Προς το περιεχόμενο

ποια να επιλέξω απο τις 2 Samsung ??

jimsyn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στην κοινότητα

θα ήθελα βοήθεια σχετικα με την αγορά τηλεόρασης

έχω βάλει στο μάτι 2 μοντέλα της Samsung

Samsung UE40F6400 40" Smart 3D LED Full HD ή Samsung UE40F6320 40" Smart 3D LED Full HD ?

ποιες οι διαφορές τους γνωρίζει κάποιος ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δει την 6400 να παίζει και έχει καλή εικόνα.

Όσο για τις διαφορές, σε αντίστοιχη ερώτηση:

Question
What's the difference
Hi could you tell me the difference between samsung ue40f6320 and samsung ue40f6400?

noAvatar.gif
Jage
2 answers
Answer(s)
the difference is mainly the smart interaction 2.0 on the 6400 it has
Voice Control (Embedded): Yes (Only Smart Touch Control)
Voice Control (Server): Yes (Only Smart Touch Control)
Voice Interaction: Yes (Only Smart Touch Control)
Samsung TV Apps supported

where as on the 6320 it only has
Samsung TV Apps supported

every thing else appears to be pretty much the same spec

Καλησπέρα φίλε. Χθες πήρα την 6400, πολύ καλή εικόνα + λειτουργίες. Σε 40'' και η 6400 έχει δώρο 2 ζευγάρια γυαλιά, τουλάχιστον αυτό μου είπε ο πωλητής του public, και το smart control που έχει με touch είναι πολύ βολικό. Έχω καταργήσει το κανονικό control, το οποίο δεν βολεύει καθόλου (πολύ κοντά τα κουμπιά και δεν τα ξεχωρίζεις εύκολα στα ''τυφλά''). Αν είναι ποιοτικά/τεχνικά παρόμοιες και η 6320 δεν έχει το smart control για μένα πάρε την 6400...  Δεν νομίζω να είναι φτηνό για να το πάρεις μετά extra

Μπατζετ αποσταση θεασης και χρηση?

Εγώ πήρα την 32'' 460 περίπου από skroutz που σημαίνει ότι λογικά θα βλέπεις και πιο καλό 3d από μένα (παίζει ρόλο το μέγεθος νομίζω) και πήρα τα φτηνά γυαλιά 3d samsung 19€. Αν αξίζει να πάρεις τα πιο ακριβά γυαλιά σε αυτές τις ίντσες θα στο πουν οι ειδικοί. Τη χρησιμοποιώ και για games pc / ps3 και ταινίες (χθες τη πήρα, δεν έχω προλάβει και πολλά, δοκιμές έκανα απλά σε pc/ps3). Απόσταση θέασης περίπου 2 μέτρα, εκτός και αν πρόκειται game για pc που είμαι στο μισό μέτρο.... (έβαλα το crysis 3 έπαθα πλάκα). Από bluray έβαλα λίγο avatar (όχι 3d), φοβερή εικόνα!!

Τις λειτουργίες smart δεν έχω πολυχρησιμοποιήσει (ούτε facebook δεν συνδέθηκα) αλλά το smart control βολεύει και ας μην έχει αριθμούς 

ωπ μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν είσαι αυτός που άνοιξε το θέμα, οπότε απευθυνόσουν μάλλον σε αυτόν....

Δεν πειράζει ότι γράφεται για καλό είναι!!!

• Like 2

budget: 500 euro

χρηση: xbox,bluray & Suleiman η μανα μου :P

αποσταση θεασης : 2,5 μετρα

Παρε οσο πιο μεγαλη μπορεις.

Συμφωνα με το μπατζετ σου καλυτερα να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3568720/Samsung-UE46F5000.html

Αν δεν χωραει στο χωρο σου 46αρα μετα αναγκαστηκα θα πας σε 40".

Οποτε η καλυτερη επιλογη θεωρω πως ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3005870/Samsung-UE40F6400.html

νομιζω οτι η 40αρα θα ειναι πιο ταιριαστη επιλογη για το χωρο..ενω η 46αρα υπερβολη..ασε που η 6400 συνδυαζει 3d&smart..εχω και ενα κουπονι 10%..θα βγει και 53 euro κατω..

νομιζω οτι η 40αρα θα ειναι πιο ταιριαστη επιλογη για το χωρο..ενω η 46αρα υπερβολη..ασε που η 6400 συνδυαζει 3d&smart..εχω και ενα κουπονι 10%..θα βγει και 53 euro κατω..

Ταιριαστη θα ηταν 55αρα και οχι 40αρα.Η 46αρα και πολυ λιγη ειναι για την αποσταση.

Επισης στην αποσταση αυτη το 3D δεν εχει κανενα νοημα εντελως γιατι θα πρεπει να εισαι στο 1 μετρο.

Καλυτερα να μαζεψεις καποια χρηματα παραπανω και να πας τουλαχιστον στις 50".

Για 2,5 μέτρα και suleiman η 40 αρα ειναι οκ, ισως 46 οριακά καλύτερα αλλα οχι για digea. Το μεγεθος του πάνελ ειναι και συνιστώσα της ανάλυσης που θα βλέπουμε. Αν το υλικό του ηταν ταινίες HD ολη μέρα τοτε θα μιλάγαμε σε αλλη βάση. Οι all day, all around tvs δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές της ΤΗΧ γιατι δεν τηρούνται οι αναλύσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...