Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.
ειμαι φοιτητης και θελω να κανω το εξης.
απο το να πληρωνουν στο σπιτι μου(το πατρικο) 300+ ευρω το χρονο για το ιντερνετ το οποιο θα χρησιμοποιήσω μονο στις γιορτες, υπαρχει καποια εταιρια η καποιο πακετο το οποιο να συνδεει το ιντερνετ μονο χριστουγεννα πασχα, καλοκαιρι? 
ξερω ακουγεται απείρως κατεστραμενη σκεψη αλλα εχουν στενεψει τα πραματα και πρεπει να κοβουμε απο παντου. και οι γονεις μου δεν χρεισιμοποιουν ιντερνετ.. 

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα.

ειμαι φοιτητης και θελω να κανω το εξης.

απο το να πληρωνουν στο σπιτι μου(το πατρικο) 300+ ευρω το χρονο για το ιντερνετ το οποιο θα χρησιμοποιήσω μονο στις γιορτες, υπαρχει καποια εταιρια η καποιο πακετο το οποιο να συνδεει το ιντερνετ μονο χριστουγεννα πασχα, καλοκαιρι? 

ξερω ακουγεται απείρως κατεστραμενη σκεψη αλλα εχουν στενεψει τα πραματα και πρεπει να κοβουμε απο παντου. και οι γονεις μου δεν χρεισιμοποιουν ιντερνετ.. 

ευχαριστω εκ των προτερων.

δεν ειναι κατεστραμμενη σκεψη.ο οτε ειχε ενα τετοιο προγραμμαγια εξοχικα κτλ.οπου σου ανοιγε για καποιες μερες το ιντερνετ τα χριστουγεννα το καλοκαιρι και το πασχα.δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα υπαρχει.αλλα δεν ξερω αν το τηλεφωνο στο αφηνει ανοιχτο και το υπολοιπο διαστημα η οχι.

Δημοσ.

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=402

Όροι και Προϋποθεσεις

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Αφορούν πελάτες ΟΤΕ και νέες συνδέσεις 12μηνης διάρκειας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία του OTE ADSL για το Εξοχικό είναι η ενεργοποίηση του Εκπτωτικού Προγράμματος OTE για το Εξοχικό.
Δημοσ.

κατι με την Forthnet δεν υπαρχει? 
Η με την Hol? 
Κατι σαν διακανονισμος γιατι εχουμε και νοβα στην Forthnet ?
ισως θα χρειαστει να παω να ρωτησω απλα ρωτησα μηπως ηξερε κανεις ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

οσο ξερω σε εναλλακτικους παροχους δεν υπαρχει κατι.και αυτο του οτε μαλλον δεν σου κανει για πολλους λογους οπως φαινεται.

παντως απορω επισης αν θα βγει στο τελος πιο φτηνο απο οτι να επαιρνε απο εναν αλλο παροχο ενα προγραμμα.εκτος αν ο φιλος θελει να κοιταξει και σε 3g για εκεινες τις ημερες.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638

Πολύ fail αλλά δες το μια!

Βασικά αγαπητέ μου η Vodafone έχει την φοιτητική προσφορά

4.9ευρώ~ 4GB / μήνα

12ευρώ~ 10GB / μήνα

Πληρώνεις κάθε μήνα το παραπάνω ποσό μπεις δεν μπεις Internet, τόσο μικρό που είναι (4.9) θα σου βγει το χρόνο 60~ευρώ.

Νομίζω είναι πολύ καλά, εκτός αν δεν σου φτάνουν τα 5GB για τις γιορτές (10 μέρες~)

Δημοσ.

Σταθερό δεν έχουν οι γονείς σου;Η διαφορά στο πάγιο δεν θα είναι κ τίποτα αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω, έχει η vodafone φοιτητικά mobile internet.Εγώ έχω το 4GB με 4.74 euro το μήνα και είναι οκ και αν και δεν το χρησιμοποιώ πάντα είναι χρήσιμο κ για ώρα ανάγκης.Τα 4GB είναι υπέραρκετα για surfing για ολόκληρο μήνα πάντως...πόσο μάλλον για τις γιορτές.

Δημοσ.

σε καποια πακετα νομιιζω οτι αμα ξεπερασεις το οριο απλα σου μειωνει την ταχυτητα οποτε τουλαχιστον ακομα και να περασει το οριο θα μπορει να δει κατι επειγον εστω και αμα ψιλοσουρνεται.αυτο πιο πολυ το λεω μην τυχει και περασει κανα οριο πχ των 5gb και μετα αρχιζει και τον χρεωνει με το mbκαι του ερθει ο κουκος αιδονι.

επισης θα μπορουσε να παει σε καναν εναλλακτικο παροχο και με 150-200 ευρω το χρονο να ειχε και τηλεφωνο και ιντερνετ.

αρκει να υπαρχει εναλλακτικος παροχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...