Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και Καλη Χρονια!
Σημερα το μεσιμερι μου προεκυψε ενα προβλημα. Ημουν συνδεδεμενος απο το λαπτοπ μου στο δικτυο του σπιτιου ασυρματα και μετα απο την εγκατασταση του Avast δεν μπορω να συνδεθω στο δικτυο μου. Δεν ξερω αν παιζει ρολο η εγκατασταση του Avast, απλα το αναφερω γιατι συμπτωματικα η συνδεση δεν μπορουσε να γινει μετα την επανεκκινηση του λαπτοπ για την ολοκληρωση εγκαταστασης. Συγκεκριμενα, οταν παω να συνδεθω, εχει ενα θαυμαστικο πανω απτο δικτυο που λεει οταν το πατησω "Αλλοι χρηστες ισως ειναι σε θεση να δουν τις πληροφοριες που στελνετε απο αυτο το δικτυο" και μολις πατησω συνδεση μου βγαζει "Δεν ειναι δυνατη η συνδεση σαυτο το δικτυο. Αντιμετωπιση προβληματων". Προσπαθησα να το κανω, η κατασταση του προσαρμογεα ειναι σε λειτουργια. Δοκιμασα να απενεργοποιησω το Τοιχος Προστασιας, αλλα και παλι μ βγαλε το ιδιο. Να αναφερω οτι εχω το Lenovo G500 και οτι ενας φιλος που δοκιμασε να μπει απτο κινητο του στο δικτυο το κατεφερε και μαλιστα δεν του ζητησε καν κωδικο, ενω εχω κανονικα κωδικο. Αναγκαστηκα εβαλα καλωδιο Ethernet και ειμαι τωρα συνδεδεμενος.

Δημοσ.

για αρχη σβησε το avast να δεις μηπως σου κανει αυτο θεμα.δευτερη δοκιμη αλλαγη καναλη στο ρουτερ και αστο ξεκλειδωτο.ο φιλος σου για να μπηκε χωρις password απλα ειχε ξανασυνδεθει πιο παλια και ειχε κρατησει το Password>δοκιμασε επισης να σβησεις το δικτυο και να το ξαναβρει.

Δημοσ.

Το αβαστ το εκανα απεγκατασταση, αλλα παλι ειχα το ιδιο θεμα.. Για τον φιλο μ δν θυμαμαι αν ειχε ξαναμπει, αλλα το παραδοξο ειναι οτι οταν προσπαθησα να μπω εγω απτο κινητο μου, ενω επισης δν μ ζητησε κωδικο, εμενα δν εμπαινε..Μου εβγαζε συνεχως αποσυνδεση την ιδια μερα και ωρα που στης αδερφης μου το κινητο (που ειχε ξανασυνδεθει) εμπαινε κανονικα. Το 2ο επειδη ειμαι και λιγο ασχετος, πως ακριβως μπορω να το κανω? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αλλαξα τελικα καναλι στο ρουτερ και εφτιαξε! ευχαριστω για τη βοηθεια!

βαλε οτι καναλι θες εκτος απο 12 και 13.και οχι auto.γενικοτερα αυτο οχι μονο για τωρα .τωρα ξαναπερνα το avast:p

Δημοσ.

βαλε οτι καναλι θες εκτος απο 12 και 13.και οχι auto.γενικοτερα αυτο οχι μονο για τωρα .τωρα ξαναπερνα το avast:p

Βιαστηκα μ φαινεται....ενω συνδεθηκε κανονικα, εβγαλα και το καλωδιο ethernet, τωρα ξανα μ βγαζει το ιδιο...καναλι το 10 εβαλα..πφφφ

Σορρυ για το σπαμ, αλλα θα ξανακανω update με τα νεοτερα.. Εβαλα καναλι 5, εβγαλα τον κωδικο, το ονομα δικτυου το βρηκε αλλαγμενο απο μονο του μπαινοντας ενα 2 στο τελος, εβγαλα το καλωδιο εθερνετ και τωρα παλι μπαινει κανονικα..Θα το αφησω λιγο να δω αν θα συνεχιστει..Ελπιζω πως ναι!

Δημοσ.

Βιαστηκα μ φαινεται....ενω συνδεθηκε κανονικα, εβγαλα και το καλωδιο ethernet, τωρα ξανα μ βγαζει το ιδιο...καναλι το 10 εβαλα..πφφφ

Σορρυ για το σπαμ, αλλα θα ξανακανω update με τα νεοτερα.. Εβαλα καναλι 5, εβγαλα τον κωδικο, το ονομα δικτυου το βρηκε αλλαγμενο απο μονο του μπαινοντας ενα 2 στο τελος, εβγαλα το καλωδιο εθερνετ και τωρα παλι μπαινει κανονικα..Θα το αφησω λιγο να δω αν θα συνεχιστει..Ελπιζω πως ναι!

κανε σταδιακες δοκιμες για να δεις που κολλαει.καθε φορα που κανεις αλλαγη σβηνε το ονομα του δικτυου ωστε να ξαναβρισκει το δικτυο

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο πραγμα παλι...Εβαλα καναλι 5 χωρις κωδικο, μπηκε κανα 10λεπτο, ειπα να βαλω κωδικο να μν ειναι ελευθερο, ξανασυνδεθηκα κανονικα αφοτου μ ζητησε να βαλω τον κωδικο και μετα απο 5 λεπτα παλι με πεταξε

Δημοσ.

Το Gennet Oxygen εχω.

κατι με τρωγε οτι θα εχεις Gennet και πηγα να σου πω ελπιζω να μην εχεις gennet.σαπιδορουτερ.

για αυτο σε ρωτησα.

α.δες για firmware update.νομιζω εχει μεσα επιλογη  να τσεκαρει μονο του για firmware update.

β.στο wireless εχει και μια επιλογη σαν καρτελλα για mac filtering αμα το θυμαμαι σωστα.αυτο ειναι disable,allow,deny?μπορεις να το κανεις ενα print screen και να το σηκωσεις να το δω?επισης τι κλειδωμα εχεις βαλει?wpa?wpa2?wpa+wpa2?

Δημοσ.

Για τ firmware δεν καταφερα να βγαλω ακρη..παω στο σαιτ του ρουτερ, παταω πανω στο μοντελο ρουτερ, παταω μετα download το firmware, αλλα με στελνει σε μια σελιδα που το μονο που μπορω να κανω ειναι να ξαναπαω στη σελιδα με το μοντελο του ρουτερ. Κωδικο εχω WPA. Να σημειωσω οτι εδω και 10 λεπτα εκανα επιλογη καναλιου 1 με WPA κωδικο, εβγαλα το εθερνετ και λειτουγει χωρις καποιο θαυμαστικο πανω απτο εικονιδιο του δικτυου. τη φωτογραφια απο το φιλτραρισμα MAC την εχω επισυναψει.

post-200634-0-68940800-1389033674_thumb.png

Δημοσ.

Για τ firmware δεν καταφερα να βγαλω ακρη..παω στο σαιτ του ρουτερ, παταω πανω στο μοντελο ρουτερ, παταω μετα download το firmware, αλλα με στελνει σε μια σελιδα που το μονο που μπορω να κανω ειναι να ξαναπαω στη σελιδα με το μοντελο του ρουτερ. Κωδικο εχω WPA. Να σημειωσω οτι εδω και 10 λεπτα εκανα επιλογη καναλιου 1 με WPA κωδικο, εβγαλα το εθερνετ και λειτουγει χωρις καποιο θαυμαστικο πανω απτο εικονιδιο του δικτυου. τη φωτογραφια απο το φιλτραρισμα MAC την εχω επισυναψει.

οκ σωστο ειναι ετσι.firmware update Μπορει να εχει και αυτοματα μεσα απο το μενου του gennet αν θυμαμαι.το εχω δει σε αλλο μοντελο.δεν το εχω δοκιμασει ποτε αν λειτουργει.αλλιως αστο ετσι για την ρα και μετα βλεπουμε και για firmware update.μηπως εφταιγε ο browser και σε πεταγε στην ιδια σελιδα?

για αυτοματο firmware πρεπει να ειναι στην τελευταια καρτελλα.προτελευταια ειναι το status Νομιζω και τελευταια κατι σαν tools που εχει για backup restore configuration,update firmware,rebot Κτλ.

Δημοσ.

Λογικα αυτο εννοεις.. Σφαλμα μου βγαζει.. Τεσπα οσο εξακολουθει να δουλευει και να συνδεομαι ασυρματα εγω ειμαι ευχαριστημενος! Ευχαριστω για τη βοηθεια.. Μακαρι να μεινει ετσι και να μν ξανασπαμμαρω το τοπικ!

post-200634-0-65365400-1389036641_thumb.png

Δημοσ.

Λογικα αυτο εννοεις.. Σφαλμα μου βγαζει.. Τεσπα οσο εξακολουθει να δουλευει και να συνδεομαι ασυρματα εγω ειμαι ευχαριστημενος! Ευχαριστω για τη βοηθεια.. Μακαρι να μεινει ετσι και να μν ξανασπαμμαρω το τοπικ!

σιγα μην επαιζε το Update.μπορει επειδη ειναι και custom to firmware για wind.αστο ετσι και βλεπουμε.γιατι δεν ξερω αν h gennet δινει τα firmware ετσι χυμα στο κοινο επειδη οπως εχω καταλαβει φτιαχνει Custom για τον καθε παροχο.custom για την wind custom για την forthnet custom για την vodafone.αν σου κανει κατι αλλο ενημερωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...