Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω στην κατοχή μου εδω και 2 χρόνια ένα Xperia Arc S. Τον Ιούνιο του 2013 αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, ως χρήστης android, αλλα και ως πιο ψαγμένος χρήστης, να του κανω root, και πιο μετά να του αλλάξω rom. Τελικά απο εκεινο το σημείο και μετά βρέθηκα να τρέχω CyanogenMod 10 που βασίζεται στο Android 4.1.1. Jelly Bean (Η sony με σταμάτησε στο 4.0.4.) Τον Σεπτέμβριο του 2013, ξαναγύρισα στην εργοστασιακή rom και kernel της sony (4.0.4.) γιατι μου ειχει λειψει το ui της sony (το stock android δεν μου κάθεται καλα... αυτος ηταν και ο μονος λογος που ηθελα iOS, τουλάχιστον μεχρι πριν το 7). Τέλη Νοεμβρίου λοιπόν, ειμουνα στο internet απο το κινητό, και ενω ειχε ~30% μπαταρία, ξαφνικά παγώνει, και δεν ανταποκρίνεται με τίποτα. Πατάω το power button, και σβήνει η οθόνη (υποθέτω πως κλείδωσε...), το ξαναπατάω να ανάψει αλλα τίποτα... Οπότε βγάζω μπαταρία, την ξαναβάζω και το ανάβω. Όλα καλα, με εξαίρεση ενα σημείο. Η ένδειξη της μπαταρίας να έχει κολλήσει στο 100% και να μην κουνιέται καθόλου ότι και αν κάνω. Παρόλα αυτά, η μπαταρία ξεφόρτιζε κανονικά, καθώς μετρούσα την τάση της και έπεφτε. Όταν έβαζα φορτιστή, ενω έγραφε "Πλήρης Φόρτιση" η μπαταρία γέμιζε. Έτσι αποφασίζω να κάνω ενα backup οτι ηθελα να σώσω, και να του κάνω ενα restore απο το PC Companion. Κλείδώνω bootloader και το κάνω. Όταν το ξαναανοίγω όμως πάλι το ιδιο. Η ένδειξη κολλημένη. Οπότε μου έρχεται η ιδεα να βάλω CM πάλι να δω. Ανοιγω bootlader, αλλάζω kernel, περνάω CM 10, και εφτιαξε το προβλημα. Μετά απο ψαξιμο στο internet, καπου βρήκα ότι εινα θέμα kernel (γι αυτο φτιαχτηκε οτι ξαναεβαλα cm, επειδη αλλαξα kernel). Οπότε αφου φτιάχτηκε, το ξαναγυρνάω επιτότόπου στην stock την rom. Όλα λειτουργούν καλα. 2 εβδομάδες μετά όμως, ξανά ακριβώς το ιδίο. Κάποια στιγμη πάγωσε, και οταν το ξαναάναψα κολλημενη η ενδειξη μπαταρίας. Του έβαλα cm, και ειμαι με αυτο μέχρι σήμερα.

Εδώ έρχεται η ερωτησή μου. Γιατί το κάνει μονο στην stock rom, και οχι στην cm? Απ ότι εχω καταλάβει ειναι προβλημα software και όχι hardware, αρα μπορώ να κάνω κάτι γι αυτο? Εχει συναντήσει κανεις σας κάτι τετοιο? Θα ήθελα να μεινω στην stock rom για αρκετους λογους σε σχεση με cm, αλλα επειδη ειναι το κυριο και μοναδικο μου κινητό, δεν γίνεται να κάνει τετοια προβλήματα, και κυριος δεν ξέρω ποτε θα τα κάνει. Εχει κανεις σας καμια ιδεά?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απλα μου αρεσει λογω εφε και οπτικης εμφανισης, και η stock rom ειναι απο τις πιο ολοκληρωμενες και σταθερες, παρα την παλια της εκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...