captainrodos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μου έχει wake on magic paket, wake on pattern match, wake on lan τερματισμού, και ολα αυτα ειναι ενεργοποιημένα τελικα δεν ηταν αυτο παλι το ιδιο μου κανει
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 δεν ειναι ολα αυτα.ειναι συνηθως ενα απο αυτα. β.στο bios καμια επιλογη???
captainrodos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν εχει τιποτα στο bios. . . οταν τον κλείνω σβήνουν αμέσως τα λαμπάκια της καρτας δικτύου. Εκανα αναβάθμιση και τα driver αλλα τιποτα. . .
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 αλλα παρολο που σβηνουν για λιγη ωρα μου λες οτι μπορεις να το ανοιξεις Remotely σωστα? δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. bios το ειδες.στο device manager τα εφτιαξες .δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι
captainrodos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ναί παρολο που ειναι σβηστά ανοίγη. . . device ηταν ολα ενεργοποιημένα, μηπως δεν ειναι καρτα δικτύου το πρόβλημμα? οχι ε?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 για να το δεις αυτο πρεπει να το δοκιμασεις και με αλλο pc μηπως τρωει κανα σκαλωμα το ρουτερ.ριξτου το τελευταιο firmware αν δεν το εχεις κανει και δες αν εχει τιποτα αλλο μεσα στις επιλογες
captainrodos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 googlara και εχουν παρα πολλοι το ιδιο προβλημμα. . . την λυση πρεπει να την βρήκε ενας εδω (http://www.insomnia.gr/topic/339329-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-wake-on-lan/) κανοντας λεει static ip και κατι τετοια. . .εγω τωρα που ξερεις πως εχω τα rooter μου (thomson, leven one) τι μπορώ να κάνω? thxx
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 googlara και εχουν παρα πολλοι το ιδιο προβλημμα. . . την λυση πρεπει να την βρήκε ενας εδω (http://www.insomnia.gr/topic/339329-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-wake-on-lan/) κανοντας λεει static ip και κατι τετοια. . .εγω τωρα που ξερεις πως εχω τα rooter μου (thomson, leven one) τι μπορώ να κάνω? thxx εσυ το level one το συνδεσες lan to lan με το thomson?αν εχεις κανει αυτο τοτε δεν κανεις wake on lan στο level one αλλα στο thomson.το level one ειναι σαν ενα dummy switch.και το Port forward για το wake on lan το κανεις στο Thomson οχι στο level one.εκτος αν χρησιμοποιεις το level one σαν ρουτερ και χρησιμοποιεις την Wan port. αυτο εκανες η εχεις βαλει το level one Να κανει κληση Pppoe πανω στο Thomson?? στο thomson δεν νομιζω βεβαια να βρεις κατι στις ρυθμισεις για wake on lan αλλα ισως απλα να χρειαστει port forward. http://www.youtube.com/watch?v=MHRnsEHB_g4 απλα εκει το level one θα ειναι αχρηστο.
captainrodos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Tον πρωτο τροπο που μου ειχες πει δλδ το leven one pppoe....
captainrodos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Tον πρωτο τροπο που μου ειχες πει δλδ το leven one pppoe....
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 κανει κληση Pppoe στο Thomson που το εχεις γυρισει σε bridge.αρα το level one κανει το wake on lan.Παντως με βαση το video δες μηπως μπορεις να αφησεις μονο το thomson και να δοκιμασεις εκει να κανεις wake on lan να δουμε αν με αλλο ρουτερ παιζει. η αν μπορεις να δοκιμασειςπανω στο level one με αλλο pc να δουμε αν εχει το ιδιο θεμα.
captainrodos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω και με το thomson μου έκανρ το ιδιο ανοιγε γ λιγα λεπτα μετα τπτ... θα δοκιμασω και θα σου πω αλλα νομιζω το ιδιο εκανε, οπως λεει ενσς τα ρουτερ κρατανε για λιγα λεπτα την ip και την mac του pc που κλεινει και αν γινετσι να το κανω να δινει παντα την ιδια κατι τετοι. Απλα με ολες αυτες τις ρυθμισεις χαθηκα. Θα το κοιταξω και θα σου πω thx
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω και με το thomson μου έκανρ το ιδιο ανοιγε γ λιγα λεπτα μετα τπτ... θα δοκιμασω και θα σου πω αλλα νομιζω το ιδιο εκανε, οπως λεει ενσς τα ρουτερ κρατανε για λιγα λεπτα την ip και την mac του pc που κλεινει και αν γινετσι να το κανω να δινει παντα την ιδια κατι τετοι. Απλα με ολες αυτες τις ρυθμισεις χαθηκα. Θα το κοιταξω και θα σου πω thx οπα βοηθησες ετσι. ας ξεκινησουμε με το level one.αν το pc που θες παιρνει απο dhcp πηγαινε στον dhcp και σου λεει καπου μετα απο ποσω ωρα να γινει release η ip.το αναφερει σαν lease time και το μετραει συνηθως σε λεπτα η δεπτερολεπτα.βαλτο πχ 24 ωρες.στο thomson μπορεις να ορισεις να σου δινει παντα την ιδια Ip σε ενα pc οπως και να αλλαξεις τον χρονο του lease time.
captainrodos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επιδή ειναι λιγο μπέρδεμα για εμένα ολα αυτά μπορείς να μου πείς μονο για το thosmon? να βγάλω τελειος το leven one και θα εχω μονο το thomson ωπος παλια. . . τι να αλλαξω για να κραταει ακομα και οταν σβήνει ο pc?
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 σεταρε το Thomson να παιζει μονο του και δοκιμασε αυτα που γραφει στο video.δεν εχω κανειWake on lan se thomson.απλα στο video το πρωτο κομματι που λεει για το telnet αν εχεις το v7 δεν θα χρειαστει .ειναι αρκετα αναλυτικο λιγο που ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα