Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία θελω να αναβαθμίσω τον σκληρο μου, και δεν ξερω ποιον να επιλεξω...ο toshiba εχει μεγαλυτερο buffer ενω ο western digital ειναι αθορυβος...Εγω θελω λιγο-πολυ και τα 2 :P Ποιος ειναι καλυτερος ή αν εχετε μπορειται να προτεινετε και καποιον αλλον απο το e-shop,

Links:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.333616

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303647

Δημοσ.

εναν δισκο με μεγαλη εγγυηση θα παρεις αρχικα.

Αν χαλασει ουτε το buffer ουτε τοσο αθορυβος ειναι θα σε βοηθησουν στην αντικατασταση του.

Δημοσ.

εναν δισκο με μεγαλη εγγυηση θα παρεις αρχικα.

Αν χαλασει ουτε το buffer ουτε τοσο αθορυβος ειναι θα σε βοηθησουν στην αντικατασταση του.

Τι εννοεις οταν λες μεγαλη εγγυση ; Αυτοι που δειχνω εχουν 2 χρονια και κανουν 50 ευρω. Το iphone το ειχα παρει 600 και παλι εχει 2 χρονια εγγυση...μεγαλυτερη ζημια θα παθω αμα χαλασει αυτο παρα ο σκληρος :D

Δημοσ.

υπαρχουν δισκοι με 3 και 5 χρονια εγγυησης αντιστοιχα.

μεγαλυτερη ζημια θα παθεις αμα σου χαλασει το κινητο η αμα χασεις τα αρχεια σου; (εκτος κ αν μιλας για σειρες,ταινιες,μουσικη κλπ και δεν εχεις προβλημα να τα ξανακατεβαζεις και σε 2 χρονια να ξαναπληρωνεις για νεο δισκο παραλληλα)

Δημοσ.

οτι σημαντικα αρχεια εχω τα εχω κρατημενα σε αντιγραφο σε εναν εξωτερικο..τα υπολοιπα ειναι αυτα που ανεφερες ;)

οσον αφορα τις προτασεις απο τον trujilo2008 και τον silverado η μονη διαορα που βλεπω στους 2 δισκους ειναι σητν μαρκα και στην τιμη...δεν ξερω...κλινω πιο πολυ στον western digital μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια..ακουω αποψεις

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι καλυτερα ειναι να κινηθεις στο 1 TB για αγορα γιατι η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη απο τον 500 GB.

Δημοσ.

Και οι δυο δισκοι ειναι καλοι.

Τον Seagate τον ειχα παρειι και εγω απο το e-shop με 2 χρονια εγγυηση. Τωρα δειχνει οτι εχει 3.

Στα αλλα μαγαζια τον εχουν με 2 ή και 1. Αν οντως ειναι 3 τοτε για μενα ειναι ποιο συμφερουσα αγορα και απο τον WD Caviar Blue.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...