Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα και καλη χρονια...εχω εναν σχετικα παλιο υπολογιστη και το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειναι dual core δεν δουλευει ετσι και δεν ξερω τι φταιει..αν μπορει καποιος να με βοηθησει πως να διορθωσω το προβλημα τοτε θα ειναι ενα μεγαλό βοηθημα για εμενα..το report που μου βγαζει ειναι το εξης..

1.txt

Δημοσ.

καλησπερα χρησταρα...σορυ αλλα ειμαι ασχετος..ενας φιλος που το κοιταξε το ρεπορτ μου ειπε οτι ενω βλεπει και της 2 μνημες δεν δουλευει σαν dual core αλλα αν δεις την αναφορα της μνημης δουλευει single..2,00GB Single-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) και ενω η μνημη πρεπει να συγχονιζει στα 667......ξαναλεω ειμαι εντελως ασχετος απο προγραμματισμο υπολογιστων και τα σχετικα οποτε οποια βοηθεια μου προσφερθει θα ειναι ανεκτιμητη...

Δημοσ.

καταρχας,

dual core ειναι ο επεξεργαστης

dual CHANNEL θες να δουλευουν οι ραμ.

Απο κει και περα,οι μνημες μια χαρα ειναι χρονισμενες DDR=(Double Data Rate)αρα 332Χ2=664ΜΗz

ποση συνολικη μνημη εχεις; 2 γιγα; (δηλ 2 μνημες του ενος γιγα; )

αν ναι εισαι οκ η μητρικη σου εχει 2 υποδοχες για ραμ και ειναι single channel μονο

https://www.asus.com/Motherboards/P5VD2VM/

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου..οσο για της μνημες εχω 2x1gb..οποτε συμφωνα με αυτα που βλεπεις ο υπολογιστης δουλευει σωστα?εγω σκεφτομουν μηπως φταει η μητρικη και ειχα αρχισει να ψαχνω.....

Δημοσ.

να σε απασχολησω λιγο ακομη για ποιον λογο εβαλα το ερωτημα..αν ξεκινησω ενα παιχνιδι π.χ. fm14 το βλεπω οτι οι μνημες δουλευουν οριακα στο 97% με αποτελεσμα να τον βλεπεις να αγκομαχαει και να σερνεται..μπορω να κανω κατι για να αυξησω της επιδοσης του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...