Unabomber Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εν τελει μπορω να κανω πρωτα εγκατασταση στο Snow Leopard που εχω τα cd's και μετα κατευθειαν αναβαθμηση σε Mavericks ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικά reboot με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R, οπότε ίσως μπεις στο internet recovery και σε αφήσει να κατεβάσεις από εκεί το Mavericks. Σε αποτυχία, βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αμα μπει σε ιντερνετ recovery δηλαδη κατεβαζει και περναει αυτοματα τα Mavericks ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, θα σε βγάλει σε ένα παράθυρο με τα Mac OS X Utilities, οπότε ακολουθείς τα βήματα του οδηγού. Να δούμε βέβαια, αν τελικά μπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μεσα απο το site της Apple ''If you use Internet Recovery to reinstall OS X, it installs the version of OS X that originally came with your computer. After installation is finished, use the Mac App Store to install related updates or later versions of OS X that you have previously purchased.'' Oποτε θα μου κανει install το Osx με αυτο που ηρθε το mac. Αφου θα γινει αυτο δεν ειναι καλυτερα να το κανω με τα cd's του Snow Leopard που εχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει κι άλλη λύση, ακολούθησε λοιπόν τις οδηγίες στο post #6. Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση πήγαινε > Software Update και κατέβασε τα διαθέσιμα updates. Κατόπιν άνοιξε το Disk Utility και τρέξε ένα Repair Disk Permissions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ok then... thanks again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Να είσαι καλά, εν αναμονή εξελίξεων ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς πολύ πιο απλά με το Carbon Copy Cloner να κάνεις clone τον ένα δίσκο στον άλλο και τελείωσες (φυσικά γίνεται και με το Disk Utility αλλά με το CCC είναι πιο εύκολο). Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις installation, restore από time machine backup κλπ κλπ και σε 15-20 λεπτά είσαι έτοιμος. Το μόνο που έχει να κάνει μετά είναι να ενεργοποιήσεις το Trim στον SSD σου. Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες μου λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως αν δεν έχεις το παραπάνω chipset σκέψου και την λυση του optibay σε συνδυασμό με έναν cache ssd, για fusion drive. Hybrid εννοείς μάλλον γιατί fusion μόνο μαμίσιο απο όσο ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Hybrid εννοείς μάλλον γιατί fusion μόνο μαμίσιο απο όσο ξέρω http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1530110 Το έχω κάνει σε δύο μηχανήματα...και δουλεύει το fusion. Eπίσης το fusion δουλεύει και με εξωτερικό σκληρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1530110 Το έχω κάνει σε δύο μηχανήματα...και δουλεύει το fusion. Eπίσης το fusion δουλεύει και με εξωτερικό σκληρό... Ενδιαφέρον, υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις ποια προγράμματα θα πανε στον ssd? Εγώ έχω κανονικό fusion και νομίζω ότι ένα προγραμμα (archicad) ενώ το δουλεύω καθημερινά δεν έχει μεταφερθεί στον ssd απο μόνο του... Επίσης, πρέπει να ενεργοποιήσω το trim ή δεν υπάρχει θέμα στους fusion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρον, υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις ποια προγράμματα θα πανε στον ssd? Εγώ έχω κανονικό fusion και νομίζω ότι ένα προγραμμα (archicad) ενώ το δουλεύω καθημερινά δεν έχει μεταφερθεί στον ssd απο μόνο του... Επίσης, πρέπει να ενεργοποιήσω το trim ή δεν υπάρχει θέμα στους fusion? Δεν ξέρω αν διαβάσες το link που έβαλα παραπάνω, αλλά δεν μεταφέρει απαραίτητα ολόκληρους φακέλους αλλά μόνο τα κομμάτια που χρειάζεσαι και δουλεύεις συχνά. Υπάρχει περίπτωση ένα προγραμμα να είναι μοιρασμένο και στους δυο σκληρούς. Αν ο ssd είναι μικρός και τα προγράμματα παρά πολλά ή πολύ μεγάλα, αναγκαστικά θα τα μοιράσει.Ο μαμά ssd έχει το trim ενεργοπιημενο απο την apple,οπότε δεν χρειάζεσαι να κάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximo_lider Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μπορείς πολύ πιο απλά με το Carbon Copy Cloner να κάνεις clone τον ένα δίσκο στον άλλο και τελείωσες (φυσικά γίνεται και με το Disk Utility αλλά με το CCC είναι πιο εύκολο). Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις installation, restore από time machine backup κλπ κλπ και σε 15-20 λεπτά είσαι έτοιμος. Το μόνο που έχει να κάνει μετά είναι να ενεργοποιήσεις το Trim στον SSD σου. Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες μου λες. με αυτο το προγραμμα μπορω να κανω clone σε μικροτερης χωρητικοτητας δισκο? Ο εργοστασιακος ειναι 250gb και ο νεος δισκος ειναι 120gb ssd. Εχω γυρω στα 30gb απο τα 250gb μονο δεσμευμενα με λιγη μουσικη και μερικες ταινιες, θα μπορεσει να κανει clone η πρεπει να ειναι μεγαλυτερος η ιδιος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 με αυτο το προγραμμα μπορω να κανω clone σε μικροτερης χωρητικοτητας δισκο? Ο εργοστασιακος ειναι 250gb και ο νεος δισκος ειναι 120gb ssd. Εχω γυρω στα 30gb απο τα 250gb μονο δεσμευμενα με λιγη μουσικη και μερικες ταινιες, θα μπορεσει να κανει clone η πρεπει να ειναι μεγαλυτερος η ιδιος?? Ναι δεν έχεις πρόβλημα προχώρα (αρκεί όπως είπες ο δεσμευμένος όγκος δεδομένων στον παλιό δίσκο να μην είναι μεγαλύτερος από τον καινούριο δίσκο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα