antonis__19 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια σε ολους του φιλους!!! Χρειαζομαι τα φωτα σας , προσφατα εβαλα otetv και μεταδιδω το σημα στο σπιτι μεσω κεραιας (χρησιμοποιω ενδιαμεσα καποιον ενισχυτη-διορωφο κτιριο) ωστοσο οι τηλεορασεις μου (46αρα και 40αρα) ειναι πολυ μακρια απο τον αποκωδικοποιητη για συνδεση με hdmi. Η εικονα ειναι αρκετα καλη αλλα πιστευω οτι με το hd σε μερικα καναλια θα απογειωθει η εικονα (ειμαι απο νησι digea δεν εχουμε ακομα ) Οποτε θελω να ρωτησω αν υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να μεταδοθει η εικονα ψηφιακα μεσω hdmi με οποιονδηποτε τροπο (εκτος του πολλα μετρα καλλωδιο) για να δω αν αξιζει Επισης αλλη μια ερωτηση μου ειναι, χρησιμοποιω πολλα χρονια 15ετια μεσω 2 συσκευων (πομπος -δεκτης) αναμεταδοση τηλεχειριστηριου για να μπορω να αλλαζω καναλια στον αποκωδικοποιητη απο αποσταση. Τωρα χρειαζομαι να βαλω σε αλλο 1 δωματιο κατι σαν και αυτα αλλα δεν μπορω να βρω το ιδιο. Αν μπορειτε να με βοηθησετε να βρω καποιο που να ''συνεργαζεται'' με αυτα η αν ισχυει γενικως οτι ολα την ιδια δουλεια κανουν και δεν υπαρχει προβλημα (εκπεμπουν στην ιδια συχνοτητα) Ευχαριστω εκ των προτερων
jek20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ξεχασες να μας πείς τι θες να κάνεις και δεν μπορείς.
antonis__19 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα ηθελα να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη του οτε με hdmi με τις τηλεορασεις αλλα αυτο επειδη ειναι αδυνατο λογω μεγαλων αποστασεων θελω να μαθω αν υπαρχει εναλλακτικος τροπος αλλιως να αφησω την μεταφορα του σηματος οπως ειναι τωρα (μεσω κεραιας) και αν υπαρχει καποιο transmitter ωστε να μπορω να αλλαξω καναλι απο αλλο δωματιο και συγχρονως να δουλευει στις ιδιες συχνοτητες με αυτα που εχω ηδη
graphist83 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει ασύρματο HDMI αλλα τσουζει (απο 400€ και ανω). Υπάρχει και DVB-T modulator με HD μετάδοση μεσω του rf άλλα τσουζει επίσης πολύ (απο 700Ε+) Διαλέγεις και παίρνεις.
antonis__19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ωχ και βωχ. Κατι για το τηλεχειριστηριο εχουμε???. Ολα οσα εχω βρει εχουν συχνοτητα 433,92mhz και δεν ξερω ποσο εχουν τα δικα μου
graphist83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 hdmi over UTP και καθάρισες... Επίσης τσουζει.... ωχ και βωχ. Κατι για το τηλεχειριστηριο εχουμε???. Ολα οσα εχω βρει εχουν συχνοτητα 433,92mhz και δεν ξερω ποσο εχουν τα δικα μου Τα remote τα ελεγχεις μεσω του RF καλωδιου που ηδη εχεις και σχετικα φθηνα. Η διανομη σε HD κοστιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα