Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αγόρασα πριν 3 μέρες από το crazy sundays του e-shop αυτό το router γιατί υποστηρίζει την λειτουργία wake up lan η οποία με ενδιαφέρει.

Το σύνδεσα κανονικά όλα , άνοιξα τις πόρτες πιστεύω κανονικά (είδα πώς γίνεται σε ένα παρόμοιο router από το portfortware το site) και είναι πάρα πολυ εύκολο γιατί έχω ανοίξη και σε ΄άλλα router όπως το thomson tg585 που είναι κάπως πιο περίπλοκο. 

Αλλα όταν δοκιμάζω σε site αν είναι ανοιχτή η θύρα μου βγάζει κλειστεί, και έτσι ούτε για αυτό που το πήρα δλδ το wakeup lan μου δουλεύει. 

Μήπως ξέρετε τι δεν με αφήνει να ανοίξω την θύρα μου? Μήπως ειναι χαλασμένο το router η δεν παίζει αυτό? thx

Δημοσ.

Αν τις εχεις ανοίξει οντος σωστα αλλα παρολαυτα τις βγάζει κλειστές δοκίμασε να κλείσεις το firewall των windows μηπως σε κόβει η και το firewall του router που φυσιολογικά θα εινα ανοικτό

Δημοσ.

αν εχεις οτενετ κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια.

β.θα πρεπει να ειναι ανοιχτο το προγραμμα την ωρα που κανεις το τεστ για να σου βγαλει την πορτα ανοιχτη.μια ευκολη δοκιμη ειναι να δωσεις αυτο το port στο mtorrent να ανοιξεις το mtorrent καιμετα να τρεξεις το www.canyouseeme.org

Δημοσ.

Απενεργοποίησα το firewall αλλα και πάλι τίποτα. . . είχα ανοιχτο το πρόγραμμα αλλα και παλι δέν. . . εδω είναι μιά φοτο για το πώς τις εχω ανοιξη . . .http://imageshack.us/a/img853/6804/o65z.jpg

Και έχω βάλει καρφωτή ip την 192.168.2.5. firewall στο router δεν βρηκα

Δημοσ.

σωστα μου φαινονται.αν μπορεις κανε και την δοκιμη με το mtorrent.επισης αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια.

β.κανε και firmware update στο ρουτερ αν υπαρχει (προληπτικα)

Δημοσ.

Εκανα και το firmware αλλα τίποτα, το wbr-6012 το σύνδεσα με το thomson tg585 μονο του αυτό δεν δουλεύει, και του έχω ρύθμισει με dynamic ip σωστά? Γιατή με pppoe κάνει περίεργα πραγματα.

• Λύση
Δημοσ.

Εκανα και το firmware αλλα τίποτα, το wbr-6012 το σύνδεσα με το thomson tg585 μονο του αυτό δεν δουλεύει, και του έχω ρύθμισει με dynamic ip σωστά? Γιατή με pppoe κάνει περίεργα πραγματα.

ωπα ωπα δεν καταλαβα και δεν εψαξα να δω οτι το 6012 ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl router.εδω δεν παιζει τοσο απλα.

εδω υπαρχουν δυο 3 λυσεις.

αν παιξεις οπως εισαι τωρα πρεπει να γινουν διπλα Port forward που δεν προτεινεται γιατι εχεις 2 nat.

οι σωστες λυσεις ειναι οι παρακατω.

α.γυρνας το Thomson σε bridge και βαζεις το level one να κανει κληση pppoe Πανω στο thomson.οποτε μετα κανεις Port forward στο level one οπως εκανες.

β.αφηνεις τα παντα οπως ειναι αλλα το Thomson θα το βαλεις σεμια lan του wbr και οχι στην wan.εκει θα παρακαμψεις ολα τα routing του Wbr οποτε το port forward θα γινει μονο στο thomson.

γ.λυση.αφηνεις τα παντα οπως ειναι και πρεπει να κανεις διπλα Port forward η στο level one να γινει One to one nat.δεν το προτεινω.ειναι η χειροτερη και η πιο δυσκολη λυση.η σωστη ειναι το α.

• Like 1
Δημοσ.

Ποοοο τέλεια είχες δίκιο. . . Σε ευχαριστώ πάρα πολυ ανοιξαν μια χαρά οι πόρτες αν και στο τεστ που κανω στο σαιτ 

μου λέει κλειστές ειναι ανοιχτές... Σε ευχαριστώ πολυ κ παλι

Δημοσ.

Ποοοο τέλεια είχες δίκιο. . . Σε ευχαριστώ πάρα πολυ ανοιξαν μια χαρά οι πόρτες αν και στο τεστ που κανω στο σαιτ 

μου λέει κλειστές ειναι ανοιχτές... Σε ευχαριστώ πολυ κ παλι

δεν εψαξα και εγω στην αρχη να δω αν το Wbr ειναι router η adsl modem/router>.οποτε το πηρα σαν δεδομενο οτι ειναι adsl router .μετα οταν ειπες για το 585 ψιλιαστικα οτι κατι λαθος παει.οπως σου ειπα ειναι 3 οι τροποι.εσυ διαλεγεις και παιρνεις.αν το bridge δεν παιζει σωστα τοτε μπορεις να παιξεις με lan to lan αντι για Lan to wan.απλα εκει θα πρεπεινα γινουν μια δυο αλλαγες στο level one

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστώ πολυ, ενα μικρό προβληματάκι μονο, δουλεύει κανονικα το wake lan αλλα οταν τον κλείνω για ώρες τον pc

και παω την αλλη μερα να τον ανοιξω μεσω κινητού δεν ανοίγη αν τον ανοίξω χειροκίνητα και τον κλεισω αμεσως και το δοκιμασω δουλεύει. . . τι γίνεται?

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστώ πολυ, ενα μικρό προβληματάκι μονο, δουλεύει κανονικα το wake lan αλλα οταν τον κλείνω για ώρες τον pc

και παω την αλλη μερα να τον ανοιξω μεσω κινητού δεν ανοίγη αν τον ανοίξω χειροκίνητα και τον κλεισω αμεσως και το δοκιμασω δουλεύει. . . τι γίνεται?

α.δοκιμασε πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.

β.τσεκαρε τις επιλογες της καρτας δικτυου.

οταν τον κλεινεις τα λαμπακια στην καρτα δικτυου ειναι καθολου αναμμενα?μετα απο μια μερα που λες μηπως εχουν σβησει?

Δημοσ.

Βασικά παιζει να ήταν αυτό? ηταν τσεκαρισμένο 

http://imageshack.us/a/img163/222/k2cc.jpg

καθολου απιθανο.αλλα κοιτα και εκει που λεει για τους προχωρημενους να δεις αν σου εχει επιλογη για wake on lan/wan.Ηδικια μου καρτα εχει wol &shutdown link speed και wake on lan capabilities.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...