Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Με αφορμή αυτό http://study.euc.ac.cy/LawLLB/?utm_source=fb&utm_medium=ads&utm_campaign=s2014 ξερει καποιος λεπτομέρειες αν αφορα και Ελληνες , κοστος κλπ κλπ ??? Ευχαριστω
babletheone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτό φίλε είναι επί πληρωμή και μάλιστα μεγάλης αξίας
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γιαννη το Ευρωπαικο Πανεπιστήμιο Κυπρου, ειναι εξαιρετικό. Ισως απ τα καλυτερα στην Ευρώπη. Αλλά ειναι ιδιωτικό και ακριβο. Φθηνότερο βέβαια ισως απο άλλα, αλλά δε παυει να ειναι ακριβό. Το ξέρω διοτι έχω φιλη που σπουδασε εξ αποστάσεως εκει και άλλη μια που έκανε προπτυχιακό και πλέον μεταπτυχιακό σε αυτο. Αριστες εντυπωσεις, απιστευτα καλοι και φιλικοι καθηγητές. Γενικά σέβονται τον πελάτη τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γιαννη το Ευρωπαικο Πανεπιστήμιο Κυπρου, ειναι εξαιρετικό. Ισως απ τα καλυτερα στην Ευρώπη. Αλλά ειναι ιδιωτικό και ακριβο. Φθηνότερο βέβαια ισως απο άλλα, αλλά δε παυει να ειναι ακριβό. Το ξέρω διοτι έχω φιλη που σπουδασε εξ αποστάσεως εκει και άλλη μια που έκανε προπτυχιακό και πλέον μεταπτυχιακό σε αυτο. Αριστες εντυπωσεις, απιστευτα καλοι και φιλικοι καθηγητές. Γενικά σέβονται τον πελάτη τους. Ευχαριστω.Γινεται και με αλληλογραφια ??? Ολες οι επιστημες ?? Κοστος ? Τον "πελάτη" τους Κακο είναι αυτό ????
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω.Γινεται και με αλληλογραφια ??? Ολες οι επιστημες ?? Κοστος ? Το εξ αποστασεως μεταπτυχιακο που έκανε η μια της κοστισε γυρω στα 7.000 ευρω, αλλά έπρεπε να πηγαίνει εκει 8 μέρες τα Χριστουγεννα, 8 το Πάσχα, 12 το καλοκαιρι και κάτι 4ημερα ακομα, για τον 1.5 χρονο που έκανε να το τελειωσει. Εχουν βεβαια συνεργασία με φθηνα ξενοδοχεια αλλά... Δεν ειναι ακριβως εξ αποστάσεως δηλαδη... Αυτο το προσφέρει μονο το Πανεπιστήμιο της Λευκωσιας, αλλά καθαρά για το μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη (πας μονο για ορκωμοσία εκει) Για όλες τις επιστήμες δε ξέρω...κανε ενα κοπο να τα δεις στο σαιτ τους Μεταπτυχιακα "εξ αποστάσεως" ξέρω μονο για την εκπαιδευτικη ηγεσια, ειδικη αγωγη και διοικηση επιχειρησεων. http://deu.euc.ac.cy/easyconsole.cfm/id/2094/lang/el και εδω. http://www.euc.ac.cy/easyconsole.cfm/id/2246 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οποιος ξερει για κανονικες σπουδες ας μου πει ....Ευχαριστω.
forgotten Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 τα κυπριακα πανεπιστημια ακολουθουν το συστημα των ects δηλαδη το αγγλικο συστημα με midterm term κλπ ,αυτο δεν ξερω αν αξιζει στη τελικη για καποιον που δεν μπορει να παρακολουθησει ολα τα μαθηματα διοτι πχ εργαζεται και μπορει να δωσει μονο στην εξεταστικη. προσωπικα το θεωρω πολυ καλο συστημα για τακτικη παρακολουθηση αλλα οχι για καποιον που εχει και αλλες εργασιες ,εξ ου και ακομα δεν εκανα μεταπυχιακο διοτι ακομα το προγραμμα τους του μεταπτυχιακου θελει μαθηματα να παρακολουθας και να δινεις εξετασεις.επισης δεν λαμβανουν υποψη το βαθμο δυσκολιας πχ στο πανεπιστημιο μου το πιο ψηλο ηταν 6.7 και εχουν κριτηριο εισδοχης σε μεταπτυχιακο 6.5 (πανεπιστημιο κυπρου)
Razor_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γιαννη το Ευρωπαικο Πανεπιστήμιο Κυπρου, ειναι εξαιρετικό. Ισως απ τα καλυτερα στην Ευρώπη. Αλλά ειναι ιδιωτικό και ακριβο. Φθηνότερο βέβαια ισως απο άλλα, αλλά δε παυει να ειναι ακριβό. Το ξέρω διοτι έχω φιλη που σπουδασε εξ αποστάσεως εκει και άλλη μια που έκανε προπτυχιακό και πλέον μεταπτυχιακό σε αυτο. Χαχαχαχ οκ neeeext! http://www.webometrics.info/en/europe/cyprus
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ειναι Πανεπιστήμιο εδω και 4 χρόνια. Νωρίτερα ηταν κολλέγιο. Ειναι απόλυτα λογικό να ειναι χαμηλά στη βαθμολογια. Εγω μεταφέρω αυτά που μου ειπαν 2 ανθρωποι που σπουδασαν εκει. Απίστευτη οργάνωση,ευγενια, εξαιρετικοι και προσιτοί καθηγητές και μάλιστα "μεγάλα κεφάλια". Ασε που γενικά ξέρουμε με τι κριτήρια βαθμολογουν...εδω έχουν το Καποδιστριακό μέσα στα 200 πρώτα του κόσμου. Που έχει μέσα καθηγητές με τη μέθοδο του ανεμιστηρα και για να πάρεις πτυχιακή πρέπει να παρακαλάς...άσε για να βρεις τον καθηγητή
Razor_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Όσα προβλήματα και να 'χει το ελληνικό πανεπιστήμιο, εγώ ξέρω ότι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέγονται [δεν πάει προσωπικά]. Εγώ ΗΜΜΥ ΕΜΠ είμαι και πίστεψέ με ξέρω πολυ καλά τι είναι να βγάλεις αυτή τη σχολή και με έναν αξιοπρεπή βαθμό, τώρα αν κάποιος βγήκε απ' τη σχολή με 5 ή 6 επειδή αντέγραψε ή έτυχε να ανάψει ο ανεμιστήρας σε κάποιο γραφείο χειμωνιάτικα αυτό δεν ακυρώνει τις προσπάθειες των υπολοίπων ,οι οποίοι μάλιστα σε μεγαλό ποσοστό κοιτάνε για το κάτι παραπάνω είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Μην τα μηδενίζουμε όλα έχοντας την κλασσική ελληναράδικη λογική.... Οι πολιτικοί μηχανικοί ας πούμε βρίσκονται στην 25η θέση παγκοσμίως ανταγωνιζόμενοι τμήματα με αρκετά υψηλότερη χρηματοδότηση και όνομα στο εξωτερικό. (Άσχετο αλλά ψιλο-ουρμπανιά αυτό με το ανεμιστήρα γενικά,εγώ τουλάχιστον δεν το χω συναντήσει αλλά και να ισχύει όταν έχεις να περάσεις 60+ μαθήματα ,τότε και ανεμιστήρας να πέσει σε 1-2 πίστεψέ με στα υπόλοιπα αναγκαστικά θα ξεχωρίσει ο άξιος από τον φελλό )
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δεν σου λέω οτι ο απόφοιτος του Πανεπιστημιου ειναι κακός. Ισα ισα. Και εγω Ελληνικό έχω τελειώσει. Αυτο που λέω ειναι πως αν ειχαν την ιδια οργάνωση με το συγκεκριμένο το οποίο τυγχάνει να έχω ακούσει τα καλύτερα, ειναι δεδομένο πως θα λάμβανες ως αποφοιτος πολύ μεγαλύτερα ωφέλη. Δε νοειται σε ενα απ τα 200 καλυτερα Πανεπιστημια να υπάρχουν οι προαναφερόμενες συμπεριφορές, ή η προσπάθεια να βρεις καθηγητές κτλ κτλ (έκανα 8 εξεταστικές να περάσω μάθημα του πρώτου έτους, επειδή ειχα τέτοιο καθηγητή. Ο καθηγητής συνταξιοδοτήθηκε και πέρασα το μάθημα με 10...σε καλό μου βγήκε...άλλοι το πέρασαν μετά απο 20 εξεταστικές )
παπι Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Οι πολιτικοί μηχανικοί ας πούμε βρίσκονται στην 25η θέση παγκοσμίως ανταγωνιζόμενοι τμήματα με αρκετά υψηλότερη χρηματοδότηση και όνομα στο εξωτερικό. sry για το offtopic και μετα ηρθε το reality καπου εκει ειναι το σπιτι μου
Anorymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 (έκανα 8 εξεταστικές να περάσω μάθημα του πρώτου έτους, επειδή ειχα τέτοιο καθηγητή. Ο καθηγητής συνταξιοδοτήθηκε και πέρασα το μάθημα με 10...σε καλό μου βγήκε...άλλοι το πέρασαν μετά απο 20 εξεταστικές ) True story τελευταιο μαθημα για πτυχιο ηταν Α εξαμηνου Γενικα υπαρχουν καλοι καθηγητες αλλα δεν ειναι μονιμοι , οι μονιμοι ειναι οτι νανε οι πιο πολλοι. Επισης τουλαχιστον απο την δικια μου εμπειρια εχουμε τραγικο γραφειο διασυνδεσης αλλα πολυ τραγικο. 1
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γιάννη δες και αυτό απ το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=17700&spec=edu&type=0 Δε μου ειπες βέβαια αν ζητάς μεταπτυχιακό ή προπτυχιακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα