Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο νου μου να πάρω ένα opel astra gtc μεταχειρισμένο κάτω των 20.000 ευρώ . Εφόσον είναι μεταχειρισμένο θα πληρώνω φόρο πολυτελείας ή όχι ; Ρωτάω επειδή σύμφωνα με τον νέο νόμο θα πληρώνεις φόρο πολυτελείας στα καινούργια άνω των 20.000 αξίας .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω στο νου μου να πάρω ένα opel astra gtc μεταχειρισμένο κάτω των 20.000 ευρώ . Εφόσον είναι μεταχειρισμένο θα πληρώνω φόρο πολυτελείας ή όχι ; Ρωτάω επειδή σύμφωνα με τον νέο νόμο θα πληρώνεις φόρο πολυτελείας στα καινούργια άνω των 20.000 αξίας .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Δεν υπαρχει καινουριο και μεταχειρισμενο.Αν ειναι μεχρι 5ετη για διλιτρο που σε ενδιαφερει ειναι 400 περιπου ευρω.Εαν ειναι απο 5-10 ειναι 300 περιπου.Και απο 10 και πανω τιποτα.ΠΡΟΣΕΞΕ..εσυ πηρες το αμαξι προφανως το 14 και σε ποιανει.Ο φορος που θα πληρωσεις το 14 θα ειναι για το 13.Καθως ειναι αναδρομικως.Οποτε υπολογισε τα ετη και δες

• Like 1
Δημοσ.

για διλιτρο που σε ενδιαφερει ειναι 

Από που κατάλαβες πως λέει για δίλιτρο?

Γιατί το GTC βγαίνει από 1400cc. 

Δημοσ.

Από που κατάλαβες πως λέει για δίλιτρο?

Γιατί το GTC βγαίνει από 1400cc. 

Σορυ νομιζα οτι διαβασα opc :P..Ακυρο το post.Οπως και η σκεψη για φορο πολυτελειας.Δεν θα πληρωσει

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχει ακουστεί ότι ο φόρος πολυτελείας θα υπάρχει σε οποιουδήποτε κυβισμού αυτοκίνητο που έχει λιανική αξία 20.000 ευρώ και πάνω . Και το Gtc στο configurator της οpel αν προσθέσεις τον αναγκαίο εξοπλισμό , ξεπερνά τις 20.000 . Αυτό το διάβασα σε ένα άρθρο και επίσης αν μπείτε στο www.audi.gr και φτιάξετε ένα Α1 που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ ακόμα και αν είναι με 1200 κυβικά κινητήρα , γράφει κάτω από την ενδεικτική τιμή σε παρένθεση (με φόρο πολυτελείας).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχει ακουστεί ότι ο φόρος πολυτελείας θα υπάρχει σε οποιουδήποτε κυβισμού αυτοκίνητο που έχει λιανική αξία 20.000 ευρώ και πάνω . Και το Gtc στο configurator της οpel αν προσθέσεις τον αναγκαίο εξοπλισμό , ξεπερνά τις 20.000 . Αυτό το διάβασα σε ένα άρθρο και επίσης αν μπείτε στο www.audi.gr και φτιάξετε ένα Α1 που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ ακόμα και αν είναι με 1200 κυβικά κινητήρα , γράφει κάτω από την ενδεικτική τιμή σε παρένθεση (με φόρο πολυτελείας).

Για αυτο και λεμε οτι θα πιασει απο εδω και περα τα καινουρια πανω απο 20.000....Αλλωστε το gtc που θα παρεις δεν ξεπερνα τα 20.000 γιατι θα το παρεις μεταχειρισμενο.Αν ηταν ετσι δεν θα πουλιοταν τιποτα.Γτ αν πας να παρεις ενα s3 1.8t που πλεον εχει 5-6 χιλιαρικα τι θα σου πει αααα καινουριο αυτο ειχε 40 π.χ αρα θα πληρωσεις φορο πολυτελειας.Δεν ισχυει κατι τετοιο

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου !! Αν και ξέρω ότι ξεφεύγει η συζήτηση , πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο . Εγώ το ενέκρινα επειδή είναι μεν οικονομικό και με ωραίο σπορ design και έχει σχετικά καλή επιτάχυνση . Μιλάω για τον κινητήρα των 140 αλόγων . Πιστεύω για πρώτο αυτοκίνητο είναι υπεραρκετά.Θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες από κάποιους ψαγμένους επειδή εγώ είμαι νέος οδηγός . Σας ευχαριστώ πολύ !  :-D Υ.Σ. Ψάχνω για ένα σπορ αυτοκινητάκι , τρίπορτο . Σκεφτόμουν το Α1 αλλά τα service της audi είναι πολύ ακριβά..

