Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω 5θεσιο μιας και όταν ψώνισα δεν έβγαιναν τα λεφτά.

Αλήθεια που μίλησα για μονοθέσια και πως βγαίνει το συμπέρασμα για forever alone? Κάνε μου ένα quote να το δω.

Πάντως το MX5 τελευταία φορά που κοίταξα έχει 2 θέσεις και χωράει μια κοπέλα δίπλα.

Και φυσικά μιας και δεν είμαστε 20 χρόνια πριν που είχε ένας από την παρέα αυτοκίνητο το επόμενο θα είναι διθέσιο αφού όλοι οι φίλοι μου έχουν αυτοκίνητα και πολλοί και μηχανή.

Και αν χρειαστώ να μεταφέρω και τίποτα (μιας και είναι το επόμενο επιχείρημα συνήθως σε αυτές τις διαφωνίες) ας είναι καλά ο πατέρας μου με το SUV του. 

Όπως λοιπόν εσένα σε εξυπηρετεί κάποιο με περισσότερες θέσεις κάποιου άλλου για διάφορους λόγους του φτάνουν 2.

δηλαδη εσυ θα παιρνες ενα διθεσιο για να κανεις το ταξιτζη στη γκομενα μονο.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δεν έχει νόημα ας απαντήσω.

Θα έπαιρνα ένα διθέσιο αν ήταν αυτό που μου άρεσε. Ομοίως και ένα τετρα/πενταθέσιο.

Ο μόνος λόγος που θα απέκλεια ένα αυτοκίνητο λόγω χώρου θα ήταν αν είχα συγκεκριμένες μεταφορικές ανάγκες (οικογένεια, συχνή μεταφορά μεγάλων/πολλών αντικειμένων λόγω εργασίας) και η βόλτα με τους φίλους δεν είναι μέσα σε αυτές.

Ίσως παλαιότερα να είχε νόημα αλλά τώρα που όλοι οι φίλοι μου έχουν αυτοκίνητο δεν υπάρχει λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...