dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σοςςςςςςςςς παιδια θελω να κανω εκπληξη σ ενα φιλο οτι πηρα ipad εχει ομως και αυτος ipad γινεται να το βρει με καποιο τροπο οτι εχω? μεσω apple id ή μεσω e mail? εβαλα στο ipad το email που εχω και στις επαφες μου προσεθεσε απο μονο του το email του φιλου αυτου λετε να το εμαθε?
atheatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σοςςςςςςςςς παιδια θελω να κανω εκπληξη σ ενα φιλο οτι πηρα ipad εχει ομως και αυτος ipad γινεται να το βρει με καποιο τροπο οτι εχω? μεσω apple id ή μεσω e mail? εβαλα στο ipad το email που εχω και στις επαφες μου προσεθεσε απο μονο του το email του φιλου αυτου λετε να το εμαθε? Άνοιξε την εφαρμογή φίλοι και πατά προσθήκη.
dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) καμια ιδεα κανεις? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από dexters
dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Άνοιξε την εφαρμογή φίλοι και πατά προσθήκη. γιατι να το κανω αυτο φιλε? εγω θελω να του κανω εκπληξη να μη το μαθει ακομα....
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ψάχνεις τρόπο να του κάνεις έκπληξη ή ψαχνεις τους τρόπους για να το αποκρύψεις μέχρι να του κάνεις έκπληξη; Το sos είναι θέμα ζωής και θανάτου;
dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ψάχνεις τρόπο να του κάνεις έκπληξη ή ψαχνεις τους τρόπους για να το αποκρύψεις μέχρι να του κάνεις έκπληξη; Το sos είναι θέμα ζωής και θανάτου; να το αποκρυψω μεχρι να του κανω εκπληξη... ναι ειναι σημαντικο γιατι μπορει να παρεξηγηθει
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 να παρεξηγηθεί; Anyway λοιπον, δεν περνάς το email σου, το email του και τα τηλέφωνα σας σε καμια εφαρμογή της apple (π.χ. facetime) και σε κανενα πρόγραμμα επικοινωνίας (στυλ skype, viber, κλπ). επισης δεν του στέλνεις email μεσα απο το ipad. μετά κάλεσε τον σπίτι σου και πες του ... ΤΣΑ, κοίτα τι πήρα! 1
dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 οχι ρε γαμωτο περασα το gmail μου στο e mail που εχει η εφαρμογη του ipad κατω κατω μου το ζητησε στην αρχη για το apple id
iMarilina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Τι σαχλαμάρες είναι αυτές? Μετά συγχωρήσεως. Και τι έγινε που πέρασες το gmail? Αν δεν του στείλεις εμαιλ που βάζει υπογραφή κάτω "Σταλμενο από το ιπαντ" μου, και αν δεν του στείλεις ιμεσσατζ με το apple I'd email σου δε θα το μάθει μην τρελαινεσαι. Sent from somewhere using something
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μη ξεχάσεις να τραβήξεις βίντεο τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων! Σουρπρααααιζ!
dexters Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ετσι ετσι παοκακι πες τα.... iMarilina μπορει να ειναι σαχλαμαρα για σενα εγω παντως ηθελα να σιγουρευτω για καποια πραματα...
Eki_13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 μας trollareis δεν εξηγειται αλλιως Sent from my hidden ipad! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις