μου πεφτει το ινετνετ και να μην μπορω να μιλησω στο τηλεφωνο. Και αυτο που απαντησε ειναι δεν μπορω να κανω κατι το μονο που μπορω να κανω ειναι να μου αφησεις το κινητο σου και να σε ενημερωσω με γραπτο μηνημα οταν λυθει το προβλημα. Τελος παντον του ειπα και κατι αλλα μετα και το εκλεισα! Εσεις τη μου προτινετε να κανω, να αλαξω εταιρια?να παραμηνω να δω μηπως λυθει το προβλημα? Βοηθηστεμαι σε οτι μπορειτε. O poulinos σου προτεινε κάποιες πολύ καλές συσκευές και τελικά αγόρασες μια που αν διαβάσεις τις αξιολογήσεις της στο πλαίσιο δεν είναι ό,τι καλύτερο... Από κει και πέρα απαξ και ακους άλλους στη γραμμή, έχεις βλάβη στη γραμμή του ΟΤΕ. Δηλώνεις βλάβη στον ΟΤΕ αφήνεις κινητό και αναμένεις επιδιόρθωση του προβλήματος.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδει και καλη χρονια θα ηθελα να σας ρωτισω για ενα προβλημα που εχω με την συνδεση μου στο internet. Ειμαι συνδρομητης ΟΤΕ εδω και τρεισιμηση χρονια, στην αρχη ειχαμε ενα router huawei του ΟΤΕ αλλα πριν απο κανα δυο μηνες αφησε τη τελευτεα του πνοη. Ρωτησαμε στον ΟΤΕ γι αυτο και μας ειπαν οτι θα μας δωσουν αλλο, μας εδωσαν λοιπον ενα zte. Τωρα τη θελω να σας ρωτισω εγω, με το παλιο router δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα που ηταν σηνδεδεμενο και με τον υπολογιστη και με το laptot μεσω wifi ενω με αυτο τωρα πρεπει να το κλεινω καθε βραδυ γτ αν δεν το κανω την επομενη μερα θα πεσει το internet πανω απο 5 φορες, παιζω lol και με το που μπαινει λιγο η αδερφη μου απο κινητο στο wifi το ping ανεβει πανω απο 150 σε σημειο που κολαω και δεν μπορω να πεκσω. Στο speedtest τα Mbps μου βγαινου απο 5 εως και 12 το σηνηθησμενο ειναι 8-9, εχω την συνδεση εως 24Mbps. Θελω να σας ρωτισω φταιει το router η φταιει κατι απο τον ΟΤΕ? Αν φταιει το router θελω να μου προτινεται καπιο οικονομικο ωστε να παρω που να μπορω να παιζω χαλαρα το lol μου και να μπενει και η αδερφη μου απο κινητο ταυτοχρονα α και να μην πεφτει το internet.Ευχαριστω! τωρα αυτο με το Ping στο κανει η οχι?αν στο κανει τοτε ισως να κανει μεγαλη κινηση η αδερφη σου που μου φαινετε παραξενο μεγαλη κινηση απο ενα κινητο.εκτος αν τα σκαμπανεβασματα στο Ping ειναι λογω packet loss λογω των προβληματων που εχεις. Παιδια τελικα δεν εφταιγε το router, εχωντας αγορασει αυτο εδω http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D-300Mbps-Annex-A.htm συνεχιζει και πεφτει ακομα το ιντερνετ και οταν μηλαμε στο σταθερο μπενουν και αλοι στην γραμμη μας! Πηρα και εγω τηλεφωνο σημερα στον οτε γιατι δεν παλευοταν αλλο, και μου ηπαν οτι υπαρχει προβλημα στην περιοχη μου και πρασπαθουν να το λυσουν. Και του λεω οτι εγω δεν μπορω να πληρωνω 100ευρω το διμηνο για να μου πεφτει το ινετνετ και να μην μπορω να μιλησω στο τηλεφωνο. Και αυτο που απαντησε ειναι δεν μπορω να κανω κατι το μονο που μπορω να κανω ειναι να μου αφησεις το κινητο σου και να σε ενημερωσω με γραπτο μηνημα οταν λυθει το προβλημα. Τελος παντον του ειπα και κατι αλλα μετα και το εκλεισα! Εσεις τη μου προτινετε να κανω, να αλαξω εταιρια?να παραμηνω να δω μηπως λυθει το προβλημα? Βοηθηστεμαι σε οτι μπορειτε. Οπως ειπε και ο φιλος απο κατω εφοσον ακους αλλον μεσα στην γραμμη τοτε παιζει θεμα.σε σπανιες περιπτωσεις εχω δει να φταιει κατι στην ρεγκλετα και να γινεται αυτο.ειτε στην ρεγκλετα του οτε ειτε της πολυκατοικιας.αλλα συνηθως ειναι κατι απεξω.αυτα τα στοιχεια τα λενε απο την αρχη .παντως δεν ειναι κακο που πηρες ενα καπως καλυτερο ρουτερ απο αυτο που ειχες δηλαδη το huawei.σιγουρα το Tp link θα παιξει καλυτερα.firmware update Καντου.αν ειναι καλωδιακη κτλ ναι μην περιμενεις να φτιαχτει γρηγορα.και ουτε ο τεχνικος μπορει να κανει κατι.μπορει να χρειαζεται να πεσει σκαψιμο κτλ. και αν ειναι κεντρικο εκει ειναι ζορικα τα πραγματα.εκει το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις πιστωση μετα.το να αλλαξεις εταιρεια θα παρεις τον ιδιο χαλκο οποτε κατα 99 % θα εχεις τα ιδια θεματα.αν ζητησεις νεα γραμμη δεν ξερεις αν θα ειναι το ιδιο αν θα ειναι καλυτερη ή αν θα ειναι χειροτερη.ειναι ενα ρισκο συν οτι η νεα γραμμη ειναι και 70 ευρω ενεργοποιηση.για μενα περιμενε να στο φτιαξουν και μολις στο φτιαξουν φυγε απο οτε να πας απλα σε καποιον πιο φτηνο παροχο.οχι για το προβλημα που εχεις αλλα για το θεμα τιμης.
filippossks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το προβλημα με το ping εχει λυθει και το ping δεν μου ανεβενει ακομα και με 3 κινητα συνδεδεμενα, το μονο προβλημα που υπαρχει τωρα ειναι αυτο που πεφτει το ιντερνετ και οτι μπενουν αλλα ατομα στοις κλησεις.Γυρω απο την γειτονια μου βλεπω που κανουνε πολλες τρυπες στους δρομους και κατι φτιαχνουνε, λετε να ειναι απο τον οτε? Αυτο με την γραμμη που ειπες δεν το καταλαβα, δηλαδη αμα παω στην hol θα πρεπει να πληρωσω και 70 ευρω? Αν τους ζητησω καμια μοιωση παγιου για το προβλημα που διμιουργιτε?Αλλα απο το σαββατο που τους πηρα τηλεφωνο σαν να ελατωθηκε και να πεφτει μονο 5 φορες τη μερα.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το προβλημα με το ping εχει λυθει και το ping δεν μου ανεβενει ακομα και με 3 κινητα συνδεδεμενα, το μονο προβλημα που υπαρχει τωρα ειναι αυτο που πεφτει το ιντερνετ και οτι μπενουν αλλα ατομα στοις κλησεις.Γυρω απο την γειτονια μου βλεπω που κανουνε πολλες τρυπες στους δρομους και κατι φτιαχνουνε, λετε να ειναι απο τον οτε? Αυτο με την γραμμη που ειπες δεν το καταλαβα, δηλαδη αμα παω στην hol θα πρεπει να πληρωσω και 70 ευρω? Αν τους ζητησω καμια μοιωση παγιου για το προβλημα που διμιουργιτε?Αλλα απο το σαββατο που τους πηρα τηλεφωνο σαν να ελατωθηκε και να πεφτει μονο 5 φορες τη μερα. δεν ξερω αν ειναι απο τον οτε.αλλα υποχρεωτικα θα περιμενεις να στο φτιαξουν και θα το δινεις βλαβη μεχρι να το φτιαξουν.αρα το θεμα Ping μαλλον ηταν λογω του χαλια ρουτερ (zte).το Huawei ηταν καλυτερο απο το zte και το Tp link καλυτερο και απο τα 2. αν πας στην Hol Με την ιδια γραμμη θα πληρωσεις οτι πληρωσεις(δεν θυμαμαι κοστος ενεργοποιησης για υφισταμενη γραμμη) αλλα θα παρεις μαζι καιι τα προβληματα που ειχες πριν.δηλαδη να ακους τον γειτονα κτλ.οποτε δεν κερδιζεις κατι.αν παρεις νεα γραμμη που κανεις δεν σου εγγυαται οτι δεν θα εχει θεμα και αυτη εκει συνηθως περιμενεις 20 μερες + 70 ευρω για ενεργοποιηση. τωρα αν θα σου κανουν μειωση παγιου απο τον οτε η αν απλα θα σου κανουν πιστωση εφοσον το ζητησεις οταν με το καλο λυθει η βλαβη αυτο δεν το ξερω.πρεπει να μιλησεις μαζι τους.σε αλλους παροχους κανουν πιστωση. ισως σου ανεβασαν το margin και παιζει καλυτερα η γραμμη.αλλα ετσι λογικα θα σου μειωσαν και την ταχυτητα.οσο εχεις συνακροασεις στο τηλεφωνο σημαινει οτι η γραμμη εχει θεμα.ναι μεν με αλλαγη Profile κτλ την κανεις να παιζει καλυτερα αλλα δεν εχεις λυσει το προβλημα.απλα το ελλατωνεις με τιμημα μικροτερη ταχυτητα.μπορει αμα σου κοψουν ακομα περισσοτερη ταχυτητα δηλαδη μεγαλυτερο Margin να λυθει αλλα τι να το κανεις. εκτος αν βρηκαν κανα λιγο καλυτερο ζευγαρι και σου εδωσαν εκεινο για δοκιμη.θα δεις στην πορεια.αν παντως εχεις συνακροασεις ακομα τοτε να θεωρεις οτι υπαρχει serious problem.
filippossks Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αυτο που λες εγινε γιατι πιανω μονο 4-4.5 mbps.Να σας ρωτισω, η πιστωση τη ειναι?
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτο που λες εγινε γιατι πιανω μονο 4-4.5 mbps.Να σας ρωτισω, η πιστωση τη ειναι? ναι αν ησουν στα 8-9 οπως λες και τωρα εισαι στα 4 με 4,5 ή τα εχει παιξει η γραμμη ή το πιο λογικο οτι σου εβαλαν Profile για να παιζεις πιο σταθερα μεχρι να λυθει το θεμα.απο το margin στο downstream φαινεται τι εχουν κανει.αμα μας γραψεις μεσα απο το Interface του ρουτερ τα χαρακτηριστικα της γραμμης θα καταλαβουμε αν φορας Profile.οποτε υποχρεωτικα περιμενεις.αν δεν φυγουν τουλαχιστον οι συνακραοσεις δεν προκειται να δεις ασπρη μερα.στην περιπτωση σου ειναι το πιο τρανταχτο στοιχειο που εχεις στα χερια σου και που ειναι εμφανες κιολας που δεν παιζει καλα η γραμμη σου.πιστωση ειναι να μην σε χρεωσουν για χ χρονικο διαστημα που το ιντερνετ σου και η τηλεφωνια σου ειχαν προβλημα λογω του οτε.αφου το προβλημα δεν ειναι δικο σου κανονικα δικαιουσαι πιστωση.τωρα ο οτε αν δινει πιστωση δεν ξερω.οι εναλλακτικοι ναι δινουν και το ξερω απο εναν παροχο(ονομα δεν εχει σημασια ) που ακομα και οταν δεν εφταιγε ο παροχος αλλα εφταιγε ο οτε παλι σου εδινε πιστωση με την λογικη οτι οκ φταιει ο οτε αλλα ο πελατης δεν φταιει σε κατι οποτε πρεπει να πιστωθει.(μονο αν φταιει ο πελατης δεν παιρνει πιστωση).οποτε συνεχισε να το δινεις βλαβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα