Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστή μέτρηση από πότε?
Και μια Z06 θα κάψει τόσο και λιγότερο στις συνθήκες που λες. Πάρ'την για καθημερινό να δούμε πόσο θα καίει μετά.

17.500Ε πάντως είναι τσιμπημένα.

Γύρω στα 15 χιλιάρικα τα βλέπω:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3995395/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4517313/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3979301/

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστή μέτρηση από πότε?

Και μια Z06 θα κάψει τόσο και λιγότερο στις συνθήκες που λες. Πάρ'την για καθημερινό να δούμε πόσο θα καίει μετά.

17.500Ε πάντως είναι τσιμπημένα.

Γύρω στα 15 χιλιάρικα τα βλέπω:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3995395/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4517313/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3979301/

Σωστη μετρηση με την εννια οτι η εταιρια οταν γραφει ποσα lt καιει στα 100km δεν το μετραει στην πολη γιατι πολυ απλα οι συνθηκες αλλαζουν.οι μετρησεις γινονται με σταθερη ταχυτητα και γυρω στα 80-100km/h.τωρα αν παρεις z06 και το εχεις για καθημερινο κατι δεν παει καλα.χαχα,αλλα λιγοτερα δεν θα καψει.

Δημοσ.

Σωστή μέτρηση για τον καθένα είναι αυτή που θα κάνει στις συνθήκες που κινείται συνήθως ο ίδιος.

Τι να την κάνω εγώ την κατανάλωση στην εθνική αν κάνω ταξίδια μια φορά το χρόνο?

Άσε που μιλάμε για τέρμα αναξιόπιστη μέτρηση αφού κάθε αυτοκίνητο με μακρύ κιβώτιο ( όπως μια Ζ06 καλή ώρα) σε τέτοιες συνθήκες μια χαρά μικρή κατανάλωση θα έχει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αξίζει για άλλο λόγο είναι φοβερό πρoσωπικά μου αρέσει στα πάντα αλλά λένε ότι είναι πολύ βαρύ γιαυτό ίσως το σκεφτώ να πάω σε απλό astra. Αλλά γενικά λέω να μείνω στην opel.

Πως σας φαίνεται το opel astra j ;

Δημοσ.

Opel Astra J είναι η γενιά του μοντέλου που κοιτάς. 

Πολύ βαρύ είναι γενικά το Astra της γενιάς αυτής. Όχι το GTC συγκεκριμένα. 

Επειδή πάντως είναι φανερό πως δεν ξέρεις τι ακριβώς θες σκέψου το λίγο πρώτα κάνε και μια βόλτα να τα δεις κλείσε και τα 18 να πάρεις δίπλωμα και μετά βλέπεις. 

Δημοσ.

Λοιπον αν θες να μεινεις opel αλλα θα εχεις και πρωτο αυτοκινητο κοιτα για opel astra f.σκυλαροι ειναι τα ατιμα.Ο πατερας μου καποτε ειχε το astra f 1.6Si statiowagon 100 αλογα του '93.Το γαμηδι ηταν unpsofable,επιδοσεις σκατουλες αλλα κατι 16αρια της ιδιας εποχης δεν τα εβλεπα.Απο τα λιγα με abs και μπαρες στις πορτες για τοτε.Μεχρι να μαθεις θα σου κρατησει...Μην ξεχασω,τρομερη οικονομια καυσιμου.Με το vw lupo βγαζω 100 χλμ με 10 ευρω και με το astra πολλων χρονων εβγαζα 90 με 10 ευρω.Σε ιδια αντιστοιχια οχι τιμες του τοτε.Και στιβαρο πολυ αλλα με βαρυ συμπλεκτη και απιστευτα ΜΗ bucket καθισματα.Χειροφρενια και μετακομιζα στο συνοδηγο χαχαχα!!

Δημοσ.

Μην πεις οτι δεν σου ερεσει το αυτοκινητο...Ενταξει χαλι μαυρο ηταν αλλα αφου το ειχε ο πατερας για μενα αξιζει οσο μια φερραρι.Αν εβρισκα ιδιο καλο θα το το κανα δωρο!Αλλα στην Ελλαδα μονο 1.4 βρισκω και πετρελαια.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον τύπο από πάνω να περιμένω λιγάκι γιατί προσωπικά πιστεύω ότι το χετε καταλάβει από την αναποφασιστικότητα  μου ότι τα θέλω όλα σε ένα αυτοκίνητο και αυτό είναι αδύνατον  :P απλά θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο και να μην μετανιώσω λεπτό που το πήρα. Γιατί σκέφτομαι πόσα αυτοκίνητα θα είμαι ικανός να αλλάξω στην ζωή μου το πολύ 3 . Άντε 4 με φοβερή δυσκολία !!!

Δημοσ.

Γιατί να πάρουν 2?

Ας πάρουν το τετραθέσιο όποιου σκέφτεται έτσι και έχει πάρει το αυτοκίνητο για όλη την παρέα.

τρομερη λογικη

Δημοσ.

δεν αγοραζω αυτοκινητο για φιλους,αγοραζω ωστε να εξυπηρετει εμενα οταν θελω.

εσυ φανταζομαι εχεις μονοθεσιο γιατι εισαι forever alone?

Δημοσ.

αν διαθετεις το χρημα παρε το gtc.το εχω οδηγησει αρκετες φορες.στιβαρο και με πολυ καλο πατημα.εμφανισιακα αν και ειναι θεμα προσωπικου γουστου ειναι πολυ ομορφο.και εξωτερικα και ο εσωτερικος διακοσμος.τα 140 αλογα κινουν αρκετα σβελτα το αμαξι.απο καταναλωση ειναι πιο χαμηλα σε σχεση με το μεσο της κατηγοριας.

εννοειτε οτι σαυτη την ηλικια πας για 3θυρο.γενικα ολα τα 3θυρα ειναι πολυ πιο ομορφα.οταν δεν εχεις παιδια,σκυλια γατια οι 2 πορτες πισω ειναι κατι που δεν χρειαζεται.το μονο που κανουν ειναι να χαλανε την αισθητικη του αυτοκινητου

• Like 1
Δημοσ.

δεν αγοραζω αυτοκινητο για φιλους,αγοραζω ωστε να εξυπηρετει εμενα οταν θελω.

εσυ φανταζομαι εχεις μονοθεσιο γιατι εισαι forever alone?

Δυστυχώς έχω 5θεσιο μιας και όταν ψώνισα δεν έβγαιναν τα λεφτά.

Αλήθεια που μίλησα για μονοθέσια και πως βγαίνει το συμπέρασμα για forever alone? Κάνε μου ένα quote να το δω.

Πάντως το MX5 τελευταία φορά που κοίταξα έχει 2 θέσεις και χωράει μια κοπέλα δίπλα.

Και φυσικά μιας και δεν είμαστε 20 χρόνια πριν που είχε ένας από την παρέα αυτοκίνητο το επόμενο θα είναι διθέσιο αφού όλοι οι φίλοι μου έχουν αυτοκίνητα και πολλοί και μηχανή.

Και αν χρειαστώ να μεταφέρω και τίποτα (μιας και είναι το επόμενο επιχείρημα συνήθως σε αυτές τις διαφωνίες) ας είναι καλά ο πατέρας μου με το SUV του. 

Όπως λοιπόν εσένα σε εξυπηρετεί κάποιο με περισσότερες θέσεις κάποιου άλλου για διάφορους λόγους του φτάνουν 2.

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω 5θεσιο μιας και όταν ψώνισα δεν έβγαιναν τα λεφτά.

Αλήθεια που μίλησα για μονοθέσια και πως βγαίνει το συμπέρασμα για forever alone? Κάνε μου ένα quote να το δω.

Πάντως το MX5 τελευταία φορά που κοίταξα έχει 2 θέσεις και χωράει μια κοπέλα δίπλα.

Και φυσικά μιας και δεν είμαστε 20 χρόνια πριν που είχε ένας από την παρέα αυτοκίνητο το επόμενο θα είναι διθέσιο αφού όλοι οι φίλοι μου έχουν αυτοκίνητα και πολλοί και μηχανή.

Και αν χρειαστώ να μεταφέρω και τίποτα (μιας και είναι το επόμενο επιχείρημα συνήθως σε αυτές τις διαφωνίες) ας είναι καλά ο πατέρας μου με το SUV του. 

Όπως λοιπόν εσένα σε εξυπηρετεί κάποιο με περισσότερες θέσεις κάποιου άλλου για διάφορους λόγους του φτάνουν 2.

Αν και είναι καλό να χεις τετραθέσιο για να μπορείς να χώνεις κάποιον παραπάνω (πρακτικά καλύτερο ) , τα 2θέσια είναι πιο στυλάτα αλλά υπάρχει και η μέτρια λύση που είναι το δίπορτο με 4 θέσεις . Πάντως αν είχα την οικονομική άνεση να συντηρήσω το mx-5 θα το έπαιρνα επειδή όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο το παίρνεις πάνω από όλα για σένα ! Ο Μεγαλύτερος φόβος είναι βέβαια τα αυτοκίνητα με κουκούλα .. πολύ εύκολο να στο κλέψουν .. έχω βέβαια κλειστό γκαράζ αλλά ο φόβος υπάρχει όταν το χεις παρκάρει έξω . Για hardtop δεν αναφέρομαι πρώτον είναι 1800 κυβικά και δεύτερον ο μηχανισμός που ανοιγοκλείνει την οροφή βαραίνει απίστευτα το αμάξι .

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...