Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι φίλε μου να μπορούσα να πάρω s3  :-D !! Σας μιλάω για αυτοκίνητα εώς 1600 cc με μια ικανοποιητική κατανάλωση ως 8 εντός

(με τίποτα παραπάνω) . Και η audi είναι η αγαπημένη μου μάρκα , αλλά πολύ ακριβά ανταλλακτικά και service και δεν ξέρω αν αξίζει .

Αλλιώς θα πήγαινα σε 1.4 Α1 . Και να σου υπενθυμίσω ότι είναι πρώτο αυτοκίνητο οπότε στην οδήγηση θέλω να τραβάει αλλά όχι

τόσο που δεν θα το έχω υπο έχεγχο γιαυτο θέλω με το πολύ 160 άλογα. 

Και όπως αναφερθήκατε δεν ψάχνω για κάτι μεγάλο τύπου sedan αλλά sport - coupe και κατα προτίμηση 3πορτο.

Με ενδιαφέρουν χρονολογίες 2009 και μετά για να μην έχει και υπερβολικά χιλιόμετρα ..

Θα με ενθαρρύνατε για ένα honda cr-z που είναι υβριδικό , το θέμα είναι ότι όταν θα θέλει αλλαγή μπαταρίας 

δεν ξέρω αν θα μπορώ να βρω στην ελλάδα επειδή δεν πωλείται πια παρά μόνο στο εξωτερικό ..

Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια και για τους κινητήρες που έβγαζε η Ηyundai στα παλιά μοντέλα της , Coupe .

Δημοσ.

Μακάρι φίλε μου να μπορούσα να πάρω s3  :-D !! Σας μιλάω για αυτοκίνητα εώς 1600 cc με μια ικανοποιητική κατανάλωση ως 8 εντός

(με τίποτα παραπάνω) . Και η audi είναι η αγαπημένη μου μάρκα , αλλά πολύ ακριβά ανταλλακτικά και service και δεν ξέρω αν αξίζει .

Αλλιώς θα πήγαινα σε 1.4 Α1 . Και να σου υπενθυμίσω ότι είναι πρώτο αυτοκίνητο οπότε στην οδήγηση θέλω να τραβάει αλλά όχι

τόσο που δεν θα το έχω υπο έχεγχο γιαυτο θέλω με το πολύ 160 άλογα. 

Και όπως αναφερθήκατε δεν ψάχνω για κάτι μεγάλο τύπου sedan αλλά sport - coupe και κατα προτίμηση 3πορτο.

Με ενδιαφέρουν χρονολογίες 2009 και μετά για να μην έχει και υπερβολικά χιλιόμετρα ..

Θα με ενθαρρύνατε για ένα honda cr-z που είναι υβριδικό , το θέμα είναι ότι όταν θα θέλει αλλαγή μπαταρίας 

δεν ξέρω αν θα μπορώ να βρω στην ελλάδα επειδή δεν πωλείται πια παρά μόνο στο εξωτερικό ..

Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια και για τους κινητήρες που έβγαζε η Ηyundai στα παλιά μοντέλα της , Coupe .

χμ.κοιτα τοτε για κανενα τετοιο.βρηκα τυχαια μια αγγελια δεν μιλαω για το συγκεκριμενο.Απλα για vw sciroco.

Δημοσ.

Οχι cr-z δεν θα εχεις υποστηριξη.Θα ειναι σαν να ψαχνεις ανταλακτικα για rover.Σου ξαναλεω vw golf mk6 1 GT.Ειναι στο V.A.GROUP και ποιοτητα ενα σταδιο κατω απο audi.

Δημοσ.

Το mk6  είναι 170 άλογα άρα πολύ υψηλή κατανάλωση. Σκεφτόμουν για ένα πόλο gt με τα 122 άλογα γιατί με τα 140 άλογα βγάζει προβλήματα . Όσο για το scirocco ξέρετε πόσα είναι τα τέλη και το συνολικό service ;

Ωραίο το vw αλλά είναι 170 άλογα που σημαίνει υψηλή κατανάλωση . Σκεφτόμουν για ένα polo 1.2 120 άλογα ή 1.4 122 άλογα.

Όσο για το scirocco πόσο είναι τα τέλη και το service ;

Δημοσ.

το astra ειναι που καλο αμαξι.καλο μοτερ με καλες επιδοσεις για το αμαξωμα,στιβαρο με καλο πατημα και ωραιο εξωτερικα και εσωτερικα.το scirocco ειναι εξισου καλο και sport αμαξακι.απλα στα 1400 εχει 122 ιππους.τα κανεις  test drive και διαλεγεις πιο απο τα 2 σου αρεσει περισσοτερο.οποιο και να παρεις θα εισαι κομπλε

Δημοσ.

Το mk6  είναι 170 άλογα άρα πολύ υψηλή κατανάλωση. Σκεφτόμουν για ένα πόλο gt με τα 122 άλογα γιατί με τα 140 άλογα βγάζει προβλήματα . Όσο για το scirocco ξέρετε πόσα είναι τα τέλη και το συνολικό service ;

Ωραίο το vw αλλά είναι 170 άλογα που σημαίνει υψηλή κατανάλωση . Σκεφτόμουν για ένα polo 1.2 120 άλογα ή 1.4 122 άλογα.

Όσο για το scirocco πόσο είναι τα τέλη και το service ;

τα τελη ειναι για 1400.Δεν ειναι πολλα.Εκει που ψαχνεις ειναι.το service τωρα αναλογα.τα απλα του service ειναι σε λογικες τιμες.Το μεγαλο σε ολα τα αυτοκινητα τσουζει λιγο παραπανω.βεβαια ολα αυτα αναλογως και που το πας .Γτ αν μιλαμε για αντιπρωσοπια και θα σου πιασουν τον....και δεν ξερεις και τι εχουν κανει.Οσο για την καταναλωση μην την φοβασε.Σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πως το πας.Εαν το πας πρωτη δευτερα συνεχεια κοφτες ε μην περιμενεις να εχεις και αυτονομια λογικο ειναι.Εθνικη π.χ θα εχεις σιγουρα καλυτερη καταναλωση απο ενα αλλο 1400 απλο γτ εσυ θα πηγαινεις 160 ανετα ενω ο αλλος θα ζοριζεται λιγο παραπανω.με κανονικα χιλιομετρα (100-110χλμ)παντως το scirocco δεν νομιζω να γραφει πανω απο 8-9 (100-110χλμ)

το astra ειναι που καλο αμαξι.καλο μοτερ με καλες επιδοσεις για το αμαξωμα,στιβαρο με καλο πατημα και ωραιο εξωτερικα και εσωτερικα.το scirocco ειναι εξισου καλο και sport αμαξακι.απλα στα 1400 εχει 122 ιππους.τα κανεις  test drive και διαλεγεις πιο απο τα 2 σου αρεσει περισσοτερο.οποιο και να παρεις θα εισαι κομπλε

βγαινει 1400 160 αλογα.

Δημοσ.

Το Scirocco μου αρέσει πολύ αλλά είναι πολύ ακριβό . Δηλαδή αν το έβρισκα μεταχειρισμένο στα 12.000 ναι οκ αλλά από την άλλη με έχει επηρεάσει ένας γνωστός μου που θα το πουλήσει το δικό του γιατί δεν μπορεί να το συντηρεί . Αν μπορούσατε να μου πείτε πόσο 

κοστίζει το service από την vw και αυτό το θέλω να το ξέρω γιατί αν το πάρω μεταχειρισμένο θα χρειαστεί σύντομα service ... Tα τέλη κυκλοφορίας του είναι μια χαρά στα 253,3 ευρώ .. αλλά την τιμή του  service δεν την βρίσκω πουθενά ..

Δημοσ.

δεν υπαρχουν πια ακριβα σερβις εχουν ριξει τιμοκαταλογους μεχρι κ οι αντ/πειες.

μαλιστα εχουν και προγραμμα με τιμοκαταλαγο για χ χρονια μεχρι και οι αντι/πειες σιγουρα καρεντα,κοσμοκαρ,auto marin,pazaropoulos.αυτα για οσο ειναι σε εγγυηση 2-4χρονια μετα τα κανεις αλλου με -50/100ε

δεν ειναι απαραιτητο οτι ενα αυτοκινητο με 200αλογα οταν πηγαινει με 120κμ θα καιει περισσοτερα απο ενα με 140hp.μπορει να καιει λιγοτερα!

θα πουλησει σιροκο 12κ,ετων?!?!?

Δημοσ.

δεν υπαρχουν πια ακριβα σερβις εχουν ριξει τιμοκαταλογους μεχρι κ οι αντ/πειες.

μαλιστα εχουν και προγραμμα με τιμοκαταλαγο για χ χρονια μεχρι και οι αντι/πειες σιγουρα καρεντα,κοσμοκαρ,auto marin,pazaropoulos.αυτα για οσο ειναι σε εγγυηση 2-4χρονια μετα τα κανεις αλλου με -50/100ε

δεν ειναι απαραιτητο οτι ενα αυτοκινητο με 200αλογα οταν πηγαινει με 120κμ θα καιει περισσοτερα απο ενα με 140hp.μπορει να καιει λιγοτερα!

θα πουλησει σιροκο 12κ,ετων?!?!?

Δεν ειναι απαραιτητο στην εγγυηση να το πηγαινεις στην αντιπροσωπια.Μπορεις να το πηγαινεις σε οποιο συνεργειο θες αρκει να σου σφραγιζει το βιβλιο του σερβις.Πλεον εκτος απο τις τιμες που στις αντιπροσωπιες παντα ηταν πιο ακριβες δεν ξερεις και τι σου αλλαζουν/φτιαχνουν.Σου λενε ελα αυριο η μετα.Εγω πχ που ειμαι ψειρας θελω να βλεπω τι αλλαζει τι κανει τα παντα.Τους πληρωνω δεν μου το κανουν τσαμπα.Για αυτο σχεδον ολοι τις αποφευγουν

Το Scirocco μου αρέσει πολύ αλλά είναι πολύ ακριβό . Δηλαδή αν το έβρισκα μεταχειρισμένο στα 12.000 ναι οκ αλλά από την άλλη με έχει επηρεάσει ένας γνωστός μου που θα το πουλήσει το δικό του γιατί δεν μπορεί να το συντηρεί . Αν μπορούσατε να μου πείτε πόσο

κοστίζει το service από την vw και αυτό το θέλω να το ξέρω γιατί αν το πάρω μεταχειρισμένο θα χρειαστεί σύντομα service ... Tα τέλη κυκλοφορίας του είναι μια χαρά στα

253,3 ευρώ .. αλλά την τιμή του service δεν την βρίσκω πουθενά ..

Θες την τιμη του μεγαλου service εννοεις;;;.Που κανουν καθε 50.000;;;
Δημοσ.

Ναι στην τιμή του μεγάλου service αναφερόμουν. Βρήκα ένα scirocco του 2009 με 10.900 ευρώ και 122 αλόγων με 60.000 χιλιόμετρα από το car.gr . Αλλά δεν έχει από κάτω υπολογισμό δόσεων.Υπάρχει  έμπορος που να μην πουλάει με δόσεις παρά μόνο με μετρητά ;

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο στην εγγυηση να το πηγαινεις στην αντιπροσωπια.Μπορεις να το πηγαινεις σε οποιο συνεργειο θες αρκει να σου σφραγιζει το βιβλιο του σερβις.Πλεον εκτος απο τις τιμες που στις αντιπροσωπιες παντα ηταν πιο ακριβες δεν ξερεις και τι σου αλλαζουν/φτιαχνουν.Σου λενε ελα αυριο η μετα.Εγω πχ που ειμαι ψειρας θελω να βλεπω τι αλλαζει τι κανει τα παντα.Τους πληρωνω δεν μου το κανουν τσαμπα.Για αυτο σχεδον ολοι τις αποφευγουν

Θες την τιμη του μεγαλου service εννοεις;;;.Που κανουν καθε 50.000;;;

εν μερη ισχυει αλλα για τις περισσοτερες αντ/πειες ειναι μπερδεμα και βλεπεις οτι θα το τραβηξουν μεχρι δικη... http://6thgear.gr/pr-qotw-11/

Καλα δεν ειναι ευκολο να εισαι τοσες ωρες εκει.εκτος κ αν μιλας για τιποτα σερβις λιπανσης κ κανα φιλτρο.

anyway προσωπικο συμπερασμα δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν.γνωστος /αγνωστος /συνεργειο / αντ/πεια ολοι εχουν κανει απο μια μλκ τουλαχιστον...ποσο μαλλον τωρα που προσευχονται να μπουνε πελατες μπας κ βγαλουν τα σπασμενα-χρεη τους!

υ.γ. για φορο πολυτελειας καλυτερα να googlareis φορο πολυτελειας αυτοκινητων 2014 ή 13

• Like 1
Δημοσ.

Ναι στην τιμή του μεγάλου service αναφερόμουν. Βρήκα ένα scirocco του 2009 με 10.900 ευρώ και 122 αλόγων με 60.000 χιλιόμετρα από το car.gr . Αλλά δεν έχει από κάτω υπολογισμό δόσεων.Υπάρχει έμπορος που να μην πουλάει με δόσεις παρά μόνο με μετρητά ;

Α για δοσεις τωρα θα σε γελασω δεν ξερω.Αυτο εξαρταται απο τον καθε μαντρα

εν μερη ισχυει αλλα για τις περισσοτερες αντ/πειες ειναι μπερδεμα και βλεπεις οτι θα το τραβηξουν μεχρι δικη... http://6thgear.gr/pr-qotw-11/

Καλα δεν ειναι ευκολο να εισαι τοσες ωρες εκει.εκτος κ αν μιλας για τιποτα σερβις λιπανσης κ κανα φιλτρο.

anyway προσωπικο συμπερασμα δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν.γνωστος /αγνωστος /συνεργειο / αντ/πεια ολοι εχουν κανει απο μια μλκ τουλαχιστον...ποσο μαλλον τωρα που προσευχονται να μπουνε πελατες μπας κ βγαλουν τα σπασμενα-χρεη τους!

υ.γ. για φορο πολυτελειας καλυτερα να googlareis φορο πολυτελειας αυτοκινητων 2014 ή 13

Καλα γενικα ολοι τωρα προσευχονται να μπουνε πελατες στα μαγαζια τους ειτε εχουν συνεργειο ειτε σουβλατζιδικο εδω που φτασαμε.Απλα επειδη ασχολουμαι απο μικρος με τον συγκεκριμενο χωρο εχω δει και ακουσει πολλα.Πχ κατι τελευταιο δεν ειναι δυνατον να πηγαινεις για απλο service μαζι με φιλτρο λαδιου να λενε οτι το αλλαξανε και το φιλτρο λαδιου να ειναι ακομα με τις σκονες σαν να μην το εχει ακουμπησει κανεις.Αλλα γενικα πολλοι μηχανικοι στις αντ/ειες προσπαθουν να βγαζουν προμηθεια απο ανταλλακτικα μη αλλαζοντας τα και πουλοντας τα μετα εξω.Κατι που σε ιδιωτικο συνεργειο μπορεις να ελεγξεις καθως εισαι εκει.Οσον αφορα τα ανταλλακτικα για γνησια και μη ειναι μεγαληηηηη ιστορια.Υπαρχουν τα τελιως μουφα,τα ιμητασιον που σε καποια τυχαινει να ειναι ιδια μαρκα με τα γνησια που πουλανε στις αντιπρωσωπειες.Και επειδη ασχολουμαι λιγο παραπανω με vag πχ στους ιμαντες χρονισμου φορανε 2-3 διαφορετικες μαρκες τα μοντελα.Εχεις την επιλογη να παρεις απο μαγαζι εξω την ιδια μαρκα που φοραει το αμαξι σου πχ με 60 ευρω και αν πας στην audi-vw skoda κτλ τον ιδιο ιμαντα με τους ιδιους κωδικους να στον δωσουν 100 επειδη ειναι σε κουτακι audi.Βεβαια ολα αυτα αρκει να ξερεις.Για καποιον εκτος χωρου ειναι δυσκολα.Οπως παντου αλλωστε
Δημοσ.

τα τελη ειναι για 1400.Δεν ειναι πολλα.Εκει που ψαχνεις ειναι.το service τωρα αναλογα.τα απλα του service ειναι σε λογικες τιμες.Το μεγαλο σε ολα τα αυτοκινητα τσουζει λιγο παραπανω.βεβαια ολα αυτα αναλογως και που το πας .Γτ αν μιλαμε για αντιπρωσοπια και θα σου πιασουν τον....και δεν ξερεις και τι εχουν κανει.Οσο για την καταναλωση μην την φοβασε.Σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πως το πας.Εαν το πας πρωτη δευτερα συνεχεια κοφτες ε μην περιμενεις να εχεις και αυτονομια λογικο ειναι.Εθνικη π.χ θα εχεις σιγουρα καλυτερη καταναλωση απο ενα αλλο 1400 απλο γτ εσυ θα πηγαινεις 160 ανετα ενω ο αλλος θα ζοριζεται λιγο παραπανω.με κανονικα χιλιομετρα (100-110χλμ)παντως το scirocco δεν νομιζω να γραφει πανω απο 8-9 (100-110χλμ)

βγαινει 1400 160 αλογα.

στα λεφτα που ειπε οτι βρηκε αστρα 15.000 δηλαδη δεν βρηκα scirocco με 160 αλογα αλλα μονο με 122.γιαυτο του πα για το συγκεκριμενο.δεν εχει νοημα να το αναλυουμε πολυ.οποιο και απο τα 2 να παρει σαν πρωτο αμαξι θα ενθουσιαστει

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4163721/

εδω εισαι.160 αλογα και θα στο αφησει ενα 13αρι.καλυτερ απο ιδιωτη κιολας γιατι θα παρεις οντως καλο πραμα.οσο για τις δοσεις δεν ειναι αναγκη να βαλεις δοσεις μεσω μαντρα που παλι στην τραπεζα θα τις δινεις και να χεις επιτοκιο 10%.μπορεις απλα να βγαλεις μια πιστωτικη που να χει αυτο το οριο να παρεις το ζεστο χρημα να πληρωσεις τον ιδιωτη μετρητοις και μετα να δινεις την δοση για να ξοφλησεις την πιστωτικη.ετσι ειχα κανει εγω γιατι ειχε μικροτερο επιτοκιο απο οτι αν το εκανα δοσεις μεσω αντιπροσωπιας.πανε 4-5 χρονια που το κανα οποτε ψαξτο ρωτα σε τραπεζες και πραξε αναλογα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...