gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ το HP Pavilion dv5 με επεξεργαστη Intel Core 2 Duo P8600 και εναν σκληρο εσωτερικο Toshiba 250GB.Θελοντας να αλλαξω σκληρο πηραν εναν Western Digital 500GB WD5000BPKT.Ομως οταν ανοιγω το λαπτοπ με βγαζει στο BIOS και δεν αναγνωριζει τον δισκο.Στα logs του BIOS εχω το error 03F0.Δοκιμασα τον δισκο σε αλλο λαπτοπ και τον αναγνωριζε.Επισης η εκδοση του BIOS ειναι η F.09. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μαλλον για χτυπημενος μου κανει. αν εχεις αλλο τροπο να τον συνδεσεις σε άλλο laptop ή σε desktop. αν εχεις θήκη για να τον κανεις εξωτερικο.
gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 οταν λες χτυπημενος?Ο δισκος που πηρα τον αναγνωριζε σε αλλο λαπτοπ οποτε ειναι μια χαρα..
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δεν δοκιμαζεις να τον ξανασυνδεσεις μηπως δεν κουμπωσε καλα?
gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το δοκιμασα πολλες φορες αλλα παλι τα ιδια.Μια χαρα ηταν κουμπομενος...
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αν μπορεις βαλτον σε μια εξωτερικη θηκη usb ή σε ένα άλλο laptop και τρέξε checkdisk εφόσων μου λές ότι το αναγνωρίζει. πιστεύω πάντως ότι αρχίζει να τα φτύνει.
gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πως αρχιζει να τα φτανει αφου μολις τον πηρα?Τον δοκιμασα και σε αλλο λαπτοπ και εκανα και checkdisk και ολα καλα.
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εγω θα πηγαινα να τον αλλαξω στη θεση σου
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εγω θα πηγαινα να τον αλλαξω στη θεση σου Εγώ πάλι θα σταματούσα να μιλάω.. Φίλε TS μάλλον κάποια περίεργη και σπάνια ασυμβατότητα παίζει.. Αλλα για να ησυχάσουν και οι ανησυχίες του George του Αθηναίου ... Αν υπάρχει κάποιος desktop σύνδεσε τον εκεί και κάνε του ένα τσεκ με hard disk sentinel.
gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάλι θα σταματούσα να μιλάω.. Φίλε TS μάλλον κάποια περίεργη και σπάνια ασυμβατότητα παίζει.. Αλλα για να ησυχάσουν και οι ανησυχίες του George του Αθηναίου ... Αν υπάρχει κάποιος desktop σύνδεσε τον εκεί και κάνε του ένα τσεκ με hard disk sentinel. οκ σε ευχαριστω πολυ!Αλλα αν υπαρχει ασυμβατοτητα γιατι οταν βαζω τον αρχικο δισκο τον 250GB δεν τον διαβαζει ουτε αυτον?
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 χαχα σωστος WalkerSW Επίσης αν μπορεις δοκιμασε να βγάλεις τελείως τον HD από το Boot Order του Bios. π.χ. Optical drive (DVD, CD-ROM) Floppy disk drivε USB device μηπως δοκιμασει και bootαρει απο cd
gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 χαχα σωστος WalkerSW Επίσης αν μπορεις δοκιμασε να βγάλεις τελείως τον HD από το Boot Order του Bios. π.χ. Optical drive (DVD, CD-ROM) Floppy disk drivε USB device μηπως δοκιμασει και bootαρει απο cd δεν bootarei ουτε απο CD.Βασικα τα BIOS δεν κανουν τιποτα και βγαζουν συνεχεια το error που ειπα στο topic.
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αν δεν εχει θεμα ο δισκος. μαλλον για bios update το κοβω. αλλα πρεπει να bootαρεις σε windows νομιζω. αρα ξαναβαλε τον παλιο δισκο πανω.
gkasmak0s GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αν δεν εχει θεμα ο δισκος. μαλλον για bios update το κοβω. αλλα πρεπει να bootαρεις σε windows νομιζω. αρα ξαναβαλε τον παλιο δισκο πανω. Μα ουτε ο παλιοςbootαρει πια.Τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα