megaklhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά είδα πρόσφατα το θρίλερ The Conjuring και μπορώ να πώ ότι ήταν αρκετά καλό και ότι ήταν το καλύτερο απο αυτά τα λίγα που έχω δεί. Μπορείτε να μου προτίνετε και άλλα θρίλερ που πιστεύετε ότι είναι πολύ ωραία? Αλλά εάν γίνετε να μην είναι θρίλερ με αίματα γιατί αυτά στην ουσία δεν είναι κάν θρίλερ είναι βαρετά,δηλαδή προτιμάω θρίλερ με εξορκισμούς,ψυχολογικά και τέτοια δηλαδή στο στυλ του the conjuring ή του incidius. 1
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά είδα πρόσφατα το θρίλερ The Conjuring και μπορώ να πώ ότι ήταν αρκετά καλό και ότι ήταν το καλύτερο απο αυτά τα λίγα που έχω δεί. Μπορείτε να μου προτίνετε και άλλα θρίλερ που πιστεύετε ότι είναι πολύ ωραία? Αλλά εάν γίνετε να μην είναι θρίλερ με αίματα γιατί αυτά στην ουσία δεν είναι κάν θρίλερ είναι βαρετά,δηλαδή προτιμάω θρίλερ με εξορκισμούς,ψυχολογικά και τέτοια δηλαδή στο στυλ του the conjuring ή του incidius. Ξεκινα με τo κινεζικο ringu,και αν αντεχεις δες και την αμερικανιά ring. http://www.imdb.com/title/tt0178868/ http://www.imdb.com/title/tt0298130/
thomasG4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν είναι χολιγουντιανές ταινίες σε παρόμοια φάση είναι αυτά τα δυο Shutter The Eye (Gin gwai)
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αυτά δεν είναι θρίλερ, είναι τρόμου(horror). Από τα ελάχιστα που έχω δει εγώ, καλό είναι το Rec(2007) το ισπανικό που είναι πολύ καλύτερο από την μπουρδίτσα το paranormal activity 5
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 <p>Αυτά δεν είναι θρίλερ, είναι τρόμου(horror).</p> <p> </p> <p>Από τα ελάχιστα που έχω δει εγώ, καλό είναι το Rec(2007) το ισπανικό που είναι πολύ καλύτερο από την μπουρδίτσα το paranormal activity</p> Χωρις αιμα θελουμε.Το rec ειναι κοκκινο εντελως. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Χωρις αιμα θελουμε.Το rec ειναι κοκκινο εντελως. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Δεν είναι σπλάτερ τύπου scream, που αυτό κατάλαβα ότι δεν θέλει ο οπ cthulhu, τσέκαρε το arrebato 1980 Watchlist, αλλά "gay interest" ?
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δεν γουσταρω τα horror movies αν και λιγο πολυ βλεπω οτι εχει πανω απο εφτα στο imdb Μια ταινια που πραγματικα με εκανε να τρομαξω οχι μαλακιες ειναι το blair witch project. Δεν ειναι splatter
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 cthulhu, αν ήσουν gay θα έβλεπές μόνο gay ταινίες; σε σένα τη πρότεινα, όχι σε όλους. Αν το έκανα θα με βρίζανε και θα είχαν και δίκιο
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ναι μωρέ δεν έχω πρόβλημα, ειδικά μετά από αυτό. Aπλώς το μάτι μου έπεσε λίγο απότομα στο keyword. σε σένα τη πρότεινα, όχι σε όλους. Τώρα το 'κανες χειρότερο
king2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δες και αυτο: imdb.com/title/tt0364385/ Τα κινεζικα θριλερ ειναι τα καλυτερα.Απο αμερικανικα δες και το sinister,dead silence,amusement.
Sed22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 drag me to hell (εξισου πολυ καλο για εμενα) καθαρα τρομου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα