Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σεταρα  κανονικα, ρυθμισα το no-ip κλεινω τον pc και δουλευει οπως πρινν to wwake up αλλα εχεις ιδεα

ποια ρυθμιση πρεπει να αλλαξω για να κραταει την mac και ip για ωρα και οχι για 5 λεπτα??

Δημοσ.

αν μιλαμε για το Thomson κανε αυτο που σου ειπα πιο πριν.το ιδιο ισχυει και για το  level one.

αυξησε το dhcp lease στο thomson.αλλα για αρχη δοκιμασε το χωρις να το κανεις αυτο για να δουμε

αν χρειαστει να αυξηθει τοτε πηγαινε 192.168.1.254

Home network

interfaces

local network

configure

και λεει dhcp pools.εκεει πατα edit

kai lease time βαλτο πχ 5 μερες. και τσεκαρε αν εχει επιλογη να δινει την same ip στους dhcp clients.

Δημοσ.

Παω εκει που μου λες αλλα δεν εχει edit μονο add. . . http://imageshack.com/a/img89/1964/h4vf.jpg

και οταν παταω add μου εχει για το lease time αλλα μου εχει πολλες επιλογες http://imageshack.com/a/img22/5271/9d1n.jpg 

Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου 

κανε edit εκει που σου λεει 192.168.1.254/24  και λογικα θα σου βγαλει και τον dhcp εκειμεσα.και αυτο που σου λεω.

Δημοσ.

Τα έκανα ολα σωστά πιστευω απ το router μαλλν κατι παιζει με το bios γτ διαβασα οτι πρεπει 

ενω κλεινεις τον pc να αναβουν τα λαμπακια απο την καρτα δικτίου εμενα σβήνουν. . . Αν και τα δοκίμασα ολα

απο το bios ακρη δεν έβγαλα αν βρω λύση θα την αναρτήσω γιατή εχουν πολλοι το ίδιο πρόβλημμα. 

Δημοσ.

Τα έκανα ολα σωστά πιστευω απ το router μαλλν κατι παιζει με το bios γτ διαβασα οτι πρεπει 

ενω κλεινεις τον pc να αναβουν τα λαμπακια απο την καρτα δικτίου εμενα σβήνουν. . . Αν και τα δοκίμασα ολα

απο το bios ακρη δεν έβγαλα αν βρω λύση θα την αναρτήσω γιατή εχουν πολλοι το ίδιο πρόβλημμα. 

για αυτο σε ρωτησα για τα λαμπακια.γιατι εχω δει σε πολλα Pc Να μενουν ανοιχτα τα λαμπακια μετα της καρτας.βεβαια το παραξενο ειναι οτι εσενα παρολο που σβηνουν  μου ειπες οτι για λιγη ωρα μετα μπορεις να το ανοιξεις το pc.δες ξανα στο bios για wol Και δες και για πιο νεο bios.παντως αν κανει το ιδιο και με το thomson ξερουμε οτι δεν φταιει το ρουτερ.

Δημοσ.

Κάνει το ίδιο και με το thomson . . . Στο bios δεν νομι<ω να υπάρχη κατι σχετικο που να μην το πείραξα αλλα οταν κλείνω

τον pc κλεινουν τα λαμπάκια κανενα δεν μου δούλεψε, και με pci καρτα δικτίου και με αυτη που ειναι πανω στην μητρική το 

ιδιο πρόβλημμα. . . θα δοκιμάσω μονο update το bios αν έχει δεν νομιζω να ειναι καμια ρύθμιση απο τα windows 

για να δίνει ρευμα το pc οταν ειναι κλειστό.

Δημοσ.

Κάνει το ίδιο και με το thomson . . . Στο bios δεν νομι<ω να υπάρχη κατι σχετικο που να μην το πείραξα αλλα οταν κλείνω

τον pc κλεινουν τα λαμπάκια κανενα δεν μου δούλεψε, και με pci καρτα δικτίου και με αυτη που ειναι πανω στην μητρική το 

ιδιο πρόβλημμα. . . θα δοκιμάσω μονο update το bios αν έχει δεν νομιζω να ειναι καμια ρύθμιση απο τα windows 

για να δίνει ρευμα το pc οταν ειναι κλειστό.

αρα router δεν ειναι η καρτα δεν ειναι αφου και με αλλη το ιδιο.οποτε μας μενει αλλο bios και μετα δεν ξερω μεσα στο bios που εχει επιλογες για κατι s1 και s3 στο standby δεν ξερω αν μπορεις να πειραξεις κατι αποεκει.προληπτικα διαβασε στο manual μην γραφει κατι και επισης διαβασε στο manual μηπως εχει κανα Jumperaki που να πρεπει να το αλλαξεις θεση για wake on lan.τωρα στα windows δυσκολο να ειναι κατι εκτος αν δεν κλεινεις το Pc και το βαζες σε hιbernate η σε standby οποτε ισως να παιζει τοτε??

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

poulinos ξανα ξέθαψα το θέμα και πήγα λίγο παρακάτω, βάζω το levenone να κάνει κλήσει pppoe και το thomson bringe,

ρύθμισα τα πάντα (no-ip ktlp) και έμεινε ένα μικρό πιστεύω πρόβλημμα. Το levenone έχει απο πίσω 4 κιτρινες θύρες για ethernet

καιι μία μπλέ. Σε κανονική λειτουργεία το έχω στο μπλε και δουλεύουν όλα ρολόι. Δουλεύει και το wake on lan, όταν ώμος βγάζω τα router απο την μπρίζα και τα ξανα βάζω δεν δουλεύει το wake on lan παρα μονο αν βγαλω το ethernet απο την μπλέ θύρα και το βάλω

σε μία απο τις κίτρινες. Τί παράξενο ειναι αυτο? thx 

Δημοσ.

poulinos ξανα ξέθαψα το θέμα και πήγα λίγο παρακάτω, βάζω το levenone να κάνει κλήσει pppoe και το thomson bringe,

ρύθμισα τα πάντα (no-ip ktlp) και έμεινε ένα μικρό πιστεύω πρόβλημμα. Το levenone έχει απο πίσω 4 κιτρινες θύρες για ethernet

καιι μία μπλέ. Σε κανονική λειτουργεία το έχω στο μπλε και δουλεύουν όλα ρολόι. Δουλεύει και το wake on lan, όταν ώμος βγάζω τα router απο την μπρίζα και τα ξανα βάζω δεν δουλεύει το wake on lan παρα μονο αν βγαλω το ethernet απο την μπλέ θύρα και το βάλω

σε μία απο τις κίτρινες. Τί παράξενο ειναι αυτο? thx 

αν το βαλεις στις κιτρινες δεν θα πρεπε να παιζει καν το ιντερνετ αφου η κιτρινη ειναι lan οποτε εφοσον το thomson ειναι σε bridge δεν θα πρεπε να παιζει τιποτα.firmware στο level one?επισης τι Ip εχεις το ενα τι Ip εχεις το αλλο?στο Thomson οταν το γυρισες bridge του εκλεισες τον Dhcp διοτι υπαρχει περιπτωση να στον εχει ανοιχτο.αν στον εχει κλειστο δοκιμασε να τον ανοιξεις να δεις αν θα αλλαξει κατι.κατα τα αλλα σηκωνω τα χερια ψηλα.ολα τα Pc ειναι πανω στο level one.δεν εχεις τιποτα στο Thomson σωστα?και πως και δεν αφησες το Thomson να κανει τα παντα  και εχεις βαλει και το level one?δεν ξερω αν εχεις γραψει πιο πανω κατι περισσοτερο περα απο το προβλημα που δεν επαιζε το wake on lan γιατι εχει και τοσες απαντησεις το θεμα.

Δημοσ.

Τα ξέμπλεξα λίγο τα πράγματα με το να έχω μονο το thomson και βρήκα και αλλους χρήστες που είχαν το ιδιο πρόβλημμα

και η λύση ηταν καποιες αλαγες μεσω telnet. Τώρα δουλεύει κανονικά το wake on lan εκτός αν σβήσω και ξανα ανοίξω το router 

τοτε πρεπει να ξεκινήσω χειροκίνητα τον pc εστω μια φορα και μετα πάλι δουλεύει. . . Δηλαδή σ περίπτωσει διακοπής ρεύματος 

δέν θα δουλευει...

Δημοσ.

Τα ξέμπλεξα λίγο τα πράγματα με το να έχω μονο το thomson και βρήκα και αλλους χρήστες που είχαν το ιδιο πρόβλημμα

και η λύση ηταν καποιες αλαγες μεσω telnet. Τώρα δουλεύει κανονικά το wake on lan εκτός αν σβήσω και ξανα ανοίξω το router 

τοτε πρεπει να ξεκινήσω χειροκίνητα τον pc εστω μια φορα και μετα πάλι δουλεύει. . . Δηλαδή σ περίπτωσει διακοπής ρεύματος 

δέν θα δουλευει...

ουτε με firmware update φτιαχνει αυτο?i give up.δεν θελει να σου παιξει σωστα με τιποτα το wol.ενα adsl router και ενα modem router και σε παιδευουν.εκτος αν εχεις κανει κατι λαθος οταν βαζεις το level one σαν ρουτερ και το Thomson σε bridge mode.δεν ξερω τι αλλο να προτεινω.

παντως ναι καλυτερα να εχεις μια συσκευη να χειριστεις αντι για 2.στο level one τελευταιο firmware?οταν σβηνεις το ρουτερ και το ξανανοιγεις τα λαμπακια στην καρτα αναβουν?

οταν ειναι σβηστο επισης τα λαμπακια στην καρτα αναβουν?το λεω μηπως δεν φταιει το ρουτερ αλλα οταν κλεινεις το ρουτερ επειδη το Pc χανει την συνδεση με τον ρουτερ μηπως κλεινει και την καρτα.με το level one το εκανε και εκει αυτο?

Δημοσ.

Με το που κλείνω το pc τα λαμπάκια ειναι σβηστά αλλα παρ'ολα αυτα δουλεύει το wol μέχρι να γινει επαννεκίνησει του

ρουτερ. Πρόβλημμα ρούτερ μου κάνει ξέρεις κανένα που να δουλεύει άψογα με wol ? για να πάρω κανένα ρούτερ μήπως και 

ξεμπερδέψω. 

Δημοσ.

Με το που κλείνω το pc τα λαμπάκια ειναι σβηστά αλλα παρ'ολα αυτα δουλεύει το wol μέχρι να γινει επαννεκίνησει του

ρουτερ. Πρόβλημμα ρούτερ μου κάνει ξέρεις κανένα που να δουλεύει άψογα με wol ? για να πάρω κανένα ρούτερ μήπως και 

ξεμπερδέψω. 

γενικα καλα ρουτερ χωρις να εχω δοκιμασει το wol ειναι τα draytek.αλλα λιγο τσιμπημενα.αλλα κανουν πολλα πραγματα.στο Thomson περασες κανα πιο νεο firmware?

Δημοσ.

Ναι έχω το τελευταιο. . . θα δοκιμασω να πάρω και ενα καλωδιο αν βρω καπου απο κανενα μαγαζι που συνδέει 

την καρτα δικτύου με την μητρική γιατη ειναι για αυτη τη δουλεια, και αν δεν ρουτερ.Στο ebay υπάρχη αλλα θα 

αργήσει να έρθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...