NikosBond Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ενα παιδι με προσωπικη εμπειρια στα electra δεν μου ειπε καθολου καλα λογια και γενικα η razer πουλαει ονομα,αν θες καλο κομματι απο αυτη πρεπει να το πληρωσεις πανακριβα(πχ razer tiamat 7.1)Για σενα τα καλυτερα θα ηταν τα Siberia V2 που εχουν και μικροφωνο που δεν κανει μπαμ(ακριβως οπως το θες), την διαφορα στον ηχο με τα sennheiser(ως τα καλυτερα) δεν θα την παρατηρησεις αν δεν προσπαθησεις πολυΕγω κατεληξα στα Sennheiser HD 215 μετα απο πολυ συγκριση με τα Audio-Techina ATH-M30 και τα siberia V2
escada Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 για να μην ανοιγω αλλο ποστ, μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε στο ιδιο μπατζετ ( το πολυ 10eurο +) κατι με 5.1 ή 7.1 ηχο?να φανταστω τα natec του e-shop να τα ξεχασω.............?
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 για να μην ανοιγω αλλο ποστ, μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε στο ιδιο μπατζετ ( το πολυ 10eurο +) κατι με 5.1 ή 7.1 ηχο? να φανταστω τα natec του e-shop να τα ξεχασω.............? Δες τις προηγουμενες προτασεις που εχουν γινει στα 60 ευρω,και αν δινεις βαση στον ηχο και τα θες αποκλειστικα για μουσικη,τοτε δες τις εταιριες που εχω αναφερει. Οπως ειπε και ο Walker παραπανω τον καλυτερο ηχο σε ακουστικα θα τον βρεις απο εταιριες που ειδικευονται στον ηχο,οπως Sennheiser,Akg,Sony,Pioneer,Audio Technica,Jvc κλπ. Αν δεν σε νοιαζει τοσο πολυ ο ηχος κοιτας σε http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230 http://www.skroutz.gr/s/2263854/SteelSeries-Siberia-v2.html http://www.skroutz.gr/s/439540/Corsair-Vengeance-1300.html http://www.skroutz.gr/s/1652795/Creative-Sound-Blaster-Tactic3D-Alpha.html http://www.skroutz.gr/s/4003762/Creative-Sound-Blaster-Tactic3D-Fury.html Δηλαδη οτι λεω εδω πιστευω σε καλυπτει.
escada Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 τα θελω για gaming, ολα τα παραπανω ειναι 5.1? γιατι δεν γραφουν κατι
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 τα θελω για gaming, ολα τα παραπανω ειναι 5.1? γιατι δεν γραφουν κατι Για Gaming τα παραπανω σε καλυπτουν ή και Headphone αν αγορασεις και αγορασεις ενα μικροφωνο ξεχωριστα. Τα 5.1 και 7.1 ειναι διαφημιστικά των εταιριων.Ακομα και gaming ακουστικα δεν υπαρχουν,ειναι απλα Headset που τα προωθουν και καλα οι εταιριες ειδικα για gamers ,δηλαδη βρισκουν τροπους για να σε κανουν να ξοδεψεις παραπανω χρηματα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για Gaming τα παραπανω σε καλυπτουν ή και Headphone αν αγορασεις και αγορασεις ενα μικροφωνο ξεχωριστα. Τα 5.1 και 7.1 ειναι διαφημιστικά των εταιριων.Ακομα και gaming ακουστικα δεν υπαρχουν,ειναι απλα Headset που τα προωθουν και καλα οι εταιριες ειδικα για gamers ,δηλαδη βρισκουν τροπους για να σε κανουν να ξοδεψεις παραπανω χρηματα. Συμφωνω! Καλυτερη επιλογη σε αυτο το budget ειναι τα ath m30 και τα senheiser 215
StefPRO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς Scosche lobeDOPE;
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγω πχ αγορασα τα Logitech G230,που ναι μεν διαφημιζονται σαν gaming,αλλα ουτε φωτακια ουτε ψευτο καρτες ηχου εχουν πανω τους.Ειναι με υποδοχες 3.5mm(πραγμα καλο για αυτους που εχουν καλες καρτες ηχου),εχουν μαξιλαρακια που πλενονται και με εγγυηση 3 χρονια απο Logitech.
escada Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου το μικροφονο και τα λαμπακια .αλλα θα ηθελα να ειναι και Dolby surround
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου το μικροφονο και τα λαμπακια . αλλα θα ηθελα να ειναι και Dolby surround Κοιτα να δεις. Θα σου πω απο προσωπικη εμπειρια, δεν προκειται να παρατηρησεις σημαντικες διαφορες με την συχνη χρηση. Μπορει τωρα να φανταζεσαι τα 5.1 και 7.1 σαν ενα πραγμα οπως στο cinema,αλλα το θεμα ειναι οτι μετα τις πρωτες μερες χρησης οποιουδηποτε ακουστικου το αυτι σου πλεον συνηθιζει και χανεται αυτο το ψευτο 5.1 ή 7.1 που πουλανε οι εταιρες. Εγω πχ οταν παιζω Counter Strike,τι απλα ακουστικα χρησιμοποιω,τι ακριβα διαφορα δεν προκειται να παρατηρησω γιατι τι να πρωτοακουσεις οταν παντου ακουγονται οι σφαιρες . Το ιδιο και σε αλλα παιχνιδια εισαι αφοσιωμενος στο παιχνιδι που το πως ακουγεται το παιχνιδια και η μουσικη παει σε δευτερη μοίρα
escada Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δεν εχεις αδικο, αλλα σε παιχνιδια ωπος τα AC δεν μετραει να ακους τους διαλογους απο γυρο γυρο........
NikosBond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Φιλε επειδη ειμαι fan του ac(και εγω τα ακουστικα για το ac τα πηρα) οι διαλογοι ακουγουνται καθαρα και με τα πιο χαλια ηχεια(οπως πχ τα δικα μου).Το surround οπως σου ειπε και ο Fulgore ειναι για games οπως counter,bf,cod κτλ. οπου χρειαζεται να ξερεις αν οι πυροβολισμοι ή τα βηματα ειναι απο μπροστα ή απο πισω σου αλλα και παλι αν συνηθίσεις το παιχνιδι το καταλαβαινεις μια χαρα και ετσι. Απλα παρε ενα καλο σετ ακουστικα και θα εισαι ενταξει με αυτα τα λεφτα δεν εχουμε δυνατοτητα για πολυτελειες οπως το surround Αν θες κοιτα αυτα sennheiser HD 215 Sennheiser HD 429 Audio-Technica ATH-M30
escada Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά τελικά αποφάσισα να πάρω τα ακουστικά Corsair Vegeance 1500 απο ένα συμφορήτη μας (κυρίος λιώνω στο COD του nosteam )
KAGERO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 φιλε τα sennheiser ειναι για μουσικη και οχι τοσο gaming ... αλλα αμα τα θες και για μουσικη να ξες οτι τα sennheiser ειναι τα καλυτερα !
NikosBond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδια τα ακουστικα ηρθαν σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!! Ο ηχος ειναι εκπληκτικος!!!!!!!! Ποτε δεν εχω ξανακουσει τοσο ζωντανα και καθαρα μουσικη!!!!!!Ακουγονται μέχρι και μουσικα όργανα και έφε που δεν ηξερα καν οτι υπήρχαν στα τραγούδια!!!!!! Sennheiser forever!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα