Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι στην τιμή του μεγάλου service αναφερόμουν. Βρήκα ένα scirocco του 2009 με 10.900 ευρώ και 122 αλόγων με 60.000 χιλιόμετρα από το car.gr . Αλλά δεν έχει από κάτω υπολογισμό δόσεων.Υπάρχει  έμπορος που να μην πουλάει με δόσεις παρά μόνο με μετρητά ;

Οσον αφορα για το μεγαλο service ρωτησα και παιζει γυρω στα 300(Οχι σε αντιπροσωπεια).Απο την μια εισαι τυχερος γιατι δεν εχει ιμαντα εκκεντροφορου και ετσι το μεγαλο service αντι για 500αρια ειναι 300 απλα εχει ακριβα μπουζι γιατι φοραει ιριδιου.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου δώσατε . :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Μάλλον θα καταλήξω σε ένα polo 1.4 diesel 105 hp του 2011 .

Πρώτο αυτοκίνητο δεν χρειάζομαι παραπάνω άλογα . Ο πετρελαιοκινητήρας καίει λιγότερο από τον βενζινοκινητήρα καθώς και η τιμή του

λίτρου είναι φθηνότερη.Βρήκα ένα με 11.000 ευρώ . Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω ένα polo μεταχειρισμένο που να έχει MMI,όλα έχουν το απλό mp3 player αν και μπορώ να προσθέσω μου χτυπάει άσχημα αν δεν είναι εταιριακό της vw . Δυστυχώς μόνο σε gti βρίσκω με ΜΜΙ

Aν επίσης κάποιος βρει opel corsa look opc όχι κανονικό opc μεταχειρισμένο γύρω στα 12.000 ας μου στείλει.

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από KnightRider1996
Δημοσ.

εδω εισαι.160 αλογα και θα στο αφησει ενα 13αρι.καλυτερ απο ιδιωτη κιολας γιατι θα παρεις οντως καλο πραμα.οσο για τις δοσεις δεν ειναι αναγκη να βαλεις δοσεις μεσω μαντρα που παλι στην τραπεζα θα τις δινεις και να χεις επιτοκιο 10%.μπορεις απλα να βγαλεις μια πιστωτικη που να χει αυτο το οριο να παρεις το ζεστο χρημα να πληρωσεις τον ιδιωτη μετρητοις και μετα να δινεις την δοση για να ξοφλησεις την πιστωτικη.ετσι ειχα κανει εγω γιατι ειχε μικροτερο επιτοκιο απο οτι αν το εκανα δοσεις μεσω αντιπροσωπιας.πανε 4-5 χρονια που το κανα οποτε ψαξτο ρωτα σε τραπεζες και πραξε αναλογα

υπεραναληψη απο πιστωτικη σε μεγαλα ποσα πως θα γινει?κ απ οσο ξερω ποτε δεν υπηρχε πιστωτικη με τοκο κατω απο 15% συνηθως κοντα 20%.μηπως χρησιμοποιησες πιστωτικη σε μαντρα?

υπαρχουν τραπεζες για δανεισμο μεταχ.αυτοκ.αλλα νομιζω κρατανε κυριοτητα!δηλ.αν εσυ θες 5χιλ.κ εχεισ βαλει 10.παλι την κυριοτητα την εχει η τραπεζα μεχρι να ξοφλησεις...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου δώσατε . :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Μάλλον θα καταλήξω σε ένα polo 1.4 diesel 105 hp του 2011 .

Polo diesel στα 1400cc του 2011 δεν υπάρχει.

Είτε είναι στα 1200cc με 75 άλογα που είναι και τάφος είτε στα 1600cc.

Δημοσ.

Στο polo δύο κινητήρες αποδίδουν 105ps, ο 1.6 tdi (diesel) και ο 1.2 tsi (petrol).

Προσωπικά θα πήγαινα για το 1200αρι.Μισά τέλη σε σχέση με τον 1,4

Παρεμπιπτόντως,ένα "κακό" συνήθειο που έχει η vw με τις ιπποδυνάμεις,το 1.2tsi ενδέχεται να αποδίδει αρκετά παραπάνω απ' όσο γράφει στα χαρτιά.Σε σχέση πχ με ένα Ford Fiesta ΜΚ7 1.6,ίσως να είναι οριακά πιο γρήγορο.Και το Fiesta είναι 120 άλογα!

Δημοσ.

υπεραναληψη απο πιστωτικη σε μεγαλα ποσα πως θα γινει?κ απ οσο ξερω ποτε δεν υπηρχε πιστωτικη με τοκο κατω απο 15% συνηθως κοντα 20%.μηπως χρησιμοποιησες πιστωτικη σε μαντρα?

υπαρχουν τραπεζες για δανεισμο μεταχ.αυτοκ.αλλα νομιζω κρατανε κυριοτητα!δηλ.αν εσυ θες 5χιλ.κ εχεισ βαλει 10.παλι την κυριοτητα την εχει η τραπεζα μεχρι να ξοφλησεις...

εννοειτε οτι αν μπεις σε προγραμμα δοσεων υπαρχει παρακρατηση μεχρι να ξοφλησεις κατι που δεν σε απασχολει αν πληρωνεις τις δοσεις σου.

κοιτα και αυτα τα 1000αρακια fiesta με 100 και 125 ιππους.4.3 λιτρα καταναλωση μικτο κυκλο και 0 τελη κυκλοφοριας.

corsa ετσι οπως το θες σε diesel μονο σε 1.7 εχει 2 αλλα 14000 το δινουν.τελη εχει 103 ευρω ολα κιολα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να δωσεις παραπανω για την αγορα του.ωραιο αμαξακι,μικρη καταναλωση και 130 ιπποι.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4485873/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4454200/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ τα λεφτά που τελικά μπορώ να δώσω είναι 7.500. Αν και σας κούρασα 1000 συγνώμη αλλά τελικά άλλαξε το budget .. Σκέφτομαι για κάτι ιαπωνικό όπως ένα honda civic '98 120 άλογα 1600 κυβικά ή ένα toyota celica 1.8 145 άλογα . Θα πήγαινα στο toyota celica '05 αλλά δεν βρίσκω πουθενά κατανάλωση εντός/εκτός/μεικτό  :mellow: .. αν κάποιος το χει να μου πει και με πόσο φουλάρει περίπου .. Δεν θα σκεφτόμουν για κανένα 1.8 αμάξι αλλά το συγκεκριμένο είναι μόνο ατμόσφαιρα και σκέφτηκα μήπως καταναλώνει περίπου ισότιμα με ένα 1.4 με τούρμπο .. Διαφωτίστε με 

Ευχαριστώ  :-D  :-D  :-D

Υ.Γ. Ξέρω ίσως είναι παρατραβηγμένο για πρώτο αυτοκίνητο αλλά δεν είμαι της νοοτροπίας πάρε κάτι στην αρχή

για να μάθεις και παίρνεις καινούργιο μετά από 2 χρονάκια .. Προτιμώ να πάρω ένα αυτοκίνητο και να το κρατήσω τουλάχιστον μια 5ετία.

Δημοσ.

Οκ τα λεφτά που τελικά μπορώ να δώσω είναι 7.500. Αν και σας κούρασα 1000 συγνώμη αλλά τελικά άλλαξε το budget .. Σκέφτομαι για κάτι ιαπωνικό όπως ένα honda civic '98 120 άλογα 1600 κυβικά ή ένα toyota celica 1.8 145 άλογα . Θα πήγαινα στο toyota celica '05 αλλά δεν βρίσκω πουθενά κατανάλωση εντός/εκτός/μεικτό :mellow: .. αν κάποιος το χει να μου πει και με πόσο φουλάρει περίπου .. Δεν θα σκεφτόμουν για κανένα 1.8 αμάξι αλλά το συγκεκριμένο είναι μόνο ατμόσφαιρα και σκέφτηκα μήπως καταναλώνει περίπου ισότιμα με ένα 1.4 με τούρμπο .. Διαφωτίστε με

Ευχαριστώ :-D :-D :-D

Υ.Γ. Ξέρω ίσως είναι παρατραβηγμένο για πρώτο αυτοκίνητο αλλά δεν είμαι της νοοτροπίας πάρε κάτι στην αρχή

για να μάθεις και παίρνεις καινούργιο μετά από 2 χρονάκια .. Προτιμώ να πάρω ένα αυτοκίνητο και να το κρατήσω τουλάχιστον μια 5ετία.

Ψαξε για polo gti το turbo που βγαζει 1.8 τοτε.Την καταναλωση προσωπικα δεν την κοιταω(τους αριθμους εννοω lt/100) αναλογα την κατηγορια αυτοκινητου που θα παρεις ξερεις περιπου και ποσο θα καιει και αν το πατας ρουφαει.Ολα ετσι ειναι.Αλλα το polo ειναι και πολυ ομορφο μεσα και καλοστημενο.Και αν θες και γκαζι σε καμια προσπεραση εχει 150 αλογα ανετα τουρμπατα απο χαμηλα.Οχι στις 6 χιλιαδες στροφες + που θα τα βγαζουν τα αλλα.Εκτος απο αυτο ααααν λεω αν στα επομενα χρονια καλυτερεψη και η κατασταση στην ελλαδα το πας 200 αλογα ανετα και το εργαλειο θα σκοτωνει.
Δημοσ.

Οκ τα λεφτά που τελικά μπορώ να δώσω είναι 7.500. Αν και σας κούρασα 1000 συγνώμη αλλά τελικά άλλαξε το budget .. Σκέφτομαι για κάτι ιαπωνικό όπως ένα honda civic '98 120 άλογα 1600 κυβικά ή ένα toyota celica 1.8 145 άλογα . Θα πήγαινα στο toyota celica '05 αλλά δεν βρίσκω πουθενά κατανάλωση εντός/εκτός/μεικτό  :mellow: .. αν κάποιος το χει να μου πει και με πόσο φουλάρει περίπου .. Δεν θα σκεφτόμουν για κανένα 1.8 αμάξι αλλά το συγκεκριμένο είναι μόνο ατμόσφαιρα και σκέφτηκα μήπως καταναλώνει περίπου ισότιμα με ένα 1.4 με τούρμπο .. Διαφωτίστε με 

Ευχαριστώ  :-D  :-D  :-D

honda civic 98=τενεκες με πλαστικουρες χωρις καλο πατημα.celica 1.8 καιει πολυ και ειδικα μεσα στην πολη θα εχεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με ενα 1.4.με 7500 που επεσες κοιτα να βρεις κανα corsaki 1.3cdti για να μην κοιτας συνεχεια τον δεικτη βενζινης και να μπορεις να το βολταρεις συνεχεια.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το celica αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το honda . Δεν είμαι κανας καυλωμένος με τα ιαπωνικά αλλά τα honda έχουν φοβερή ανθεκτικότητα βλέπω το honda civic 1.6 160 άλογα του θείου μου το έχει πάνω από 25 χρόνια και είναι πραγματικά σκυλί . Εκτός από αυτό όμως το honda θα το πηγαίνω σε έναν γνωστό μου και θα μου κάνει το service με 150 ευρώ ενώ γερμανικό αμάξι δεν λέω καλύτερη ποιότητα αλλά τα service σε ξετινάζουν στον αέρα ακόμα και αν το πας εκτός αντιπροσωπείας.Όσο για την κατανάλωση του gti είναι 10,5 εντός 

άρα χαίρω πολύ πηγαίνω και παίρνω το celica . Ενώ το honda έχει τα 120 αλογάκια του και με βγάζει καθαρό.

Δικιά μου γνώμη ..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το celica αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το honda . Δεν είμαι κανας καυλωμένος με τα ιαπωνικά αλλά τα honda έχουν φοβερή ανθεκτικότητα βλέπω το honda civic 1.6 160 άλογα του θείου μου το έχει πάνω από 25 χρόνια και είναι πραγματικά σκυλί . Εκτός από αυτό όμως το honda θα το πηγαίνω σε έναν γνωστό μου και θα μου κάνει το service με 150 ευρώ ενώ γερμανικό αμάξι δεν λέω καλύτερη ποιότητα αλλά τα service σε ξετινάζουν στον αέρα ακόμα και αν το πας εκτός αντιπροσωπείας.Όσο για την κατανάλωση του gti είναι 10,5 εντός

άρα χαίρω πολύ πηγαίνω και παίρνω το celica . Ενώ το honda έχει τα 120 αλογάκια του και με βγάζει καθαρό.

Δικιά μου γνώμη ..

Ειναι και δυο ξεχωριστες κατηγοριες αυτοκινητων ομως.Αλλο 1.8 turbo 150 αλογα και αλλο 1.6 120 ..Ακομα και 150 να ηταν.Οταν τσιτωνεις το honda ελα να μου πεις ποσο καιει..;)...Επισης την καταναλωση εντος πολης ποιος μπορει να την υπολογισει;;Σε τι συνθηκες;;.Γτ αν εισαι με το honta πρωτη δευτερα σε κινηση θα καψει λιγοτερο απο 10;;.Την σωστη καταναλωση την βλεπεις εθνικη με 120 σταθερα.Και εκει το πολο πανω απο 11 δεν προκειται να εχει το πολυ.
Δημοσ.

Δικιά μου γνώμη ..

τι να σου πω εμενα το honda εκεινης της εποχης μου κανει κατι σε datsun.μηχανη σιγουρα εχει καλη αλλα μπαινεις μεσα και κοιτας εσωτερικο με κατι πλαστικα της πλακας και design τραγικο και λες αμαξι ειναι αυτο.πολυ πισω τα ιαπωνικα εκεινης της εποχης σε ποιοτητα πλαστικων και εσωτερικο διακοσμο.παρε ενα diesel corsaki να εχει 4.5 λιτρα καταναλωση πετρελαιο .90 αλογα μια χαρα ειναι και θα εχεις και πολυ ροπη.θα το φουλαρεις και θα βγαζεις ποσα χιλιομετρα.αν θες παραπανω ιππους το τσιπαρεις ευκολα και το κανεις 110 ιππους με 300 ευρω περιπου κοστος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάξτε εγώ απλά συμπαθώ τα ιαπωνικά γιατί τουλάχιστον ξέρουν από σχεδιασμό .Oι άλλες εταιρείες κυρίως γερμανικές για να πάρεις ένα σπορ σχεδιάκι πρέπει να σε ξετινάξουν στην τσέπη . π.χ. polo πριν το 2007 απαίσιο σαλόνι όσο και εξωτερικό σχέδιο μετά το 2007 άρχισαν τα πιο καλά και αυτό που αποκαλείς σπορ είναι μόνο το gti και το scirocco.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα μία mx-5 1600 κυβικά του '99 με 3.800 ευρώ . Αξίζει για την τιμή του ; Το λέω επειδή έχει 110.000 χιλιόμετρα . Δεν θέλω mx-5 με 1800 κυβικά γιατί είναι περισσότερα τα τέλη καθώς και η βενζίνη ..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...