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου !! Αν και ξέρω ότι ξεφεύγει η συζήτηση , πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο . Εγώ το ενέκρινα επειδή είναι μεν οικονομικό και με ωραίο σπορ design και έχει σχετικά καλή επιτάχυνση . Μιλάω για τον κινητήρα των 140 αλόγων . Πιστεύω για πρώτο αυτοκίνητο είναι υπεραρκετά.Θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες από κάποιους ψαγμένους επειδή εγώ είμαι νέος οδηγός . Σας ευχαριστώ πολύ !  :-D Υ.Σ. Ψάχνω για ένα σπορ αυτοκινητάκι , τρίπορτο . Σκεφτόμουν το Α1 αλλά τα service της audi είναι πολύ ακριβά..

Για πρωτο αυτοκινητο ειναι υπερβολικα καλο.κοιτα να το προσεχεις και να εχεις τον νου σου :P..τα αλογα δεν ειναι τοσο ακινδυνα οσο φαινονται στην ευθεια.παντα πρεπει να σκεφτομαστε και το φρενο ;) τωρα απο εκει και περα το budget και την οικονομικη ανεση του καθενος.Αλλος μπορει να παρει μονο τσιγκουετσεντο και αλλος ferrari για πρωτο αμαξι.Παντως σαν επιλογη ειναι κομπλε.Βασικα ομως δεν μας ειπες και σε ποσα χρηματα θα το παρεις,να ειναι καλη κατασταση κτλ

Δημοσ.

Σκέφτομαι για ένα gtc του 2012 με 15.500 ευρώ , με δόσεις τριών χρόνων και ελάχιστη προκαταβολή 1550. Έχει 7.754 χιλιόμετρα. Ξέρω είναι από μάντρα και είναι επικίνδυνο ακόμα και αν το έχεις πάει σε τεχνικό αλλά δεν έχω την οικονομική άνεση να το πάρω από ιδιώτη όλα μετρητά  :mellow: . Απ'ότι φαίνεται είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι στην περιγραφή γράφει 18άρες ζάντες , αλλά στην φωτογραφία δεν τις κάνω πάνω από 17άρες . Δεν ξέρω αν είναι παγίδα ή λάθος περιγραφή ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο άνω των 100 αλόγων , (για να τραβάει εκτός πόλης) μπορείτε να μου προτείνετε , προτείνετε το μου .

Ευχαριστώ !

Και συγνώμη που καθυστερώ να κλείσω το θέμα αλλά θέλω να πάρω κάποιες ιδέες περί αγοράς.

Σκεφτόμουν και για ένα Volkwagen golf ή polo .

Επεξ/σία από KnightRider1996
Δημοσ.

Golf 6 πολυ καλο.polo δεν σου συνιστω.Κοιτα κανενα volvo αν θες...Δεν τα προτιμουν πολλοι αλλα θα το οδηγησει και το εγγονι σου!Τι χρονολογια σε ενδιαφερει;Και τι χρηση θες να του κανεις;Τυπος αμαξωματος;Μην σου προτεινω κανενα Α4 avant ενω θες μικρο.

Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι παρα πολλα τα 15 χιλιαρικα αυτον τον καιρο ενω με τοσα παιρνεις s3 8p..Βεβαια να μου πεις το ενα ειναι διλιτρο και εχει φορο πολυτελειας.Εσυ μεχρι ποσα κυβικα θες;;.Αν θες μεχρι 1.8 παρε ενα s3 παλιο με τα 225 που ειναι και τετρακινητο και παιζουν στα 6..Αρκει να βρεις καποιο σε καλη κατασταση.Αν και τα μοτερ αυτα βγηκαν σκυλια

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...