Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασα να βάλω το netgear πάνω στην γραμμή και να συνδέσω το zte μέσο lan για να μοιράζει αυτο ip. Απενεργοποιησα το dhcp στο netgear. Μπορουσα να συνδεθω στο wifi zte αλλα δεν με έβαζε στο ιντερνετ. Μπορείς ναε βοηθήσεις με τις ρυθμησεις; Το zte το είχα σε bridge mode.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασα να βάλω το netgear πάνω στην γραμμή και να συνδέσω το zte μέσο lan για να μοιράζει αυτο ip. Απενεργοποιησα το dhcp στο netgear. Μπορουσα να συνδεθω στο wifi zte αλλα δεν με έβαζε στο ιντερνετ. Μπορείς ναε βοηθήσεις με τις ρυθμησεις; Το zte το είχα σε bridge mode.

κανε Hard reset το zte.δενπειραζεις bridge mode κτλ.θα μπεις στο zte και θα του βαλεις Ip 192.168.0.254 ωστε να ειναι στο ιδιο δικτυο με το netgear.στο netgear θα κλεισεις τον dhcp και στο zte θα ορισεις τον dhcp απο 192.168.0.2 (αφου 0.1_ ειναι το netgear μεχρι 0.253 αφου 254 θα ειναι το zte.)Θα πετυχει ομως μονο αν στο zte μπορει να βαλεις στον dhcp να δινει σαν gateway την Ip του Netgear οπως ειπα.sto zte θα κλεισεις και το wireless.θα τα ενωσεις lan to lan με ethernet.το Netgear θα ειναι συνδεδεμενο και με την γραμμη τηλεφωνου εννοειται.αν εχει dhcp lease time το zte βαλτο στην μια ωρα ή και λιγοτερο.

Δημοσ.

Οπα γιατί μπερδεύτηκα. Λοιπόν στο ζτε βάζω εκει που λέει ip:192.168.1.1 θα βαλω 192.168.0.254? μετα θα βάλω στο dhcp zte απο 192.168.0.2 εώς .253; Και μετα να κλείσω το wifi του ζτε; Και πως θα συνδέονται στο wifi; Στο netgear δεν πρέπει να το εχω κλειστό; Μετα πως θα μπορω να συνδεθω στο ρουτερ είτε στο netgear είτε στο zte?

Δημοσ.

α.ναι θα βαλεις 192.168.0.254 .το netgear μου ειχες πει οτι ειναι 192.168.0.1 αν θυμαμαι καλα.

ναι στο zte θα αλλαξεις τον dhcp και θα φτιαξεις το lease time.το wifi του zte θα το κλεισεις αφου θα παιζουν απο το Netgear.

επισης στο netgeear θα κλεισεις τον dhcp.θα τα ενωσεις μεταξυ τους.ολοι θα βλεπουν το netgear απλα οταν ζητανε Ip θα παιρνουν απο το zte εφοσον και τα 2 ρουτερ θα ειναι μεταξυ τους με ethernet.Ολοι θα βλεπουν το netgear οπως πριν απλα ο dhcp θα ειναι απο το zte.

απλα εχουμε ενα προβλημα που δεν ξερω αν το zte μπορει να το κανει αλλιως δεν θα παιξει.

το zte οκ το κανεις 192.168.0.254.

στον dhcp ομως πρεπει να του πεις να δινει σαν gateway την 192.168.0.1 που ειναι το netgear.αν δεν μπορει να το κανει το zte αυτο τοτε εχουμε θεμα.

Δημοσ.

Για να συνοψισουμε ip adress : 192.168.0.254 subnet mask: 255.255.255.0 starting ip: 192.168.0.1 pool:252 lease time:86400 σωστα;

εχουμε θεμα.δεν βλεπω επιλογη να μπορει το zte να δωσει αλλο gateway οπως ειναι στα Thomson.γαμωτο.

Δημοσ.

Λοιπόν απο το τα έβαλα έτσι όπως είπαμε. Συνδέονται μέσο netgear δίνει ip το ζτε αλλα πάλι δεν μπαίνουν Ίντερνετ. Και κάτι ακόμα περίεργο μου δίνει στο κινητο μου 192.168.0.1....

Δημοσ.

Λοιπόν απο το τα έβαλα έτσι όπως είπαμε. Συνδέονται μέσο netgear δίνει ip το ζτε αλλα πάλι δεν μπαίνουν Ίντερνετ. Και κάτι ακόμα περίεργο μου δίνει στο κινητο μου 192.168.0.1....

το θεμα δεν ειναι τι ip σου δινει αλλα τι gateway.εσενα για gateway θα σου δινει την ip του zte ενω εμεις θελουμε του Netgear

μπορει να πηρε το κινητο 192.168.0.1 επειδη απο εκει ξεκιναει ο dhcp του.αυτο το φτιαχνεις αλλα το θεμα ειναι το gateway.

Δημοσ.

Δλδ δεν μπορούμε να κάνουμε τπτα;

εφοσον δεν μας αφηνει να αλλαξουμε gateway στο zte οχι δεν μπορουμε ουτε αυτο να κανουμε.δεν ξερω αυτο που σου εγραψα για το Telnet για το netgear μηπως και αλλαξει το lease time αλλιως θα ρωταγα στην netgear.

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασα να κλείσω το wifi απο το netgear και να ανοίξω απο το zte με συνδέει στο δυκτιο αλλα δεν μπορω να μπω στο Ίντερνετ αν όμως δώσω στατικο ip μπαίνω κανονικά

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...