tralalo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ κι μία μέρα, ήμουν χαρούμενος που θα αγόραζα το pc, πάω λοιπών να πατήσω παραγγελία (αφού είχα κάνει αποθήκευση την σύνθεση μου πριν πολλές μέρες) κι τι να δω; Πως δεν μου εμφανίζει την μητρική πλακέτα κι τον επεξεργαστή, πήρα τηλέφωνο το vision κι τους είπα το πρόβλημα μου. Μου είπαν να μπω από από internet explorer μπας κι είναι bug του chrome. Ούτε από explorer με άφηνε (για όσους δεν έχουν καταλάβει το εννοώ με το "βγάζει δείτε εδώ, κι δεν με αφήνει να βάλω ούτε επεξεργαστή ούτε μητρική παρά μόνο αυτή), αλλά ούτε κι από tablet με άφηνε να αλλάξω ή έστω να κρατήσω αυτόν τον επεξεργαστή κι mobo που είχα βάλει. Πάντα μου τα εξαφανίζει μετά την αποθήκευση! Πήγα να φτιάξω μία σύνθεση με 1155 κι όχι 1150 κι με άφηνε μετά την αποθήκευση να τον αλλάξω κι τον επεξεργαστή αλλά κι την mobo. Μετά δοκίμασα να αλλάξω τα στοιχεία μου κι να βάλω τυχαία γράμματα μπας κι ήταν bug την πόλης μου, αλλά ούτε αυτό έπιασε. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα ή να είχε κι να το έλυσε, κι πως; Παιδιά help γιατί δεν βλέπω να φτιάχνουν το πρόβλημα μου κι είμαι στο τελευταίο βήμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μμηπως δεν ειναι συμβατος ο επεξεργαστης με την μητρικη ; Δοκιμασε να κανεις τηλεφωνικη παραγγελια λογικα θα γινεται .
tralalo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μμηπως δεν ειναι συμβατος ο επεξεργαστης με την μητρικη ; Δοκιμασε να κανεις τηλεφωνικη παραγγελια λογικα θα γινεται . 1ον όχι, γιατί ότι επεξεργαστή κι μητρική να βάλω πάλι θα μου την διαγράψει... 2ον δεν το είχα σκεφτεί, ευχαριστώ! Κι κάτι άλλο, πότε βάζουμε "ότι' κι πότε "ο,τι" γιατί ποτέ δεν κατάλαβα :Ρ
accipio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Κι κάτι άλλο, πότε βάζουμε "ότι' κι πότε "ο,τι" γιατί ποτέ δεν κατάλαβα :Ρ Ας απαντήσω σ' αυτό το μη τεχνολογικό ερώτημα: • Γράφουμε "ότι" όταν χρησιμοποιούμε τον ειδικό σύνδεσμο "ότι", που στη θέση του μπορεί να μπει και ο ειδικός σύνδεσμος "πως", π.χ. "Μου είπε ότι (ή: πως) θα έρθει". • Γράφουμε "ό,τι" όταν χρησιμοποιούμε την αναφορική αντωνυμία "ό,τι", που σημαίνει "οτιδήποτε" ή "όσο", π.χ. "Πάρε ό,τι (ή: οτιδήποτε) θέλεις". Όπως καταλαβαίνεις, στον γραπτό λόγο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το "ότι" στη θέση του "ό,τι", γιατί αλλάζει εντελώς το νόημα. 1
tralalo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ας απαντήσω σ' αυτό το μη τεχνολογικό ερώτημα: • Γράφουμε "ότι" όταν χρησιμοποιούμε τον ειδικό σύνδεσμο "ότι", που στη θέση του μπορεί να μπει και ο ειδικός σύνδεσμος "πως", π.χ. "Μου είπε ότι (ή: πως) θα έρθει". • Γράφουμε "ό,τι" όταν χρησιμοποιούμε την αναφορική αντωνυμία "ό,τι", που σημαίνει "οτιδήποτε" ή "όσο", π.χ. "Πάρε ό,τι (ή: οτιδήποτε) θέλεις". Όπως καταλαβαίνεις, στον γραπτό λόγο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το "ότι" στη θέση του "ό,τι", γιατί αλλάζει εντελώς το νόημα. thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα