agapitos44 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 233 ευρο : http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.002395&sid=1 Απο 299 ευρο στο σκρουτζ : http://www.skroutz.gr/s/3599314/Samsung-Galaxy-S4-zoom.html (χαμηλοτερη τιμη ever μαλιστα με βαση το ιστορικο τιμης) Απο 295 ευρο στο bestprice : http://www.bestprice.gr/item/2153552747/samsung-galaxy-s4-zoom-c1010 Aπο 295 λιρες στο amazon: http://www.amazon.co.uk/Samsung-SM-C101-Galaxy-SIM-Free-Smartphone-White/dp/B00DNZOHGC/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A167EEIELTDYTC Πολυ καλη προσφορα μου φαινεται παιδια.....οποιος ψαχνει πρωτίστως καμερα και δευτερευοντος τηλεφωνο ας τρεξει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ. Υπαρχει και αυτο με λιγο μεγαλυτερη τιμη http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.002458&sid=1 στο ιδιο μαγαζι που ειναι το 4G μοντελο αλλα δεν βρισκω και πολλα για αυτο γουγλαροντας οποτε δεν το βαζω κυρια προσφορα!!!!! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από agapitos44
alimentas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 καλη τιμη αλλα ΤΡΑΓΙΚΗ συσκευη.Ισως οτι πιο αντιαισθητικο εχει βγει ποτε στον χωρο των smartphones.Απλα δεν γινεται να κυκλοφορεις μ αυτο το πραγμα στο αυτι 3
Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 καλη τιμη αλλα ΤΡΑΓΙΚΗ συσκευη.Ισως οτι πιο αντιαισθητικο εχει βγει ποτε στον χωρο των smartphones.Απλα δεν γινεται να κυκλοφορεις μ αυτο το πραγμα στο αυτι Καμερα ειναι βασικα.
hackertom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 4,3'', AMOLED, 16M Χρώματα, 540 x 960 pixels
mertaghon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 με 2πυρινο α9 απο qhd αναλυση, δεν σηκωνει πιο πανω ουσιαστικα.. εγω το σκεφτομαι κανονικοτατα,λογω φωτο κ σαρ κ καλων διαστασεων,αφου μονο σε παχος ξεφευγει, αντι να κουβαλαω για 2η συσκευη ενα λουμια 925-1020 μονο για φωτο...
bobirakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για προσέξτε λίγο!! Εχει μόνο αγγλικό μενού!!!!!!!!!!!!!!
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για προσέξτε λίγο!! Εχει μόνο αγγλικό μενού!!!!!!!!!!!!!! Πώς γινεται να έχει μόνο αγγλικό μενού αφού φοράει android; 2
runner69 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πώς γινεται να έχει μόνο αγγλικό μενού αφού φοράει android; Αναλογα τη χωρα που προοριζοταν το κινητο μπορει να μην εχουν περασμενη την ελληνικη γλωσσα. Πχ. αν ηταν για Ασια, εκτος του οτι δεν θα εχεις εγγυηση απο την αντιπροσωπεια, δεν θα εχεις και ελληνικο μενου. 1
nomikarios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το γράφει ξεκάθαρα και υπογραμμισμένο στη σελίδα του eshop ότι το συγκεκριμένο της προσφοράς έχει μενού στην αγγλική γλώσσα. Φυσικά, αυτό δε θα είναι κανένα πρόβλημα για κάποιον που μπορεί να περάσει τα ελληνικά, ενώ πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει και πρόβλημα σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος την εγγύηση, αν είναι ευρωπαϊκό (έστω και αν δεν προοριζόταν για Ελλάδα).
mertaghon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 εφαρμογη morelocale 2 βρε παιδια, πατατε add στις γλωσσες και ονομαζετε οπως θελετε τη νεα γλωσσα, ματα ανοιγει για να επιλεξετε τη γλωσσα, πατατε το gr ή καπως ετσι και ελληνικααααα
agapitos44 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 εχει δικιο ο φιλος απο πανω......βεβαια......το morelocale 2 σε καποια παλιοτερη συσκευη που το ειχα χρησιμοποιησει.......δεν μετεφραζε τα παντα.......καπως ενοχλητικο και επισης κρασαρε το κινητο καποιες φορες.........αυτη ειναι τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια απο το συγκεκριμενο προγραμματακι!!!!!! Y.Γ. Σαν κινητο το συγκεκριμενο ειναι μιας μεσης δυναμικοτητας συσκευη...........αλλααααα.......σαν καμερα παιδες ειναι οτι καλυτερο (λιγο πισω του για μενα ειναι το nokia 1020) κυκλοφορει........βγαζει και γ@μω τις φωτο για smartphone!!!!!!!!
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 σαν καμερα ειναι πολυ πισω σε σχεση με το 1020. Μονο σε ζουμ κερδιζε. Δες το gsmarena
agapitos44 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Στα ιδια επιπεδα περιπου ειναι.......και το zoom κατα την αποψη μου ξαναλεω του δινω προβαδισμα και υποστηριζω οτι ειναι λιγο καλυτερο λογω του ζουμ οπως πολυ σωστα λες.........τα εχω πιασει και τα δυο οποτε δεν χρειαζομαι gsmarena.......εχω ιδια αποψη.....τελοσπαντων οπως και να εχει ειναι τα δυο καλυτερα καμεροτηλεφωνα σημερα.........συν του οτι το galaxy zoom ειναι android πολυ μεγαλο πλεονεκτημα για εμενα σε σχεση με το nokia 1020 (550 euro κανει επ ευκαιριας) που μου λες!!!!!!!!!!! Δεν ξερω θεωρω οτι οποιος θελει πολυ πολυ καλες φωτο σε αυτην την τιμη της προσφορας δεν υπαρχει συναγωνισμος!!!!!!!!!
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για εμενα σε κινητο τα windows phone φυσανε. Σε tablet δε θα τα αγοραζα. Η διαφορα τιμης σαφως και ειναι τεραστια. Για καμεροκινητο δελεαζει οντως πολυ τετοια τιμη.
mertaghon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 agapite μαλλον σου τυχε το morelocale να μην πολυδουλευει. σε πανω απο 20 τηλεφωνα αριστη λειτουργια. δυστυχως μεταφραζει ενα 60-70 τα εκατο μονο.. χα ολοι εδω τα ιδια θελουμε.. θα θελαμε 1020,αλλα wp?οχι για ολους..και η τιμη... γμτ οι επιδοσεις του gs2 που εχει ειναι που με κολλανε αλλιως ψηνομαιιι.. το 1020 ναι καλυτερες φωτο,αλλα το optical zoom υπο περιπτωσεις ανατρεπει τα παντα.. εχει κ μπαταριααρααααααααααααα και χαμηλοοο σαααρ πφφ αληθεια το 4g γτ δεν το ξερει κανεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα