hara1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω μια φωτογραφική μηχανή Canon Ixus 85IS και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το βίντεο. Κατά λάθος είχα επιλέξει τη λειτουργία LP κατά την εγγραφή και τώρα παίζει τα βίντεο που είχαν εγγραφεί έτσι σε γρήγορη ταχύτητα. Είτε τα παίζω στην μηχανή είτε στον υπολογιστή. Μπορώ να τα αλλάξω για να παίξουν κανονικά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλκης K. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μα δεν εχει σχεση το LP με την ταχυτητα παιξιματος.αυτο που κανει ειναι να ριχνει την λεπτομερεια για να πιανει λιγοτερο χωρο το βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ναι έχεις δίκιο! από τότε που απενεργοποίησα το LP, γράφει και παίζει κανονικά! δεν ξέρω τι έφταιγε. Όμως τώρα δεν ξέρω γιατί όλα τα προηγούμενα βίντεο τα δείχνει σε fast forward. Π.χ, ένα βίντεο του ενός λεπτού το παίζει σε 6 δευτερόλεπτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα