chrispanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ορισμένα παιχνίδια στο pc όπως τα τελευταία FIFA και Pro Evolution Soccer . Δεν μπορώ να τα παίξω , διότι κολλάνε τρελά... Όσο και αν κατεβάσω την ποιότητα πάλι τα ίδια ακριβώς προβλήματα θα έχω θα κολλάνε... είχα σκεφτεί αρχικά μήπως φταίει η κάρτα γραφικών αλλά μήπως δεν ευθύνεται αυτή τελικά αλλα τίποτα άλλο; Γι' αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμιά λύση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
t3llis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορεις πες μας και τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου (καρτα γραφικων, επεξεργαστη κλπ).
antbyron Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποια κάρτα έχεις; Καλό είναι να πεις και το υπόλοιπο σύστημα καθώς και την ανάλυση στην οποία παίζεις.
chrispanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πρώτα από όλα έχω την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 6200 και επεξεργαστή : Intel Pentium D820 με συχνότητα 2800 MHz Υποστήριξη: Socket 775 LGA Data Cache L1 2x16 KB Trace Cache L1 2x12 Κμοps Cache L2 1024 KB ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ WINDOWS XP
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 χρειαζεσαι ολικη αναβαθμιση για να παιξεις αξιοπρεπως τα παιχνιδια που αναφερεις.
chrispanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το παιχνίδι μια χαρά το παίζει και σε ότι ποιότητα και αν τα βάλω το ίδιο ακριβώς lagarισμα θα έχω , γι αυτό λέω μήπως φταίει κανένας επεξεργαστής ;;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 και τα 2 φταινε δυστυχως Και περισσοτερο η παναρχαια GeForce 6200.
chrispanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γτ πανάρχαια ;; Μια χαρά κάρτα είναι ( πιστεύω ) . Ένας καλός επεξεργαστής πόσο κοστίζει ;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Η μητρικη σου ειναι s775,νεοι επεξεργαστες δεν υπαρχουν εδω και μερικα χρονια,και για αλλαξεις πρεπει να βρεις καποιον μεταχειρισμενο και να δεις μεχρι ποιον υποστηριζει η μητρικη σου. H 6200 που εχεις στην καλυτερη περιπτωση εχει 512ΜΒ DDR2 μνημη κ για παιχνιδια τελευταιας γενιας ειναι τρομερα αργη.
panos2171 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εδώ το 1ο PC της υπογραφής μου έχει αρχίσει να μην ανταποκρίνεται, φαντάσου το δικό σου που υστερεί κατά πολύ. 2
chrispanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τι να σας πω ρε παιδιά το pro 11 μια χαρά το έπαιζε ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Πόσο πια να άλλαξε το pro 14 για παράδειγμα ή το FIFA 14; Τα τελευταία χρόνια δεν αγόραζα τα 2 συγκεκριμένα παιχνίδια για τον λόγο ότι δεν μπορεί να τα παίξει έχουν ακριβώς το ίδιο λαγκάρισμα... δεν αλλάζει...
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 το προ 11 ειχε ως ελαχιστη απαιτηση την καρτα που εχεις και χειροτερο επεξεργαστη απ τον δικο σου. http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=951&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202011 το προ 14 θελει ως ελαχιστη απαιτηση τον επεξεργαστη που εχεις και κλασεις ανωτερη καρτα γραφικων απο αυτη που εχεις. http://www.nextpowerup.com/news/3042/konami-reveals-pro-evolution-soccer-2014-pc-system-requirements.html
Apoll Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γτ πανάρχαια ;; Μια χαρά κάρτα είναι ( πιστεύω ) . Ένας καλός επεξεργαστής πόσο κοστίζει ; Αν δεν έχεις καμμιά 500αριά ευρώ για αναβάθμιση, καλύτερα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο PS3 ή Xbox360. Το σύστημα σου είναι πανάρχαιο, και κάτω από τις μικρότερες απαιτήσεις των περισσότερων παιχνιδιών. 1
chrispanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν έχεις καμμιά 500αριά ευρώ για αναβάθμιση, καλύτερα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο PS3 ή Xbox360. Το σύστημα σου είναι πανάρχαιο, και κάτω από τις μικρότερες απαιτήσεις των περισσότερων παιχνιδιών. Δεν έχω σκοπό να ξοδέψω πολλά λεφτά για τον υπολογιστή αυτόν, διότι έχω αγοράσει ήδη ένα καινούριο λάπτοπ . Τον συγκεκριμένο υπολογιστή τον έχω για games και μου έχει προκύψει απλά αυτό το πρόβλημα πλέον...
mathsrule Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Τον συγκεκριμένο υπολογιστή τον έχω για games Πολύ φοβάμαι ότι τον έχεις για λάθος χρήση μιας και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα