foutzos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους . Αν έχω ένα menu στην κορυφή του blog ( blogger.com) .menupic2{background:#212121;width:955px;margin:0 auto;padding:0 auto;border-bottom:1px solid;border-radius:0 0 10px 10px;} και θέλω να βάλω transparancy με opacity: .4; πώς μπορώ να κάνω overlay στα element του menu αυτού; δηλαδή να πάει το transparancy Μόνο στο menu και όχι στα scripts και στην <unordered list> που έχω ενσωαματώσει; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά και καλή χρονιά σε όλους!
SlackulatoR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αν κατάλαβα καλά θα αλλάξεις μόνο το #212121 σε rgba(33, 33, 33, 0.4); Αν πάλι εννοείς να πάει μόνο στο πρώτο child που βρίσκεται μέσα στο div θα βάλεις: .menupic2:first-child{ opacity:0.4; } 1
foutzos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ναι μια χαρά κατάλαβες! ερώτηση : αν είναι κάποιο άλλο χρώμα πως το μετατρέπω σε rgba ;
SlackulatoR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ναι μια χαρά κατάλαβες! ερώτηση : αν είναι κάποιο άλλο χρώμα πως το μετατρέπω σε rgba ; Ψάχνεις για hex to rgb στο google. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα