Προς το περιεχόμενο

Επιλογη ηχειων???

mik82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια Sonny Bravia και θα εχω και ενα Minix Neo X7 και θελω και δυο καλα ηχεια μεχρι 200 Ευρο για να αναβαθμισω τον ηχο της τηλεορασης.

Βασικα τα θελω για ταινιες και μουσικη(mp3,youtube)

Σκεφτομαι να αγορασω τα Campridge Audio S30 

http://www.whathifi.com/review/cambridge-audio-s30

μιας και εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες.

ή τα Edifier RT1600 Plus

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505669

Η ερωτηση μου ειναι χρειαζονται και ενiσχυτη για να παιξουν τα ηχεια ή μπορουν να συνδεθουν απευθειας με το android box???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα edifier απο οτι ειδα είναι ενεργά, αρα δεν θέλουν ενισχυτή. Αλλα  ο ήχος τους θα είναι ξερός και φλατ. (monitor εστι) Ακατάλληλος για ταινίες.

Γιατι δεν παίρνεις μια ηχομπαρα με sub στα 200+. Πολυ πιο σωστό ηχο για ταινίες, θα εχει και control για χειρισμό απο απόσταση (με τα edifier θα σηκώνεσαι με το χερι).

Πχ.  Samsung HW-F450

Να πω την αληθεια στην αρχη ηθελα να παρω ηχομπαρα και μαλιστα την LG NB4530A για την οποια εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες,αλλα ειναι μου φανηκε αρκετα ακριβη.

Και για την Samsung HW-F450 απο οτι βλεπω καλα λογια γραφονται...και δεν χρειαζεται ενισχυτη?παιζει καλα οπως ειναι?

Και γιατι πιστευεις πως τα edifier θα εχουν φλατ ηχο?

Για τα edifier ειναι monitor ηχεια και ο σκοπός τους ειναι να παίζουν φλατ. Τα monitor ειναι για επαγγελματική χρήση και οχι για ψυχαγωγία.

Η F450 παιζει πολυ καλα σε ενα μέτριου μεγέθους χωρο. Εχει μπόλικη ισχυ και το sub που διαθέτει κάνει καλη δουλειά στο χαμηλό. Προσφέρει τον εντυπωσιασμό που απαιτείται στις ταινίες.

Εχει ενισχυτή και μπόλικες εισόδους για να βάλεις οτι θες. Ψηφιακά και αναλογικά. Τελος και ενα απλο αλλα εύχρηστο remote για να το ελέγχεις απο μακρυά.

Καλη και η LG. Σε ηχο η 450 προσωπικά μου αρεσει περισσότερο. Ακου τες και κρινε μονος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...