jokerakias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα συμφορουμίτες και καλή χρονιά..έχω στην κατοχή μου ενα netbook aspire και έχω το εξής πρόβλημα.. μετά τα bios έχει ένα πινακάκι με τρείς επιλογές boot 1. ubuntu 2.recover ubuntu 3.windows xp αν επιλέξω τα windowsxp με πάει στο logo screen και μετά δεν βλέπω τπτ στην εξωτερική οθόνη και ανάβει αυτή του netbook(χαλασμένη) ενώ αν επιλέξω τα ubuntu όλα είναι μια χαρά,ξεκινάει και προσπεράνει το logo screen... τι φταίει??έχω κάνει και format αλλά τπτ καμιά ιδέα υγ..λόγω προβλήματος της οθόνης-netbook- το έχω συνδέσει σε μια εξωτερική....
necroboy12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πιθανον να σου βγαζει μνμ οπωςfail to boot from.... ή κατι παρομιοκαι να μην μπρεις να το δεις απο την εξωτερικη σου οθονη....... 1
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει μέσα από τα xp να πεις στο πρόγραμμα της κάρτας γραφικών να παίζει με dual/clone screen,δοκίμασε να τρέξεις το διαμέρισμα τον xp μέσα από κάποιο virtual Μπας και σε αφήσει να το ρυθμίσεις.
jokerakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δυστηχώς έκανα format και δεν μπορώ να το κάνω...υπάρχει επιλογή στο keyboard για ενναλαγή οθονών πιάνει στα ubuntu αλλά όχι στα xp...έχω στερέψει απο ιδέες....
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Διάλεξε xp και πάτα διακεκομμένα το F8 για να σε πάει στην επιλογή για ασφαλή εκκίνηση μέσα από εκεί,αν δείξει η οθόνη θα μπορείς να περάσεις τον driver και να κάνεις της ρυθμίσεις σου.
jokerakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το έκανα αλλα λόγω οτι δεν έχει ολοκληρώσει το format δεν μ αφήνει να προχωρήσω..
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Το format δεν ολοκλήρωσε λόγου του ότι «κόλλησε» στο logo;
jokerakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ναι δυστυχώς... Sent from my iPhone using Insomnia
jokerakias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 για ρίξτε ρε σεις παιδιά καμιά άλλη ιδέα..μέχρι και το boot order άλλαξα αλλά τζίφος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα