Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια απορια μιας και δεν βρηκα κατι παρομοιο...
φτιαχνω ενα νεο pc μετα απο 700 χρονια επιτελους και εχω την εξης απορεια.

θα βαλω τον FX 6300 απλα ποια μητρικη να παρω την ASROCK η την GIGABYTE??
η gigabyte εχει και dual bios κατι στα συν που της βρηκα παραπανω απο την asrock.
ομως κατι μου λεει να παω στην ασροκ  και ας εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην γκιγκα.

εσεις τι λετε???
επεισης θα βαλω 2000mhz ραμ αλλα στο memory support list την συγκεκριμενη μαρκα που θα βαλω δεν την εχει... ομως υποστηριζει 2000mhz υπαρχει περιπτωση να μη τις αναγνωριζει? (αν και δεν νομιζω)
η ασροκ μου ερχεται και πιο φθηνα κατα λιγα ευρω διαφορα.
 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!

Υ.Γ. θελω οποσδηποτε να δοκιμασω το Graphical UEFI η το TOUCH BIOS! (πειτε μου γνωμη και σε αυτο) :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Καμια δεν προκειται να σε απογοητευσει, αν σε ενδιαφερει το o.c θα πρεπει να κοιταξεις σε καποια αλλη μητρικη παντως. Αν οχι εγω θα επαιρνα την asrock.

Δημοσ.

παιδια εχω μια απορια μιας και δεν βρηκα κατι παρομοιο...

φτιαχνω ενα νεο pc μετα απο 700 χρονια επιτελους και εχω την εξης απορεια.

θα βαλω τον FX 6300 απλα ποια μητρικη να παρω την ASROCK η την GIGABYTE??

η gigabyte εχει και dual bios κατι στα συν που της βρηκα παραπανω απο την asrock.

ομως κατι μου λεει να παω στην ασροκ  και ας εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην γκιγκα.

εσεις τι λετε???

επεισης θα βαλω 2000mhz ραμ αλλα στο memory support list την συγκεκριμενη μαρκα που θα βαλω δεν την εχει... ομως υποστηριζει 2000mhz υπαρχει περιπτωση να μη τις αναγνωριζει? (αν και δεν νομιζω)

η ασροκ μου ερχεται και πιο φθηνα κατα λιγα ευρω διαφορα.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!

Υ.Γ. θελω οποσδηποτε να δοκιμασω το Graphical UEFI η το TOUCH BIOS! (πειτε μου γνωμη και σε αυτο) :-D :-D :-D :-D

Αν το Pc προοριζεται για gaming αλλου πρεπει να δωσεις βαση θα ελεγα. Επισης κατι που δεν βλεπω να αναφερεις ειναι οτι Gigabyte και Asus εχουν 3 χρονια εγγυηση ενω η Asrock μολις 2. Τελος βλεπω και αναφερεις καποιες Ram αλλα δεν λες απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα  :unsure:

Δημοσ.

Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο ssd 120 gb κάρτα γραφικών την hd 7790 και αρχικα 4 gb ram μέχρι να μαζεψω κάνα ψιλό και για άλλα 4. Για θέμα παιχνιδιων λόγω κάρτας γραφικών, επεξεργαστη, Ραμ, δεν υπάρχει θέμα μιας και με την 5750 που είχα μου άφησε τρομερές εντυπώσεις!! Για το οβερκλοκ όποια και να πάρω με την κατάλληλη ψύξη πιστεύω θα μου δώσουν οτι θα θέλω (δεν θα κάνω όμως γι αυτο ειπα θα) τα 2 χρονιά με τα 3 λίγο με ενδιαφέρουν πάντως δεν το βλέπω σαν κίνητρο. Τελικά για το uefi και το touch bios αξίζουν? :) :)

Δημοσ.

GIGABYTE 970A-UD3P

GIGABYTE 970A- UD3 R3.0

ASUS M5A97 R2.0

GIGABYTE 990XA-UD3 R3.0

ASUS M5A99 EVO R2.0

-------------------------------------

Μια από αυτές και καμιά άλλη , λόγω VRM ..... Οι άλλες δεν κάνουν για overclock ...

Εχω την GIGABYTE 990FXA-UD7 ... με touch bios ,

Θα σου έλεγα πως οι ρυθμίσεις που κάνεις εσύ από το bios είναι οι καλύτερες και αμέσως μετά το AMD OVERDRIVE της AMD .

AMD-Overdrive.jpg

Τίποτε άλλο ....

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους ...

φίλε, θα σου πρωτινά να πας σε ga ds3p ή ds3 αν θες κάτι φθηνό.. 

έχω την ds3p με phenom x6 που είναι και ποιο ενεργοβόρος απο τον 6300 και πάει μία χαρά ακόμα και σε gaming, αλλά oc όπως σου είπαν τα παιδιά όχι.. με μικρή διαφορά πας στις μητρικές που σου προτείνει ο  παραπάνω  και είσαι κομπλέ.. 

Δημοσ.

Παιδια για μητρική δεν θέλω να ξεπεράσω με τπτ τα 70 ευρώ. 70 με το ζόρι τα δίνω. Δεν θέλω να κάνω οβερκλοκ αφού θα έχει Πόλυ δυναμη ο επεξεργαστης απο μόνος. Θέλω κάτι με Μαξ 70 ευρώ άλλα την καλύτερη επιλογή!!! Και πανω απο ολά να έχει 4 θέσεις για Ραμ.

Δημοσ.

Παιδιά αυτές η μητρικές ξεφεύγουν!! Εγώ τον επεξεργαστη και την μητρική θα την πάρω απο eshop μιας και είναι διπλά μου μη καίω βενζινες ουτε να πληρώνω αντικαταβολες και τέτοια. Και για μητρική δίνω μέχρι 70. Δεν θέλω οβερκλοκ θέλω την πιο καλη μέχρι αυτά τα λευτα. Τώρα το να έχει η να μην έχει ποντικισιο περιβάλλον στο bios χρειαζεται? Η να μη με νοιάζει κιόλας? Οτι μου πειτε. :P

Δημοσ.

Παιδιά αυτές η μητρικές ξεφεύγουν!! Εγώ τον επεξεργαστη και την μητρική θα την πάρω απο eshop μιας και είναι διπλά μου μη καίω βενζινες ουτε να πληρώνω αντικαταβολες και τέτοια. Και για μητρική δίνω μέχρι 70. Δεν θέλω οβερκλοκ θέλω την πιο καλη μέχρι αυτά τα λευτα. Τώρα το να έχει η να μην έχει ποντικισιο περιβάλλον στο bios χρειαζεται? Η να μη με νοιάζει κιόλας? Οτι μου πειτε. :P

Εμ και εσυ τα σημαντικοτερα τα λες στο τελος :P Λοιπον μεχρι 70ευρω εγω θα ελεγα την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526938, υπαρχει και η Asrock http://www.e-shop.gr/product?id=PER.528660 αλλα δεν την γνωριζω αρα δεν μπορω να πω στα σιγουρα αν αξιζει. Αν τελικα πας στην Gigabyte πες στους κεφτεδες του Eshop οτι κανονικα 3 χρονια εγγυηση δινει η Gigabyte και οχι 2,αντε γιατι με τις εγγυησεις οτι να ναι εχουν βαλει.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα και τελικά καταληγουμε σε αυτές που εγραψα οτάν ανοιξα το θέμα... :P ποια απο τις 2???? Το γνωρίζω πως έχει 3 χρονιά εγγύηση όμως δεν με ενδιαφέρει κιόλας όπως είπα και πιο πανω... Όσο για τους κεφτέδες που να δεις στο πλάισιο!!! 8gb ram και λειτουργικό 32bit πόλλα γέλια κάνω οτάν βλέπω μηχανηματα που στηνουν... :P αυτό με τις Ραμ που είπα πιο πανω γνωρίζεται αν υπάρχει θέμα???

Δημοσ.

Για την Gigabyte πχ οπως μπορεις να δεις και απο το επισημο site υποστηριζει 2000 Mhz Ram απλα θα πρεπει να το ρυθμισεις εσυ απο Bios φανταζομαι http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3908#sp

Να υποθεσω οτι εχεις Mushkin?? http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?from=catspan&keyphrase=8gb+ram+2000 :P

Δημοσ.

Α νομιζα οτι ειχες 8Gb ram :P. Και παλι δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα Ddr3 ειναι με Dual Channel θα δουλευουν,αρα λογικα θα δουλευουν μια χαρα. απλα οπως φανταζομαι θα στις διαβασει στην αρχη στα 1333 ή 1600 μαλλον και μετα θα πρεπει να τις ρυθμισεις εσυ για παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...