zak3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Έχω καταλήξει στην πρόταση του φίλου zak3 για cpu, ram, gpu - psu δεν θα πάρω. Μου μένει μόνο να αποφασίσω για μητρική μέχρι αύριο που πρεπει να κανω την παραγγελία. Ποια θα προτείνατε για να πέσω κάτω από το κατοστάρικο. Tι εννοεις κατω απο το κατοσταρικο? Η μητρικη ειναι πληρεστατη με 6x sata 6gb/s,usb 3.0 και χωραει στο budget σου. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επιμενεις να μην αλλαξεις τροφοδοτικο ενω ολοι σου λεμε οτι πρεπει και δεν ειναι οτι βγαινεις εκος χρηματων.Τα κομματια που ειχες σκεφτει τα εχεις σε ολοκληρωμενη συνθεση και αν το budget σου επεσε,σου εχει προταθει και πιο φθηνη προταση με amd!
Skrip Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Corsair Builder Series CX600 80Plus εγω αυτο εχω και ειναι μια χαρα τροφοδοτικο.
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ας ψάξει ο TS σε forums να δει τι γίνεται με τα turbo-x,ας ρωτήσει μπας και το σώσει το παλικάρι.
GreekG33k Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το turbo-x; Μπορεί να μου κάψει τίποτα στα καλά καθούμενα;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το turbo-x; Μπορεί να μου κάψει τίποτα στα καλά καθούμενα; Και πιθανον ηταν και ο δολοφονος της μητρικης σου 1
trujillo2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 φιλε μου λες να στα λεμε τυχαια για τα TOUVLO-X? αλλαξε το τροφοδοτικο βαλε ενα επωνυμο να ησυχασεις ! εγω κλαιω την καρτα γραφικων που ειχα απο μαπα τροφοδοτικο , ενας φιλος μου και τις 2 backup-ιερες δισκους που ειχε και τοσα τοσα τοσα αλλα που μπορουν να τυχουν . Δηλαδή ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το turbo-x; Μπορεί να μου κάψει τίποτα στα καλά καθούμενα; οχι μπορει , αλλα κατα πασα πιθανοτητα!δεν δινουν την πραγματικη ισχυ που λενε , οχι μονο τα turbo-x αλλα και αλλες μαρκες τυπου deer , trust (αυτο το γ......νο ειχα) κλπ Και πιθανον ηταν και ο δολοφονος της μητρικης σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα