Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε το συγκεκριμένο είναι 1600 το παλιό και είπα για καινούγιο 1800 γιατί απλά δεν βρίσκω πουθενά το 1400 .. 

Αλλά αν μπορούσες να μου αναφέρεις αυτά τα προβλήματα που βγάζει γιατί εγώ από τον θείο του ξαδερφου μου έχει το type s 3 χρόνια και δεν του έχει εμφανίσει πρόβλημα .

Εμενα μαρεσει που ο τυπος θελει ανταλλαγη με golf gti η toledo κτλ αλλα μεχρι 1800 κυβικα.χαχαχα...και ειναι και μηχανικος.για εμενα ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει να τα δωσεις για το αμαξι.Επισης τα χιλιομετρα ειναι γυρισμενα 10000%. ο πατερας μου εχει αμαξι του 2004 και το εχει σε γκαραζ και το βγαζει στανταρ πασχα για να παμε και να ερθουμε στο χωριο (400χλμ πηγαινε) ,χριστουγεννα και καλοκαιρι.και ολο τον υπολοιπο χρονο αντε να το βγαλει κανα δυο σαββατοκυριακα ακομα παλι για το χωριο.και το αμαξι εχει 70 κατι χιλιαδες χιλιομετρα....παρε κατι αλλο με λιγα λεφτα παραπανω.βασικα δεν εχεις αποφασισει κιολας τι ακριβως θες :P

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πράγματι φίλε μου δεν έχω αποφασίσει τι θέλω . Άσχετο αλλά η λογική των εταιριών να καταργήσουν τα 3πορτα είναι φοβερά χαζή.Υπάρχουν πολλά άτομα που μεν θέλουν τετραθέσιο αλλά το τρίπορτο δίνει μια πιο σπορ εμφάνιση. Τελοσπάντων . Αυτό που έχω παρατηρήσει όποιο ρωτάω μου λέει να πάρω την μάρκα που έχει :P άρα καλύτερα να μην παίρνω γνώμη απο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Δημοσ.

Πράγματι φίλε μου δεν έχω αποφασίσει τι θέλω . Άσχετο αλλά η λογική των εταιριών να καταργήσουν τα 3πορτα είναι φοβερά χαζή.Υπάρχουν πολλά άτομα που μεν θέλουν τετραθέσιο αλλά το τρίπορτο δίνει μια πιο σπορ εμφάνιση. Τελοσπάντων . Αυτό που έχω παρατηρήσει όποιο ρωτάω μου λέει να πάρω την μάρκα που έχει :P άρα καλύτερα να μην παίρνω γνώμη απο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Δεν ισχυει αυτο που λες.ολες σχεδον οι εταιριες συνεχιζουν και βγαζουν 3 πορτα σπορ αυτοκινητα.Απο kia μεχρι mercedes ,audi κτλ.Ε κοιτα οι περισσοτεροι θα πουν για το δικο τους επειδη το εχουν και ξερουν τι γινεται.Η για καποιο που ειχαν.για εμενα καλυτερα να ρωτας ιδιοκτητες,απλα οχι μονο εναν.

Δημοσ.

Κοίτα το απερχόμενο Leon.Είναι μέν 5θ άλλα έχει εξαιρετικό σχεδιασμό.Επίσης έχει multilink ανάρτηση που,πίστεψέ με, στους σαπιόδρομούς μας θα την εκτιμήσεις δεόντως.

Παρεμπιπτόντως,έχεις pm

Δημοσ.

ΟΥΑΟΥΥ δεν περίμενα να ακούσω τόσα αρνητικά !!! Πάλι καλά που μου τα είπες γιατί το χα στα πολύ υπόψιν ! 

Πράγματι πολύ ωραίο το leon αλλά πες μου την γνώμη σου και για αυτό αν μπορείς . http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4547952/

Δημοσ.

Εχεις δίκιο καλύτερα να πάω σε κάτι μικρότερο . Αλλά θα μείνω στην προγούμενη πρόταση σου για seat leon αν βρεις ένα seat με σχετικά λίγα χιλιόμετρα με δόσεις τότε δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τιμή δηλαδή ας είναι και 11-12.000 αρκεί να ναι με δόσεις αυτός είναι ο μόνος περιορισμός που έχω. 1000 Ευχαριστώ με βοήθησες πολύ πάντως !  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Ένα opel astra gtc του 2012 μεταχειρισμένο 17.250 ευρώ , είναι σίγουρο ότι δεν θα πληρώνω φόρο πολυτελείας , δηλαδη ότι δεν κρίνεται η τιμή του αν το παιρνες καινούργιο ; Τώρα όμως σκέφτομαι αξίζει τα λεφτά του ; γιατί με 14.000 παίρνω ένα ωραίο scirocco.

Oποιοσδήποτε ιδιοκτήτης scirocco ας μου πει πόσα εξοδα εχει με το 1400άρι του . Θα με βοηθούσε πολύ . Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Για να σας αλλάξω γνώμη για παλιό honda δείτε το και πείτε μου αν δεν το χει καλοφτιάξει ..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4402559/

Διαβάστε και την περιγραφή και πείτε μου .

πες μα ρε φιλε απο την αρχη οτι καγκουροφερνεις να σου πω οκ παρε το civic.το αμαξι αυτο που εβαλες ειναι ο ορισμος της καγκουριας.εκεινη την περιοδο το ονειρο καθε καγκουρα ηταν να παρει αυτο το civic να του βαλει κανα recaro καθισμα,ενα μπουρι πισω και κανα μπαρομετρο ετσι για τον εφε.πραγματικα αυτο το αμαξι το βλεπω και γελαω.οτι πιο κοντα στην καγκουρια.αγγιζει το τελειο στον τομεα αυτο

Δημοσ.

Παρεξήγησες φίλος δεν είμαι κάγκουρας ίσα ίσα τους απεχθάνομαι απλά όσα honda civic πουλάνε με τα καθίσματα stock της honda παρά είναι κλασσικά για την ηλικία μου για να πούμε την αλήθεια λίγες αλλαγές εσωτερικά να ομορφείνει δεν πειράζουν το θέμα είναι να μην παραγίνεται αυτο δεν έχει ουτε μπαρόμετρο ουτε αλλες μαλακίες . Αν σου φάνηκε αυτό καγκουρίστικο τότε δεν έχεις ιδέα πως είναι τα κανονικά καγκουρίστικα ... 

Οι αλλαγές που έχει κάνει στην ουσία είναι ο μπρος πίσω προφυλακτήρας και απο εσωτερικά καθίσματα και χαλάκια , γενικά μόνο ταπετσαρία . Ουτε sparco ουτε πιεση λαδιου , μπαρόμετρο και αλλες μπαρουφες με το κανονικο ηχοσύστημα είναι . Και απο έξω είναι σχεδόν όπως είναι κανονικό .

Δημοσ.

Μας μιλάς για αυτοκίνητα απο 4 μέχρι 17 χιλιάρικα.

Αποφάσισε πρώτα τι θες και με πόσα για να έχει νόημα η κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Μας μιλάς για αυτοκίνητα απο 4 μέχρι 17 χιλιάρικα. <br>

Αποφάσισε πρώτα τι θες και με πόσα για να έχει νόημα η κουβέντα.

+

Δημοσ.

Βασικά ξέφυγε κάπως το θέμα .. πάντως πήρα τις απόψεις που ήθελα και σας ευχαριστώ όλους  :mrgreen:  αλλά κατέληξα στην αρχική μου γνώμη για ένα opel astra gtc 2012.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο η αγορά όμως. 

Πέρα από τα τέλη, το φόρο πολυτελείας αλλά και τα τεκμήρια έχουν κάποια διαφορά και στη συντήρηση μετά.

Κατανάλωση, αναλώσιμα είναι σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο η αγορά όμως. 

Πέρα από τα τέλη, το φόρο πολυτελείας αλλά και τα τεκμήρια έχουν κάποια διαφορά και στη συντήρηση μετά.

Κατανάλωση, αναλώσιμα είναι σε άλλο επίπεδο.

Σιγουρα δεν ειναι τα ιδια.Ετσι το ειπα απλα για να δειξω οτι αυτα τα λεφτα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για ενα τετοιο αμαξι.Για την καταναλωση μην τρελενεστε ολοι.δεν καινε 23lt/100. εθνικη που ειναι η σωστη μετρηση με γυρω στα 120 καινε περιπου 10lt/100. τωρα αν θες να το πας πατωμα θα καψεις οπως ειναι λογικο.Επισης τα fsi δεν καινε τοσο οσο τα εμμεσου ψεκασμου.μιλαω για turbo κατηγοριες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...