nickthegreek22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδια...είναι λογικό να μου κρατάει η μπαταρία τέσσερα μιση ώρες παίζοντας παιχνίδια και με λίγο internet? το πείρα πριν 2 μέρες το κινητό και η μπαταρία του απότι βλέπω δεν την παλεύει..περίμενα πιο πολλά γιατί είχα διαβάσει στο internet ότι τους κρατάει 1 μέρα με βαριά χρήση..δεν ξέρω..και όταν ήμουνα μονο στο internet η μπαταρία ρούφαγε αρκετά..
nickthegreek22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 με 3g.. σιγουρα θα στρωσει αργοτερα ή παιζει να ειναι ελλατωματικη η μπαταρια του?
nickthegreek22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δεν είναι μονο τα παιχνίδια..και με το 3g κατεβαίνει πολύ εύκολα η μπαταρία..πιστεύω με συνεχόμενο 3g ανοιχτό κάνα 4ωρο θα βγάλει και πάλι έτσι όπως κατεβαίνει
oldnew Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μήπως εβαλες καμια περίεργη εφαρμογη σπασμενη και μενει ανοιχτη απο κατω και δεν "κοιμαται" το κινητο? Εγω με ανοιχτα 3g, wifi μονιμα, εχω δει και 6 ώρες αναμενη οθονη σε 12ωρη χρηση μεχρι να τελειωσει η μπαταρια. Ή το πρωι χωρις χρηση 8 ωρες το βραδυ 1% να πεφτει η μπαταρια. Βεβαια το εχω λιγο πειραγμενο, αλλα γενικα εκει παει. Απο την αλλη αν τρεξεις ενα βαρυ 3d game σε 2.5 ωρες συνεχομενου gaming η μπαταρια θα τελειωσει. Σε ολα συμβαίνει αυτο.
nickthegreek22 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δεν έχω βάλει καμια εφαρμογή μονο παιχνίδια πέρασα..δεν ξέρω τι φταίει.....
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δεν έχω βάλει καμια εφαρμογή μονο παιχνίδια πέρασα..δεν ξέρω τι φταίει..... root (χανεις εγγυηση) Σβηνεις τα bloatware και Site: Greenify να ηρεμησεις.
nickthegreek22 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δεν κάνω για κανένα λόγο root..θέλω να έχω εγγύηση σε περίπτωση που πάθει κάτι..τεσπα περίμενα πιο πολλά από την μπαταρία γιατί όλοι λέγανε είναι τέρας και εγώ αυτό νόμιζα με 3000mah αλλα δεν
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 <p>δεν κάνω για κανένα λόγο root..θέλω να έχω εγγύηση σε περίπτωση που πάθει κάτι..τεσπα περίμενα πιο πολλά από την μπαταρία γιατί όλοι λέγανε είναι τέρας και εγώ αυτό νόμιζα με 3000mah αλλα δεν</p> Ενταξει με παιχνιδια μη περιμενεις πολλα.Ειδικα σε βαρια games. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Superuser Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 λογικά "βαριά χρήση" εννούνε ίντερνετ-κλήσεις άντε κ κανα μισάωρο παιχνίδι.. 4.5 ώρες σε παιχνίδι που cpu-gpu τρέχουν συνεχώς και οθόνη μόνιμα ανοιχτή τι περιμένεις να σου κάψει; 20%;; Αν αυτό σου βγάζει 4,5 ώρες φαντάσου τα υπόλοιπα της αγοράς με μικρότερη..
gsisr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 η adreno330 που φορανε οι τελευταιες ναυαρχιδες ειναι φοβερα ενεργοβορα. αν παιζεις τοση ωρα παιχνιδια δουλευει υπερωριες και γονατιζει τη μπαταρια. το g2 θελει 4-5 κυκλους φορτισης για να αρχισει να δειχνει τα δοντια της η μπαταρία..μη κανεις ρουτ μονο για αυτο το λογο δεν το χρειαζεται το τηλεφωνο..
nickthegreek22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 εντάξει τελικά κομπλέ με μερικές φορτίσεις που έγιναν ήρθε στα ίσια του..
efkola Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Στις τελευταίες αυτές φορτίσεις μέχρι να ''στρώσει'',το άφηνες να ''ξεψυχήσει'' εντελώς και μετά το φόρτιζες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα