Προς το περιεχόμενο

sony 42w807

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις τσεκαρα το 2d σε 3d με το gravity σε 720p και ειναι μια χαρα.....αναμενω κανονικη  3d ταινια που κατεβαινει και σε λιγο θα ασχοληθω με το smart κομματι της,πολλες ρυθμισεις για να φερεις την εικονα στα μετρα σου,στην αρχη τρομαξα γιατι ολα εδειχναν ξεπλυμενα αλλα καθως την εψαχνα διορθωσα σχεδον οτιδηποτε δεν μου καθοταν καλα...ουσιαστικα ειναι μια 6400 με αλλο τηλεχειριστηριο....και να φανταστει κανεις οτι αντι να παω καρφι στο πλαισιο για την 6510 ειπα να μπω μπας και.....καλυτερη βεβαια η 6510 αλλα για 200 ευρω λιγοτερα και με 3 χρονια  εγγυηση περαν της εργοστασιακης νομιζω πως ηταν μονοδρομος.....για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει η 6100 στις 50'' εκθεσιακη βεβαια στα 665  απο 945 ευρω με χαλασμενο tuner(γυρω στα 70 το κοστος αλλαγης εκτος αν καποιος εχει nova η otetv οποτε του ειναι αχρηστο)  στημενη γυρω στους  6 μηνες για υπολογισμο των ωρων λειτουργιας.

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου, με 46", θα ξέχναγα το 720p και θα πήγαινα αποκλειστικά (εκτός αν δεν υπάρχουν, οπότε πάσο) σε αρχεία 1080p.

Δημοσ.

εννοειται,απλα το ειχα στον σκληρο μου και το εβαλα λογω της φωτογραφιας που εχει η ταινια για να τσεκαρω την ποιοτητα της μετατροπης σε 3d η οποια παραδοξως ηταν καλυτερη απ' οτι περιμενα και ειχα διαβασει....αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι οι αλλες 2 επιλογες του 3d που εχει χωρις να εχω κοιταξει ομως το emanual...επισης το uncharted 3 που δοκμασα σε 3d ηταν πολυ καλο...ωραια εμπειρια το gaming σε 3d.

Δημοσ.

πρωτη επαφη με πραγματικο 3d απο star trek, αριστη απο θεμα ποιοτητας αλλα υπαρχει θεμα με τους υποτιτλους που υπαρχουν μεν αλλα ειναι με συμβολα και ακατανοητους χαρακτηρες και ο ηχος δεν ειναι συγχρονισμενος....θα ψαξω το φορουμ γιατι σιγουρα καπου θα υπαρχει απαντηση αλλα εν το μεταξυ οποιος μπορει να βοηθησει για οικονομια χρονου ειναι ευπροσδεκτος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...