Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Έχω μια corsair xms3 την οποία την έβγαλα και φωτογραφία για να καταλάβετε. Αυτή που έχω είναι ίδια με αυτήν εδώ http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Corsair-RAM-DDR3-4GB-Dimm-1600MHz-XMS3-CMX4GX3M1A1600C9.htm. ???

Θέλω να βάλω περισσότερη ραμ για να είναι άνετος ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω άμα είναι ίδιες...

post-280210-0-97398500-1388939878_thumb.png

Δημοσ.

σχεδόν ίδια. αυτή στο λινκ του πλαισίου είναι καλύτερη γιατί καταναλώνει 1.5v αντί για 1.65v που καταναλώνει αυτή που έχεις.

Δημοσ.

Οι χρονισμοί είναι ιδιοι αλλά οι δικές σου είναι 2x2gb ενώ αυτή που κοιτάς είναι 1x4gb..άρα χάνεις το quad channel. Εφόσον λοιπόν έχεις φωτο, κάνε αναζήτηση στο google με τον κωδικό να βρεις τις ίδιες.

Τι σύστημα εχεις;;

Δημοσ.

Quad channel δεν νομιζω να εχω γιατι η μητρικη εχει δυο slot για ram... Εμενα η απορια μου ειναι αν θα ταιριαζουν αυτες οι μνημες. Δηλαδη αμα κρατήσω μια 2αρα απο αυτες που εχω ηδη και αογρασω μια 4 αρα οπως αυτη του λινκ για να γινουν 6 γιγα ραμ θα δουλευουν;

Δημοσ.

Για μένα αγόρασε Link.png Site: αυτές και πούλα τη δική σου. Ίδια χρήματα θα σου βγει από το να πάρεις σκέτη την 4αρα. Και θα δουλεύει και πιο σωστά. Άσε που η mobo σου υποστηρίζει μέχρι 1333 και τα 1600 θα σου είναι άχρηστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...